Ko īsti nozīmē viņa teiktā frāze „Būsim draugi!”?

29. mar 2011. 19:11

Jūs taču kādreiz esat dzirdējuši šo frāzi „Būsim draugi!”. Dzirdēt šo frāzi no cilvēka, kuru Jūs mīlat, varētu būs ļoti sāpīgi. Tiklīdz Jūs būsiet atguvusies no šoka, Jūs, protams, gribat uzzināt, kas īsti slēpjas aiz šiem vārdiem.
•Tie varētu nozīmēt, to, ko viņš patiešām arī gribēja pateikt – ka interese par Jums ir zudusi vai, ka viņš ir atradis kādu citu, kas spējusi piesaistīt viņa interesi. Šādā gadījumā frāze „Būsim draugi!” ir veids kā šķiršanos padarīt viņam un Jums vieglāku un ne tik sāpīgu. Īstenībā viņš nevēlas uzturēt nekādas attiecības, pat tādas, kas būtu liekamas draudzības rāmjos.
•Tomēr reizēm šie vārdi nozīmē to, ka viņš ir apjucis attiecībā uz savām jūtām un viņam ir nepieciešams laiks, lai visu apdomātu. Iespējams, viņam nepieciešams atvilkt elpu un atpūsties no attiecībām, lai spētu saskatīt to vērtību. Šādās situācijās, kas Jūs vairs neatradīsieties viņa tuvumā, bieži vien viņš drīz vien atklās, cik ļoti viņš vēlas Jūs atgūt un ļaus Jums atkal ienākt viņa dzīvē.
•Pastāv arī iespēja, ka doma „esmu iemīlējies” viņu biedē. Iespējams, ka pagātnē viņam ir bijusi negatīva attiecību pieredze un viņš baidās atkal būt sāpināts. Ir nepieciešams laiciņš, lai iemācītos uzticēties savām un citu jūtām. Laikam ejot, viņš iemācīsies noticēt Jūsu jūtām attiecībā uz viņu un savām jūtām attiecībā uz Jums, kas dos Jums abiem iespēju atkal pamēģināt veidot attiecības.

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38592, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Aivars K. 30. mar 2011. 13:37

nuuuu, dārzniec.. jau atkal met akmentiņu kāda mužika dārziņā..p nu nevajag tā cilvēku akurāt putekļos satriekt..ppp

Dārzniece K. 30. mar 2011. 11:59

        Nekas jau cits neatliek, ja par mīļķo NESPĒJ būt..........

Kaija K. 30. mar 2011. 11:22

visdrīzāk jau tas nozīmē, ka seksuāla interese par konkrēto cilvēku nav (nebūs)...

Dzēsts profils 29. mar 2011. 21:27

to parasti saku tad kad  esi izd......is  sievieti un atsusanas nolukos pateikt busim draugi

savsem k. 29. mar 2011. 21:22

Nu , tas nozīmē ka jums piedāvā pilnīgu uzticību jebkuros jautājumos ...

Luna L. 29. mar 2011. 20:22

Būsim draugi - tā ir tikai pieklājības frāze un nekas vairāk. Parasti aizeju pirms izskanējusi tāda frāze.

Dzēsts profils 29. mar 2011. 19:30

Nezinu gan...ko īsti nozīmē patiesa draudzība starp vīrieti un sievieti, sev var iestātīt visu ko, bet tāpat jau kaut kas virmo no jūtām, ja ne mīlestības, vismaz vienam. Ir dzirdētas tādas frāzes "būsim vismaz draugi", bet ja ir bijušas tuvākas attiecības, vismaz es neticu kaut kam tādam. Pieklājības robežās - ja, bet ne draudzība.

Autorizācija

Ienākt