Uz ko vīrieši iekrīt, kad viņus satriec Jūsu klātbūtne?

28. mar 2011. 12:34

Laiks Jums pašai uzņemties iniciatīvu!
Akmens laikmets ir beidzies un ir ļoti garlaicīgi gaidīt, kad viņš beidzot Jūs pamanīs. Laiks Jums pašai uzņemties iniciatīvu. Bet dariet to eleganti. Sekojiet metodēm, kas liks viņam vēlēties iepazīt Jūs tuvāk.
Pamēģiniet kaut ko jaunu
Kad dodieties uz pirmo tikšanos, vīrietis parasti ir tas, kas iesaka, kā Jūs pavadīsiet laiku. Tas parasti viņā rada lielu spriedzi. Sākumā viņam nav ne jausmas vai viņa izvēle būs pilnīga izgāšanās, kas liks viņam izskatīties garlaicīgam vai bērnišķīgam.

Tādēļ, pārmaiņas pēc, ierosiniet Jūs, kā kopā pavadīt laiku. Tā kā laba iespaida atstāšana nav tikai viņa uzdevums, mēģiniet nostādīt sevi viņa vietā. Uzaiciniet viņu uz kādu spēli vai koncertu. Tādā veidā Jūs sev iegūsiet bonusa punktus, kaut vai tikai tādēļ, ka Jūs neizvēlējāties „garlaicīgās” vakariņas.

Neesiet ledus karaliene
Jā, vīriešiem patīk sievietes, kas dzīvē kaut ko ir sasniegušas. Bet,

•ja Jūs vēlaties iegūt viņa sirdi 10 dienu laikā, un tajā pašā laikā, Jūs neveltīsiet pietiekami daudz laika viņam, Jūs šo sirdi neiekarosiet.
•ja Jūs vienmēr esiet nepieejama, viņš par Jums padomās kā par „saspringtu” un pārlieku aizņemtu ar sevi. Ja Jūs nevarat satikties tad, kad viņš ierosina to darīt, pasakiet, kad būtu Jums pieņemamāks laiks.
•ja Jūs vienmēr atbildat, ka Jums nav laika, bet pati cerat, ka viņš meklēs laiku, lai satiktos ar Jums, viņš vienkārši zaudēs par Jums interesi. Galu galā – kad tad Jūs izrādīsiet savu interesi?
Esiet uzmanīga ar sava apģērba spēku
Sievietes seko modei. Vīriešus interesē apģērbs, kas akcentē Jūsu figūras plusus, bet tajā pašā laikā neizskatās lēts. Un neģērbieties tā, it kā dotos uz izsmalcinātu koncertu.

Lielākā daļa vīriešu vēlas sievietes, kas savā ādā jūtas labi un izskatās dabiskas. Kilogramiem smaga dekoratīvās kosmētiskas kārta un spožs apģērbs nesniegs šādu izskatu. Izvēlieties vidusceļu.

Jūs neesiet terapijas kabinet
Kad satiekat viņu, vai esat pirmajā randiņā, Jums nav jāizstāsta viss savas dzīves stāsts. Viņš nav ne Jūsu psihiatrs, ne arī labākais draugs. Viens no randiņa trumpjiem ir anekdotes un plūstoša saruna. Tomēr, izvairieties no:

•Stāstiem par bijušajiem draugiem vai draudzenēm,
•Sapņiem par lielu ģimeni,
•Pārspīlētu pašnovērtējumu vai ko citu, kas liks viņam meklēt bēgšanas ceļu pa pagalma durvīm.
Pievērsiet uzmanību
Saruna ir kā skūpstīšanās. Lai tā būtu jauka, ir nepieciešami divi cilvēki

•Pievērsiet uzmanību tam, ko viņš stāsta,
•Uzdodiet jautājumus,
•Dalieties savās pārdomās,
•Skatieties viņam acīs, un
•Aizmirstiet par savu telefonu.
Ja iespējams, tikšanās laikā neatbildiet uz telefona zvaniem, kā arī nesūtiet īsziņas, ja vien tām nav vitāli svarīga nozīme. Ja Jums tomēr ir jāatbild, atvainojieties un nelieciet viņam gaidīt ilgāk par 5 minūtēm. Jums taču arī, droši vien, nepatiktu, ja viņš pusi dienas pavadītu, runājot pa telefonu?!

Neesiet nomodā
Pat, ja Jūs ir sāpinājis kāds vīrietis, nevajag uzskatīt, ka visi vīrieši ir vienādi. Neesiet sarkastiska vai provokatīva tikai tāpēc, ka vēlaties izskatīties stipra. Bez tam, nevajadzētu teikt tādas replikas kā „Jā, vīrieši ir …”.

Ja Jūs nevarat no šī ieraduma atbrīvoties, iespējams, Jūs vēl neesat gatava randiņiem. Pirmo randiņu laikā cinismam nav vietas. Viņš taču neuzaicināja Jūs uz tikšanos tikai tādēļ, ka vēlas Jūs sāpināt, vai ne?

Aizmirstiet par SMS
Nesazinieties ar viņu tikai ar īsziņu vai e-pasta palīdzību, kas ir pilni ar simboliskām sirsniņām un saīsinājumiem. Daudz patīkamāka saruna izvērsīsies, ja izmantosiet telefona sakarus. Turklāt, lielākā daļa vīriešu dod priekšroku tieši telefona sarunām, nevis īsziņu sūtīšanai. Sākumā Jums vajadzētu (izņemot steidzamus gadījumus) izvairīties no e-pastu sūtīšanas, Tas attiecas uz abiem.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

savsem k. 28. mar 2011. 22:05

Nezinu gan - mana klātbūtne viņus nesatriec .

Vasilijs P. 28. mar 2011. 14:04

Ja vina pati To piedava....

Autorizācija

Ienākt