6 iemesli, kāpēc viņš nav tev radīts!!!

30. mar 2011. 13:36

Kāpēc es neesmu tev radīts?
Ir tik daudz dažādu vīriešu tipu, bet bieži vien pirmos, ko pamanam ir tāds neizskaidojami pārliecināts vīriešu tips. Kāpēc tieši šie pārāk pašpārliecinātie vīrieši pirmie pieaista sieviešu skatienus?
To varētu izskaidrot dažādi: viņi zina savas vērtības un apzinās, ko īsti vēlas no sievietes un dzīves, vai vismaz rada tādu iespaidu. Un ar šādu attieksmi viņi iet pa dzīvi visā savā būtība atspoguļojot šo pārliecību.

Tieši tāpēc noskaidrojiet, kas patiesībā slēpjas šādā vīrietī, lai saprastu, ka viņš nav radīts Jums.

1. Nogurdinošie vienas nakts romāni
Pat neceriet atrast mūža mīlestību pēc vienas nakts romāna vai retiem randiņiem. Pat, ja tādi gadījumi ir, tas ir fenomens, kur sākumā viss liekas tik ļoti lieliski un burvīgi un tad pēkšņi beidzas – gluži kā pasakā par Pelnrušķīti, kas pusnaktī zaudē savu spēli.

Necīnies ar sirdsapziņas pārmetumiem manā gultā. Es esmu neķītrs spēlētājs un esmu pārliecināts, ka tādi ir arī pārējie. Neuzkavējies svešos palagos, ja esi noskaņota uz pārmetumiem. Tiec mājās un īgņojies pati savā gultā.

2. Notikumu paātrināšana
Visās nopietnās attiecībās pienāk brīdis, kad mēs paskatāmies uz sevi, uz savu dzīvi un apsveram nākošā soļa speršanu. Ja es neesmu tam gatavs, tad nekas nenostrādās manis pārliecināšanas vārdā, drīzāk es jutīšos nedaudz izbiedēts, ja jutīšu, ka Tavas vēlmes ir pārāk nopietnas.

3. Meli
Vai tā būtu krāpšana, vai arī sīki meliņi, kuros Jūs pieķēra, būs ļoti grūti atgūt uzticēšanos. Uzticēšanā ir kaut kas tāds, ko es tik vienkārši nedāļāju apkārt un, ja reiz tā ir zudusi, tad atgūšanas process it ļoti smags. Es vienmēr domāšu par šiem meliem un šaubas ložņās pa manu prātu, koncentrējoties tikai uz taviem meliem.

4. Kontrole
Izklausīsies briesmīgi, bet es esmu redzējis daudzas tādas attiecības, kurās puiši aizliedz meitenēm tikties ar zināmiem cilvēkiem, vilkt noteiktas drēbes utt. – un esmu redzējis meitenes, kuras rīkojas līdzīgi. Tā ir liela problēma, ja kāds vēlas mani kontrolēt un neļauj man būt tādam, kāds es šajās attiecībās vēlos būt.

5. Tu nepatīc manai ģimenei un draugiem
Mana ģimene un mani draugi pazīst mani labāk. Neuztver viņu domas skeptiski. Viena lieta ir tad, ja viens vai divi cilvēki man pasaka nesatikties, bet, ja man to pasaka daudzu cilvēki, es to noteikti ņemšu vērā.

6. Attieksme pret citiem
Kad es dodos ar meiteni vakariņās, es rūpīgi vēroju, kā viņa izturas pret oficiantu. Dažreiz man liekas, ka esmu pārāk sirsnīgs pret cilvēkiem: es novēlu viņiem jauku dienu, vienmēr pasaku „paldies”, teiksim tā, man patīk apžilbināt cilvēkus.

Ir diezgan jauki būt kopā ar meiteni, kas prot izvilināt smaidu arī citos cilvēkos. Tas liek man justies lepnam un apmierinātam par to, ka mēs esam kopā. Ir lieliski, ja man ir izdevies satikt meiteni, kas padara manu dzīvi košāku, un uz viņu vērstie apbrīnas skatieni, liecina, ka esmu īsts veiksminieks. Tomēr, ja viņa nespēj tāda būt, es vienkārši neesmu viņai radīts.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38593, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

savsem k. 30. mar 2011. 20:58

Labi , ka šie garie paragrāfi nevienai galvā ilgi neturās ..

Autorizācija

Ienākt