3 padomi visiem vīriešiem: kā būt vīrietim, nevis sievietes rotaļlietai!!!

29. mar 2011. 14:11

1. Kontrolējiet savas emocijas
Mūsdienās daži vīrieši ir kļuvuši nedaudz sievišķīgi un, iespējams, pārāk daudz izrāda savu emocionālo pusi. Ko gan domātu Jūsu priekštecis, senatnes vīrietis, kas izcēlās ar savu vīrišķību, drosmi un, kura ķermeni klāja bieza matiņu kārta? Vai viņš domātu, ka šodienas labi koptais, sentimentālais un jutīgais vīrietis ir īsts vīrietis?

Nesaprotiet mūs nepareizi, mēs priecājamies par evolūciju un higiēnas straujo augšupeju, tomēr, neskatoties uz to, vajadzētu saglabāt sevī arī kaut ko no vīrišķīguma: drosmi, loģisko domāšanu un uztveres spējas … un pievienot tam visam mērenu jūtīgumu un spēju mīlēt. Viss noslēpums slēpjas līdzsvarā un spējā kontrolēt emocijas.

2. Esiet apņēmīgs
Izrādiet iniciatīvu, plānojot randiņus, ceļojumus, braucienus utt. Aktīvi iesaistieties sarunās ar savu mīļoto un nedariet tikai to, ko viņa saka.
Tādējādi viņa redzēs cilvēku, kuru ir vērts cienīt un, neapšaubāmi, viņas acīs Jūs kļūsiet vēl simpātiskāks tieši pateicoties savam izlēmīgumam.

Dziļi sirdī, sievietes vēlas, lai vīrieši uzņemtos iniciatīvu un būtu īsti vīrieši, nevis kucēni. Tomēr nejauciet izlēmīgumu un pavēļu došanu, jo, piekopjot otro variantu, Jūs neiegūsiet sievietes cieņu, tieši otrādi – nepatiku un nicinājumu. Mūsdienu sievietes ir tik lielā mērā emancipētas būtnes, ka viņas nekādā ziņā nevēlas pieļaut, lai kāds noteiktu, ko viņām darīt.

3. Esiet neatkarīgs
Pat, ja esat viņas otrā pusīte, neļaujiet viņai būt Jūsu pasaules centram. Mēs visi zinām, cik tas ir briesmīgi, ja partneris no mums ir pilnībā atkarīgs, kad attiecības kļūst pārāk „nogurdinošas”, un, kad partneris sāk mūs smacēt. Ir ļoti ieteicams izstrādāt kopīgu aktivitāšu plānu, bet tas nebūt nenozīmē, ka Jums ir jādzīvo tikai vienam priekš otra.

Neignorējiet savus draugus un ģimeni tikai viņas dēļ un laiku pa laikam noorganizējiet sev un draugiem „veču vakaru”, kurā piedalāties bez savas draudzenes – uzspēlējiet futbolu, basketbolu vai nodarbojieties ar kādām citām sevi interesējošām vīriešu lietām. Šādi Jūs arī spēsiet novērtēt laiku, ko pavadāt kopā ar savu draudzeni, kā arī izvairīsieties no garlaicības ienākšanas Jūsu attiecībās.

Lielisks vīrietis ir tāds, kas prot klausīties, just un mīlēt, bet, kas dziļi sirdī paliek īsts vīrietis, kas apzinās savu vīrišķīgumu.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 29. mar 2011. 21:32

parak daudz teksta!!! viss elementari, ka pateiksu ta ari bus vina mani zem savas tupeles nekad nedabus

savsem k. 29. mar 2011. 21:12

Ir daudz vienkāršāks un drošāks paņēmiens - turieties no sievietēm drošā attālumā ..

Aleksandrs G. 29. mar 2011. 14:56

būt stingram bet nepārāk

Dzēsts profils 29. mar 2011. 14:33

Labi padomi. A tu pati ciestu tadu virieti blakus sev?

modris o. 29. mar 2011. 14:18

paldies par vestuli

Autorizācija

Ienākt