5 veidi kā atsvaidzināt attiecības!!!

31. mar 2011. 18:54

Kā pilnveido savas attiecības?
Attiecības ir kā rožu krūms. Ja tu par to rūpēsies, tas uzziedēs gadu pēc gada ar neaprakstāmu skaistumu. Ja tu to atstāsi novārtā, tad vari attapties pie panīkušas, nedzīvas būtnes, kas cīnās par izdzīvošanu.
Ja tu pagaidām esi viens, tad uzmet aci šiem ieteikumiem, kas tev var noderēt, lai veidotu nopietnas attiecības.

Ja tu pašreiz satiecies ar kādu, tad izvēlies vienu vai divas no piecām idejām un ievies tās savās attiecībās jau tagad. Tu būsi pārsteigta cik daudz jauku sajūtu tev radīsies, ja veiksi tikai dažus vienkāršus soļus.

1. Veltiet savām attiecībām laiku katru nedēļu.
Veltiet viens otram laiku katru nedēļu. Vairākumam pāru tā šķiet laba doma pastāvīgi rezervēt nedēļas nogales tikai sev. Sarunājiet ar saviem draugiem, bērniem – lai šajā vakarā, naktī jums netraucē neviens. Neskatoties ne uz ko, ejiet uz randiņiem katru nedēļu. Izvirziet to kā prioritāti.

2. Dariet jautras, patīkamas lietas kopā
Dalīts prieks un bauda veicina tuvību. Tuvība ir attiecību pamatā. Daliet kopīgas ēdienreizes, spēlēšanās laiku, ārpus mājas nodarbības, jokus un jautras filmas. Svarīgākais ir tas, lai jums šīs aktivitātes abiem sagādātu prieku.

3. Plānojiet kopīgas nākotnes aktivitātes kā pāris
Dariet kaut ko ilgstošu kopā. Mācāties par ieguldījumiem, uzsāciet deju kursus, uzstādiet kopīgus mērķus sporta nodarbībās. Veiciet ilgstošas aktivitātes, kas padarīs jūsu dzīvi krāsaināku un interesantāku - kopā.

Šādi jūs būsiet saistīti viens ar otru un tas palīdzēs stiprināt jūsu attiecību pamatus. Plānot kopīgas ilgtermiņa aktivitātes labāk būtu vai nu pirms, vai pēc tam, kad ir izaudzināti bērni.

4. Atrisiniet domstarpības pēc iespējas ātrāk
Ir grūti atzīt savu vainu strīda karstumā. Savā ziņa ir pat vieglāk, ja jūs pēc strīda ejat katrs uz savu stūri. Bet neatrisināts konflikts vai nesaskaņas, kas ieilgst var izraisīt ilgstošu sāpi un aizvainojumu. Tas nav nekas slikts, ja jums ir atšķirīgi viedokļi, bet ir ļoti svarīgi atrast kopīgu valodu pēc iespējas ātrāk.

5. Uzturiet dzīvu romantiku
Romantika nav pati par sevi saprotama lieta ilgstošās attiecībās. Katras dienas spiediens un ierobežotais laiks laupa mums spontānumu. Romantikas radīšana prasa uzmanību un laiku.

Atcerieties, ka tieši romantika būs tā, kas palīdzēs jūsu attiecībām būt svaigām un aizraujošām. Tā neļaus jums atsvešināties vienam no otra. Radiet romantiku ar nodomu pēc iespējas biežāk.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 31. mar 2011. 21:18

pietiek ar vienu nosacijumu, netraucet kad sēžu pie tv un dzeru savu alu

Dzēsts profils 31. mar 2011. 19:01

visam pamatā ir mīļums un jauki vārdi un uzmanība pret otru ,laikus saredzēt ,ka otru kas nomāc un uztrauc ...............

Autorizācija

Ienākt