10 paņēmieni, kā pierādīt, ka esi The Best!!!

30. mar 2011. 17:53

1. Esiet ar pašcieņu
Tātad, nekas nav pievilcīgāks par pašcieņu. Jums jāzina, ka esat kaut kas īpašs un unikāls. Jums ir jātic sev un jāciena sevi. Jums jābūt pārliecinātai par sevi un savām spējām. Jums jāapzinās savas labās un arī sliktās īpašības. Tas viss ved mūs pie nākamā ieteikuma.

2. Izvērtējiet sevi.
Ja Jūs ziniet savas labās un sliktās īpašības, tagad, kad esat izveidojusi stabilu pamatu savai individualitātei, Jūs spēsiet izcelt pirmās un labot otrās un, iespējams, atklāt sevī kādu no talantiem, kas līdz šim ir dziļi Jūsos slēpies.

3. Apzināta robežu pārkāpšana.
Ļaujiet vispirms paskaidrot. Šis punkts attiecas uz otro punktu. Ja Jūs vēlaties pārkāpt pašas noteiktās robežas un bailes, Jums vienlīdz labi jāpazīst kā sevi, tā arī jāapzinās tā siena, kurai vēlaties kāpt pāri.

Piemēram, Jūs nekad neesat flirtējusi ar vīrieti, kurš Jums patiešām patīk, jo uzskatījāt, ka viņš Jums ir neaizsniedzams. Tas ir Jūsu izdomāts ierobežojums. Kāpēc to nepārkāpt un vienkārši neizrādīt savu patiku viņam?

4. Esiet kopta
Vīriešiem patīk koptas sievietes. Tas ir fakts, kas mums vienmēr liek būt koptām un pievilcīgām. Tas ir magnēts, kas pievelk vīriešus un liek tiem skatīties mūsu virzienā, kā arī pamanīt mūs. Iedomājieties sevi kā jauki iesaiņotu dāvanu, kurai Jūs skraidāt apkārt, degdama nepacietībā to atvērt, lai redzētu, kas tur iekšā. Ļaujiet savam vīrietim justies tāpat.

5. Palieciet tāda, kāda esat
Beidzot Jums ir izdevies pievērst lieliska vīrieša uzmanību. Ko tālāk? Viņš Jums tuvojas, vēlas satikt… Bez tam, neaizmirstiet elpot, jo ir ļoti svarīgi saglabāt mieru un uzsākt patīkamu sarunu. Vēloties atstāt labu iespaidu, Jūs sākat runāt par Kvanta fiziku. Kļūda! Tas var tikai aizbiedēt potenciālo draugu! Viņš vēlas tikties ar JUMS.

6. Jūs esat uzsākusi sarunu
Ja vien Jūsu draugs nav zinātnes pārstāvis, uzsākot sarunu, lieciet mierā Kvanta fiziku. Pirmajā kontaktēšanās reizē, daudz ieteicamākas ir vieglas tēmas. Tas, protams, nenozīmē, ka Jums jāizstāsta kā tikāt pie kleitas, kas Jums mugurā randiņa laikā, bet pasniedziet sevi tādu, kāda esat – neizskaistiniet savu tēlu un nelieciet viņam mest prātā līkumus, sekojot Jūsu dzīvesstāstam.

7. Esiet asprātīga.
Zēniem patīk meitenes ar kurām kopā var kārtīgi izsmieties. Vai Jums neliekas, ka varat būt jautra? Nav tādu cilvēku, kas nespētu nodoties bezrūpīgai jautrībai. Ir dažādas humora izpausmes formas: cilvēki ir atšķirīgi un viņu izpratne par smieklīgo ir atšķirīga – mēs smejamies par dažādām lietām.

Jūs neesat dzirdējusi anekdoti, kas vienus gāž no krēsla aiz smiekliem, bet otriem nešķiet ne interesanta, ne uzjautrinoša?

8. Izsaki viņam komplimentus
Mums visiem patīk komplimenti pat, ja zinām, ka tie varbūt nav īsti patiess mūsu vērtējums. Vienkārši padomājiet, cik patīkami ir komplimenti, kurus izsakām kā reālus faktus. Tātad, viņam noteikti patiks, ja teiksiet, ka šajā kreklā viņš lieliski izskatās, vai, ka viņa domas vai intereses Jums šķiet ļoti īpašas un aizraujošas.

9. Neuztraucieties
Ja Jūs esiet veiksmīgi uzkāpusi pa šiem astoņiem pakāpieniem, nabaga vīrietis nespēs Jums pretoties. Jūs esiet viņu pilnīgi apbūrusi ar savu iekšējo un ārējo skaistumu, tādēļ neļaujiet bažām „ja nu viņš tagad atklāj, ka…” Jūs apgrūtināt. V

iņa galvā nekas tāds nenotiek. Ja tā būtu, viņš būtu izdomājis kādu iemeslu, atvainojies un jau sen aizsteidzies projām no Jūsu tikšanās vietas.

10. Jums ir viņa telefona numurs vai kāds cits kontakts
Priecājieties. Jo tālākais – viņa zvans Jums - ir tikai laika jautājums, vai viņa pavedināšanas taktika. „Šķiet, kāds zvana. Vabūt vajadzētu pacelt klausuli…”

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 30. mar 2011. 20:38

Ja es esmu The  Best, tad man nekādi padomi nav vajadzīgi

Dzēsts profils 30. mar 2011. 19:11

Ja kādam nepatīk,lai nelasa.Es izlasu labprāt.

Dzēsts profils 30. mar 2011. 17:59

Lūk vēl viens.

Dzēsts profils 30. mar 2011. 17:54

ja jau kāds ir The Best tad diezvai viņam nākas to pierādīt izrādīt..

Autorizācija

Ienākt