4 padomi, kā jūsu attiecības gultā padarīt kaismīgākas!!!

31. mar 2011. 09:26

Kas liek baudas tirpiņām skriet pār kauliem?
Lai uzturētu harmoniskas attiecības, partneriem jābūt saskanīgiem gandrīz visā, ko tie dara. Tas vienmēr ir došanas un saņemšanas jautājums – īpaši, ja tas attiecas uz gultu. Pēc vairākiem kopā pavadītiem gadiem, pāri parasti zaudē attiecību pikantumu. Vēl vairāk – ar katru brīdi viņu seksuālās attiecības kļūst arvien vēsākas.

Atjaunojiet uguntiņu, kas lika jūsu asinīm ritēt straujāk un uzdzina patīkamas tirpas uz muguras.
Vai nebūtu jauki piedzīvot tādu paši ekstāzi kā senāk ar to pašu personu vēlreiz un vēlreiz, pat ja Jūs kopā esiet nodzīvojuši vairākus gadu?

Šeit ir apkopoti lieliski ieteikumi, kā Jūs varat padarīt savu mīlas gultu kaismīgi karstu kā ugunskuru ziemas naktī.

1. Fantāzijas
Nav nekā slikta, ja Jūs uzspēlēsiet spēlīti „Pasapņosim”. Ienesiet savas fantāzijas kopdzīvē. Izejiet no rutīnas un sāciet mīlēties ar partneri tā, kā nebijāt to darījuši nekad agrāk. Pamēģiniet atrast citas vietas, kur mīlēties – uz grīdas, galda vai baseinā.

Vai ir kāda loma, kurā Jūs gribētu iejusties? Izpētiet visas iespējas. Iztēlojieties, it kāJūs esiet kāds cits, no citiem laikiem un vietām. Ļaujiet iztēlei Jūs vadīt.

2. Eksperimenti
Cik mīlas rotaļlietu Jūs esiet izmēģinājuši? Cik bieži to kādu no rotaļlietām esat lietojuši kopā ar partneri? Nekas briesmīgs nenotiks, ja Jūs pamēģināsiet kaut ko jaunu. Tādā veidā Jūs savā seksuālajā dzīvē noteikti ieviesīsiet jaunu uzbudinājuma un satraukuma līmeni.

Kad Jūs redzat interneta veikalā mīlas rotaļlietu izpārdošanu, pasakiet to savam partnerim un pavērojiet viņa reakciju. Ja reakcija ir pretimnākoša un kaismīga – uz priekšu!

3. Plāns
Vai Jūs plānojat, kad mīlēties, vai arī tas notiek pats no sevis? Pamēģiniet izplānot savu nākošo mīlas seansu. Parunājiet ar savu partneri un nosakiet seksa randiņu. Vienojieties par laiku, datumu un vietu, kur Jūs mīlēsieties. Vēlāk vienosieties par sīkākām detaļām attiecībā uz randiņu.

Jūs varat arī visus šos ieteikumu punktus apvienot un iegūsiet telpu spontānai rīcībai. Pārsteidziet savu partneri ar jaunām kustībām un satraucošām pozīcijām.

4. Mīlestība
Sekss vairāk kā jebkas cits ir mīlestības izpausme. Paskatieties uz savu partneri tieši tādām acīm, ar kādām Jūs uz viņu skatījāties agrāk vai pirms vairākiem gadiem. Atcerieties visas tās lietas, kuru dēļ Jūs viņu iemīlējāt.

Lai katru nakti šīs atmiņas Jūs iedvesmo kaislīgam seksam, jo tikai tad Jūsu attiecības gultā būs labākas, kvēlākas un tādas, kuras būs vērts atcerēties visu dzīvi.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

aigars z. 31. mar 2011. 10:07

Ne vienmēr tas nostrādā...

Autorizācija

Ienākt