Vai vispār ir kāds iemesls tam, ka puisis var būt greizsirdīgs?

29. mar 2011. 20:08

Vai vispār ir kāds iemesls, tam, ka puisis var būt greizsirdīgs vai paust savas īpašumtiesības attiecībā uz sievieti? Vai ir patīkami veidot attiecības ar šāda tipa puisi? Vai arī viņam būtu jābūt pilnīgi drošam par sevi un savu draudzeni un neizrādīt šo vājību – greizsirdība, pat ja kāds cits pievērš meitenei uzmanību? Vai Jūs kādreiz esat speciāli izprovocējis savas otrās pusītes greizsirdību?
Bieži vien nākas sastapties ar greizsirdīgiem puišiem, kas ar savu attieksmi atgrūž draudzenes. Viņi pauž savu kontroli un nav droši par savām attiecībām.
Bet, no otras puses, ja Jūs nemaz neesat greizsirdīgs, var sākt šķist, ka Jūs esat vienaldzīgs. Diemžēl jāsaka, ka ir sievietes, kuras atzīst, ka ir patīkami apzināties, ka viņu puiši ir mazliet greizsirdīgi vai zināmā mēra uzskata viņas par savu īpašumu.

Tādēļ, izskatīsim tās personas un lietas, kas var izraisīt mūsu partneros greizsirdību
•Bijušais draugs/draudzene
Kad Jums ir izdevies saglabāt labas attiecības ar savu bijušo, šī iemesla dēļ Jūsu jaunais draugs vai draudzene var būt greizsirdīgi. Tāpat kā ar citiem draugiem, arī ar savu bijušo Jūs varat pavadīt kopā zināmu laiku un Jūs vēlaties, lai Jūsu otrā pusīte būtu spējīga tikt tam pāri.

•Draugi
Jebkurš Jūsu draugs var būt par iemeslu greizsirdībai. Var pat izvērsties sacensības starp Jūsu labāko draugu un Jūsu otro pusīti, kas uzskata, ka tikai Jūs abi varat būt labākie draugi.

•Ģimene
Dažreiz daži ģimenes locekļi vēlas kļūt patiesi tuvi Jūsu otrajai pusītei. Vai tie būtu vecāki, vai Jūsu brālis vai māsa, Jūs varētu justies neērti dēļ viņu attiecībām ar Jūsu draugu vai draudzeni. Parasti šādas attiecības ir sirsnīgas un tas ir liels pluss, reizēm tās kļūst personiskākas, kad Jūsu ģimenes locekļi ļoti satuvinās ar Jūsu otro pusīti.

•Darbs
Kad kāds ir pārāk atdevies darbam, Jūs sākat dusmoties uz darbu, kas atņem Jūsu tuvo cilvēku.

•Mājdzīvnieki
Mana mamma izturas pret kaķiem labāk, nekā pret tēti. Viņš ir diezgan pašpārliecināts un neņem šo faktu vērā, bet es esmu redzējusi neskaitāmas reizes, kad mamma uzkliedz tētim dažādu iemeslu dēļ, un tajā pašā laikā tas, ko izdara kaķi, nav nekas slikts.

•Materiālās vērtības
Tas gan ir samērā reti, bet reizēm greizsirdība izpaužas uz iemīļoto mašīnu vai kādu citu materiālo vērtību.

Puiši var atrast neskaitāmus iemeslus, kas padara viņus greizsirdīgus.
Tas var būt kāds pagātnes atgadījums vai notikums, vai fakts, ka viņi jūtas ļoti nedroši par savām pozīcijām attiecībās. Ja puisim šķiet, ka viņš nav pelnījis šādu sievieti vai arī nav pietiekami labs viņai, viņš var viegli kļūt greizsirdīgs un uztraukties par to, ka kāds cits vīrietis viņam šo sievieti var atņemt.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

savsem k. 29. mar 2011. 21:28

īpašumtiesības nav derīgas - ja viņas nevar pierādīt ..

Dzēsts profils 29. mar 2011. 21:21

nav tada

Dzēsts profils 29. mar 2011. 21:10

Tādu iemeslu ir ļoti daudz...........

Dzēsts profils 29. mar 2011. 21:09

Pat neizlasot ne rindas ko Tu esi sakopējusi.........     

Autorizācija

Ienākt