9 pazīmes, kas liecina, ka viņš drīz Jūs bildinās!!!

27. mar 2011. 16:15

1. Vai viņš cenšas izskatīties pēc karjeras cilvēka?
Ja viņš bieži lielās ar saviem profesionālajiem sasniegumiem (karjeru, labu algu, kredītvēsturi) un ar saviem plāniem, iespējams, viņš cenšas jums pateikt, ka viņš parūpēsies par jūsu labklājību, kurinot ģimenes pavardu?

2. Viņš pēkšņi ir sācis veikt mājas darbus
Vai viņš pēdējā laikā ir bieži redzams virtuvē, palīdzot jums mājas darbos? Vai viņš ir iededzies ar domu iegādāties jaunu dīvānu vai izremontēt virtuvi? Varbūt viņš cenšas jums pierādīt, ka viņš zina, ko nozīmē būt vīram un, ka viņš vēlas būt jums blakus arī nākotnē?

3. Vai viņš ir pielicis punktu vecpuiša dzīvei?
Viņš ir kļuvis daudz nobriedušāks un vairs nedodas piektdienas vakaros ar draugiem uzspēlēt pokeru, bet tā vietā paliek kopā ar jums un viņu vairs nekaitina sarunas par kāzām? Vai jūs esat pamanījusi, ka viņš ir kļuvis pārsteidzoši kārtīgs un ir atbrīvojies no vecpuiša dzīves pierādījumiem, bijušajām attiecībām? Iespējams, viņš vēlas sākt visu no jauna, pāršķirt lapu un tieši jūs esat tā, ar ko viņš vēlas dalīt jauno dzīvi?

4. Vai viņš jūs aplido?
Vai viņš uzvedas kā attiecību sākumā? Vai viņš skatās uz jums siltām un mīlošām acīm, vai viņš ir neticami uzmanīgs un nereti pārsteidz jūs ar ziediem un dāvanām? Eksperti uzskata, ka tas nozīmē vienu – viņš „sagatavo augsni” un ir patiešām laimīgs par domu ar jums saderināties.

5. Kad izšķērdīgais vīrietis kļūst skops
Vai jūs pamanījāt, ka viņš ir kļuvis ļoti ekonomisks, ka viņš vairs nevēlas pirkt plazmas televizoru un jaunāko playstation, un, ka viņš ir atcēlis paredzēto iedzeršanas pasākumu ar skolas biedriem vai kolēģiem? Visticamāk viņš taupa naudu „lielajam pirkumam”.

6. Vai viņš ir beidzis izvairīties no sarunām par ģimenes lietām?
Ja viņš ir kļuvis orientēts uz ģimenes dzīvi – organizē piknikus, uzaicinot tajā piedalīties jūsu abu ģimenes un nepārtraukti runā par savu mīlestību pret bērniem – viņš, visticamāk vēlas ģimenes dzīvi, un noteikti ar jums.

7. Vai viņš pēkšņi interesējas par jūsu rotaslietām?
Vai jūs pamanījāt, ka ir pazudis mīļākais gredzens un jūsu draugi prasa, kāds ir jūsu zeltneša izmērs? Iespējams, jūsu mīļotais veic pētījumu pirms dodas pie juveliera. Vai viņš jums uzdod neparastus jautājumus, piemēram, par bērnības atmiņām un mīļākajiem ziediem? Iespējams, viņš plāno bildināšanas pasākumu un vēlas to izdarīt tik īpašos apstākļos, cik iespējams.

8. Nervu kamols
Vai viņš ir kļuvis nervozs, neskatoties uz to, ka parasti viņš ir nosvērts un mierīgs? Vai viņš raizējas par laicīgu ierašanos pusdienās un to, lai pasūtat savu iemīļoto šokolādes kūku? Vai viņš uzstāj, lai jūs doties tur, kur nekad neesat bijuši, piemēram, uz mežu tieši saulrietā?

9. Tas notiks … nu jau kuru katru brīdi
Vai jūs pamanījāt rotaslietu kastīti viņa žaketes kabatā, lai arī jūsu dzimšanas diena vēl ir aiz kalniem? Vai jūs sajutāt kaut ko cietu un apaļu savas kūkas gabalā? Apsveicam – jūs esat (gandrīz) saderinātie

Atslegas vārdi: Mīlestība34033, Dzīve38593, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Arvīds J. 28. mar 2011. 08:54

Varbūt tā ir izlikšanās un nekādas bildināšans nebūs.

aigars z. 27. mar 2011. 18:01

Tas viss ir muļķības!

Dzēsts profils 27. mar 2011. 17:06

...vīrietis to darīs neievērojot šīs pazīmes...kad jutīsies tam gatavs...

Dzēsts profils 27. mar 2011. 16:58

Nikita-rodas iespaids,ka Jums patiesi nav ar ko nodarboties,kā sacerēt nekam nederīgas tēmas!!!-Sory,meybi ir laiks pasēdēt klusumā,un ieklausīties sevī..!?http://www.youtube.com/watch?v=XMbvcp480Y4.Tas Tev dvēsles mierinājumam-ja vēleis sazināties,zini pat manu e-mail.Bet liekas,ka Tu neesi tas...cilvēks...

Dzēsts profils 27. mar 2011. 16:26

Anna-   Lieliska piezīme.

Dzēsts profils 27. mar 2011. 16:23

Es gan, protams, neticu intelektuālām maukām un Lieldienu zaķim, bet blogu izlasīju visu

Dzēsts profils 27. mar 2011. 16:19

  nav smuki pārspiest bez atsauces. es jau to lasīju kādā no lielajiem ziņu portāliem.

Autorizācija

Ienākt