5 labākās sievietes draudzenes!!!

29. mar 2011. 14:48

Vai Jums vajadzētu uzmanīties no savas meitenes labākajām draudzenēm?
Katrai sievietei ir 5 draudzenes, par kurām Jums būtu jāzina un būtu jāsaprot viņu loma sievietes dzīvē. No dažām Jums ir jāuzmanās, bet no citām Jūs varētu kaut ko iegūt.
1. Uzmanieties no sievietes studiju laika draudzenēm!
Mežonīgi trakā studiju laika draudzene var radīt problēmas Jūsu iecerētajam divvientulības vakaram. Īpaši tad, ja viņa ir pret monogāmām attiecībām, par ko centīsies pārliecināt arī Jūsu otro pusīti. Kā izdzīvot šādas draudzenes esamības gadījumā, nepaliekot trakam? Vienmēr uzmaniet viņu, jo viņa darīs visu, lai kopā ar Jūsu draudzeni aizietu uz kādu traku ballīti un parādītu visu to, ko Jūsu draudzene palaiž garām.

Tomēr, tas vēl nav iemesls panikai, jo, iespējams, Jūsu draudzene jau ir pāraugusi šo vecumu un šādas izklaides, un ir laimīga, ka ir satikusi Jūs, kas dod viņai mieru un drošības sajūtu.

2. Jūs esat tikai ieguvējs, ja viņai ir draudzene, ko viņa neieredz
Nākošais posms ir viņas draudzene, ko Jūsu otrā pusīte klusībā ienīst. Kad viņas ir kopā, viņas dievina viena otru, bet esot šķirtas – viena otru aprunā. Protams, viņas nekad to neatzīs, jo viņas taču ir draudzenes. Iespējams, ka Jūs nesaprotat, kāpēc viņai vispār ir šāda draudzene?

Vienkārši tādēļ, ka sievietēm patīk klačoties un šādas draudzenes ir ideāls mērķis visām kļūdām. Tomēr priekš Jums šāda situācija nebūt nav tik nelabvēlīga, jo Jūsu otrā pusīte, jūtot aizkaitinājumu par draudzenes kļūdām, aizmirst par Jūsējām.

3. Arī skarbā draudzene ir šeit
Savas mīļotās draudzeņu lokā, Jūs noteikti atradīsiet arī līdz izmisumam vientuļu būtni, kura jau labu laiku nav satikusies ar vīriešiem un, kura ir ļoti skarba. Neskatoties uz to, Jūsu otrā pusīte viņu visādi uzmundrinās, kā tas labai un lojālai draudzenei pieklājas.

Šī situācija sarežģījumus nerada, jo bez Jūsu mīļotās, šai draudzenei nav nekādas sabiedriskās dzīves. Šīs draudzības priekšrocība ir tā, ka Jūsu otrā pusīte būs laimīga, ka nav savas draudzenes ādā un līdz ar to, Jūsu attiecības lolos vēl vairāk.

4. Visi viņas draugi vīrieši…
Kā ērkšķa dūriens pirkstā neapšaubāmi būs draugs vīrietis, ko vīrieši necieš ne acu galā un, kas vismaz pēdējos desmit gadus ir bijis Jūsu mīļotās labāko draugu sarakstā. Šāda drauga esamības vājākais punkts/priekšrocība ir tā, ka viņš ieņems Jūsu vietu tajos brīžos, kad Jūs nebūsiet pieejams.

Protams, meitenēm patīk draugi vīrieši, jo šādi viņas iegūst vīriešu viedokli romantisku problēmu risināšanā un ieskatu Jūsu domāšanas veidā.

5. Iegūstiet viņas labākā drauga sirdi!
Un visbeidzot, lūk, viņas labākais draugs/draudzene, ko Jūsu mīļotā ir pazinusi visu savu dzīvi. Viņa ir viņas dvēseļu radiniece, viņas uzticības persona un cilvēks, kas ir kopā ar viņu labos un sliktos laikos. Jums ir jāzina tas, ka šis cilvēks ir vissvarīgākais Jūsu draudzenes dzīvē.
Tādēļ, dariet, ko variet, bet iegūstiet šī cilvēka uzticību, jo tas var noderēt. Viņas labākā draudzene var Jums sniegt ļoti daudz noderīgas informācijas par sieviešu domāšanas veidu, bez tam, viņas labie vārdi par Jums spēj darīt brīnumus.

Ja Jūs vēlaties, lai Jūsu attiecības patiešām izdotos, pieņemiet visus viņas draugus, jo, tos noliedzot un izturoties pret tiem ar nepatiku, Jūs sev sagādāsiet tikai problēmas.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38592, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

linda r. 29. mar 2011. 17:26

manas draudzenes ir manas meitas, un es pati sev   

Dzēsts profils 29. mar 2011. 14:59

Mēģināsim ņemt vērā.

Aleksandrs G. 29. mar 2011. 14:54

nu jā

Autorizācija

Ienākt