3 brīdinājuma pazīmes, ka Jūsu attiecības ir uz sabrukuma sliekšņa!

28. mar 2011. 09:34

1.brīdinājuma pazīme: attālināšanās vienam no otra
Viens no biežākajiem attiecību pārtraukšanas iemesliem ir partneru savstarpējā attālināšanās. Varētu šķist, ka tam ir sekundāra nozīme, tomēr fakts, ka cilvēks, ko mīlat, Jūs ignorē, spēj ļoti sāpināt – un nav svarīgi, vai ignorēšanai ir emocionāls vai fizisks raksturs.

Palīdzība nr.1: sāciet nojaukt sienas, kas starp Jums ir parādījušās
Viss, kas Jums ir jādara, ir jāieklausās sava partnera atbildēs un atkal jāvelta laiks un emocijas attiecību uzturēšanā. Sāciet nojaukt emocionālo sienu, kas ir nostājusies starp Jums abiem – lēnām, ķieģeli pēc ķieģeļa.

Ieskatieties savam partnerim acīs laikā, kad viņš ar Jums sarunājas (pat, ja tas, ko viņš saka nebūs nav tas, ko Jūs vēlētos dzirdēt). Katru dienu veidojiet fizisku kontaktu (kaut vai tikai pieskāriena un rokas paturēšanas līmenī) un atkal nododieties savām attiecībām.

2.brīdinājuma pazīme: uguni ar uguni
Tie pāri, kas savstarpējās domstarpības risina pēc principa „dots pret dotu”, savās attiecībās var rēķināties ar nemitīgu gruzdēšanu. Aizskaroši izteikumi, sarkasms, cinisms un vardarbība (lietu mešana, durvju aizciršana un viss, kas nenovēršami noved pie fiziskas vardarbības) rada emocionālus ievainojumus, kas grūti padodas dziedināšanai. Un tādas kļūst arī pašas attiecības.

Palīdzība nr.2: apdzēsiet uguni
Nākošajā reizē, kad jutīsiet dusmas, kas var radīt augstāk minētos simptomus, kurus vēlāk nākas nožēlot, ievelciet elpu un nomierinieties pirms grasāties agresīvi reaģēt. Ja tas nav iespējams, mēģiniet savas sūdzības izskaidrot kā lūgumu. Tā vietā, lai teiktu „kā tu varēji aizmirst par mūsu tikšanos”, sakiet „mani patiešām sarūgtina tas, ka tu aizmirsi par mūsu tikšanos. Ko mēs varētu darīt, lai turpmāk tas neatkārtotos?”

Ja Jūsu partneris ir tas, ko pārņem dusmu izvirdumi, vienkārši centieties nereaģēt tādā pašā manierē, kā to dara viņš. Uguni ar uguni neapdzēsīsiet. Vienam no Jums ir jāizvēlas cita reaģēšanas taktika.

3.brīdinājuma pazīme: neviens nav ideāls
Kāpēc daži cilvēki atsakās no atbildības mums tik ļoti svarīgajā lietā – savstarpējās attiecībās? Izvairoties no atbildības un upura lomas spēlēšana nereti noved pie pilnīga attiecību sabrukuma.

Palīdzība nr.3: uzņemieties atbildību par to, ko darāt
Nākošajā reizē, kad būsiet aizmirsis par jubileju vai savam partnerim pateikusi kaut ko nelāgu, uzņemieties atbildību par to, ko esat izdarījis. Atzīstiet savu kļūdu un apsoliet, ka nākošreiz mēģināsiet ko tādu neatkārtot. Tas izklausās ļoti vienkārši un patiesībā šāds solis spēj glābt attiecību nākotni.

Nelielas izmaiņas komunikāciju metodē spēj Jūsu attiecības padarīt noturīgas un ilgstošas. Visi pāri strīdas, tomēr tas, vai Jūsu attiecības spēs pārdzīvot vētras, ir atkarīgs no tā, kā Jūs strīdaties un Jūsu rīcības iemesliem.
Lai Jums veicas!

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

otss s. 9. dec 2014. 19:46

Da labi!!?

linda r. 28. mar 2011. 19:06

telefons pi sevis un klusums, parak liela tava pasvertejuma uzslava,bet pats neievero , naudas miklaina pazusana,

Dzēsts profils 28. mar 2011. 15:30

ņemsim  vērā šos padomus

Luna L. 28. mar 2011. 10:00

Precīzi.  
Nikita Tev caur cīruļputeni puķīte!

Autorizācija

Ienākt