4 iezīmes, ko vīrieši sievietē vērtē īpaši augstu!

28. mar 2011. 14:21

Aptuveni 60% vīriešu domā, ka draudzība ir vissvarīgākā lieta attiecībās. Paskatīsimies uz to nedaudz dziļāk. Ko tieši tas nozīmē un kādas sievietes vīrieši īsti vēlas? Mēs atklāsim 4 lietas, kuri vīrieši sievietēs vērtē īpaši augstu.
1. Sievieti interesē kaut kas vairāk, nekā tikai viņš
Protams, ir laba sajūta, ja kāds velta tev savu uzmanību un saka komplimentus. Bet ir liela atšķirība starp patīkamu flirtu un valdzinājumu mūža garumā. Daudzi vīrieši saka, ka viņiem patīk sievietes, kas ir nodarbinātas ar citām lietām, ne tikai viņu abu attiecībām – viņas strādā, nodarbojas ar sportu vai aizraujas ar kādu citu lietu.

Kāpēc? Kaisle, ar kuru viņa nododas citām nodarbēm, norāda uz viņas iekšējām īpašībām, ambīcijām un spēju izdzīvot. Tās sievietes īpašības, ar kuru mēs vēlamies kopā nodzīvot mūžu.

2. Sieviete neiebilst pret stundām, ko viņs pavada kopā ar draugiem
Katrs pāris nosaka laiku, kas pavadāms kopā, pa savam. Kaut kur šajā procesā viens no partneriem var izlemt pavadīt daļu sava laika kopā ar draugiem, pie kam, tas nenozīmē, ka viņš ignorē kopābūšanas brīžus ar cilvēku, ko mīl.

Vīrieši mīl, augstu vērtē un ir pateicīgi tām sievietēm, kas ciena un atbalsta viņu nepieciešamību pēc „veču vakara”.

Bez jebkādiem nelāgiem nolūkiem – tieši tāpat kā sievietes priecājas par savu draudzeņu sabiedrību, arī vīrieši izbauda laiku, ko pavada ar draugiem. Aptuveni 64% vīriešu ir laimīgi, ka viņiem atliek laiks arī pašiem priekš sevis brīdī, kad viņu draudzenēm un sievām ir citi plāni un ieceres kā pavadīt laiku.

3. Sieviete - individualitāte
Viņas izskats parasti ir pirmā norāde, kas spēj vīrieti savaldzināt. Pastaiga no guļamistabas līdz vannas istabai pēc pirmās kopā pavadītās nakts, iespējams, sniedz patiesu vizuālo ekstāzi… Bet tas, kas patiešām piesaista vīrieti, ir viņas individualitāte.

Ko mēs ar to domājam? Viņas attieksme pret dzīvi, pašpārliecinātība, harizma un šarms, kas varbūt mazliet bezkaunīgs, bet tajā pašā laikā – piemīlīgs. Vīrietis, kas vēlas būt kopā ar sievieti, kura rada viņam izaicinājumu, kas noliek viņu robežu priekšā un laiku pa laikam izrāda iniciatīvu kopīgām aktivitātēm.

Esiet uzmanīgi, jo līnija starp augstāk minēto un agresiju, kas vīriešu izpratnē ir riebīga lieta, ir ļoti trausla. Neskatoties uz to, ka sieviete ar individualitāti var būt ļoti pievilcīga, vīrietis viņai nepievērsīs uzmanību, ja viņa:

•Izmantos to, lai flirtētu ar citiem vīriešiem,
•Noteiks virzienu, kā attīstīt viņu attiecības, un
•Rīkos publiskas scēnas.
Šādos gadījumos viņš viņai parādīs … durvis.

4. Sieviete ar labu gaumi
Tiek augstu novērtēts fakts, ka sieviete sniedz dažus modes padomus tādā veidā, lai vīrieši savās acīs neizskatītos pēc pēdējiem muļķiem. Katrās attiecībās ir došana un ņemšana – un vīrieši dievinās tās sievietes, kas:

•Pateiks, ka viņu kaklasaites raksts ir "ne visai",
•Ieteiks izvēlēties labāko žaketes un krekla kombināciju, iešanai uz darba interviju,
•Palīdzēs izlemt, ko uzvilkt – neķircinot un neizsakot kritiku.
Sievietes, kas palīdz vadīt, neraustot agresīvi stūri, ir vispatīkamākās sabiedrotās.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

linda r. 28. mar 2011. 14:44

tas tiesa , bet ir tadi kam ipasibas ir mazvarigas tikai sieviete un sexss. es tadus esu redzejusi un tas ir pazemojosi abiem, bet tie kas mekle tas labas ipasibas, ir virietis ar savu ES

Autorizācija

Ienākt