Vīrieši un romantika – vai šīs lietas nav saistāmas?

2. apr 2011. 16:52

Neapgāžama patiesība un gadiem ilgi “novērojumi” liecina, ka vīrieši dod priekšroku alum, dīvānam un tālvadības pultij savās rokās. Vai tā ir taisnība?

Paskatīsimies, ko saka eksperti, kuri pēta vīriešu un sieviešu attiecības.

1. Komplimenti
Ātrākais veids, uz vīrieša sirdi ir caur viņa ego. Viņiem patīk komplimenti, pat tad, ja viņi to neizrāda. Iekšienē viņi ir daudz maigāki. Izsaki viņam komplimentu, ja viņš to ir pelnījis, un viņš būs vairāk kā tikai pateicīgs!

2. Tumšā šokolāde
Piena šokolāde ir domāta bērniem, tumšā – mīlniekiem. Iemesls ir lielāks kakao daudzums, kurā ir feniletilamīns – ķīmiska viela, kura izraisa mīlestībai līdzīgas sajūtas.

3. Grūti atrodamas dāvanas
Viņš joprojām ir noskumis, ka nespēj atrast savas bērnības mīļāko komiksu grāmatu, kura tika nozaudēta ģimenei pārceļoties? Varbūt viņš veido kādu īpašu kolekciju?

Vīriešiem patīk dāvanas, kuras ir grūti dabūjamas un kuru sagādāšanai jums ir jāiegulda zināmas pūles. Vīrieši un sievietes uztver romantiku atšķirīgi: sievietes to uztver kā maigus pieskārienus, kamēr vīrieši to pauž visai praktiskā veidā.

4. Tu viņa drēbēs
Vīrieša romantikas uztvere: pēc vakariņām uzvelciet tikai viņa kreklu. Tas patiešām iedarbosies! Notikumu attīstība iespējams iegūs citus apgriezienus…

5. Jautra filma
Līdzīga humora izjūta ir viena no būtiskākajām lietām, kura stiprina daudzu pāru attiecības. Ja jūs redzat, kāds uzjautrinās par tām pašām lietām, kuras uzjautrina arī jūs, šīm attiecībām var būt nākotne.

6. Labas atmiņas
Vienā attēlā ir vairāk kā tūkstoš vārdu. Jūsu abu kopējā fotogrāfija var izdarīt brīnumus un atsaukt atmiņa dažādas skaistas lietas, notikumus un sajūtas. Nolieciet jūsu kopējo fotogrāfiju redzamā vietā.

7. Tradicionāla nakts pilsētā
Aizejiet padejot. Nevis uz naktsklubu, bet gan uz balli! Ja jums apkārt būs daudz pozitīvas enerģijas, laba mūzika un citi dažāda vecuma pāri, uzlabosies ne tikai jūsu garastāvoklis, bet arī attiecības.

8. Augstas celtnes
Vienkārši tāpēc, ka vīriešiem patīk lielas celtnes. Uzkāpiet augstā celtnē un mainiet redzespunktu. Pārliecinieties, ka laika apstākļi ir labi, jo šīs pastaigas laikā jūs nedrīkstat nosalt.

9. Pārsteigums
Negaidīts skūpsts, ielavīšanās vannas istabā ... jebkas!

Vīrieši kļūst traki, ja jūs esat spontāna, neparedzama, radoša un aicināsiet nodarboties ar seksu “neparastā” diennakts laikā. Dažas idejas: neplānots ceļojums, kura laikā jūs neplanoti kaut kur paliekat nakšņot, burbuļvanna – jebkas, tikai prom no ikdienas.

10. P.S. Es Tevi mīlu
Vīrieši nav raduši bieži teikt “es Tevi mīlu”, taču ik pa laikam viņiem patiktu šos vārdus dzirdēt tieši no jums; vēl labāk, ja jūs to uzrakstītu uz mazas papīra lapiņas un ieliktu to viņa uzvalka kabatā.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

savsem k. 2. apr 2011. 21:10

Alus , dīvāns un televizora pults - izklausās ļoti romantiki ..

Alise .. 2. apr 2011. 19:43

..man labāk patīk ...vīrieši un stabilitāte!

Ingrida X. 2. apr 2011. 18:37

Vienīgā taisnība ir tā, ka- NEKAS NAV TAISNĪBA.

linda r. 2. apr 2011. 18:27

ja dzives pura nau dotas lidz tad ne, bet tie nau bezcerigi gadijumi, vis jau ir kautkur dzili tikai jaatrod

Autorizācija

Ienākt