Vai šiem vīriešiem ir jāsaka Nē uzreiz?

2. apr 2011. 17:18

1. Izvairīgais
Kad tu viņu satiec, viņš ir uzmanīgs, gādīgs, izpalīdzīgs, maigs un ārkārtīgi emocionāls. Ideālais vīrietis, vai ne? Bet pēkšņi tu saproti, ka jūs esat kopā jau gandrīz gadu, bet viņš nekad pupliski nav atzīnis, ka viņam ir nopietnas attiecības, kā arī to, ka viņam nav īpaši daudz laika, ko veltīt tev, bet viņš gaida, lai tu viņam būtu pieejama un saniedzama jebkurā laikā, kad vien esi vajadzīga.

Tu esi satikusi krāpnieku, viņš tev sniegs arvien jaunus un jaunus aizbildinājumus savai rīcībai un attieksmei

•„Es vēl neesmu ticis pāri savām iepriekšējām attiecībām”
•„viņa salauza manu sirdi un man tas joprojām sāp”
•„pēc viņas es vairs nespēju just”
Šīs atrunas būs iemesls, lai viņš iegūtu laiku, kas it kā viņam nepieciešams, lai pierastu pie jūsu attiecībām un būtu uzticīgs tev, kā arī, lai tu būtu iecietīgaka pret viņu, pārāk daudz no viņa neprasot.

Skaidrojums: esmu atradis lielisku iemeslu, kas ļauj man darīt ko vēlos un kad vēlos, pie tam tu vienmēr būsi man blakus un saniedzama „ kad vien jūtos šādi”.

2. Mūžīgais bērns
Viņš ir piedzīvojumu kārs, spontāns, neparedzams un vienmēr uzjautrinošs. Viņam krājumā ir daudz labu joku un viņš vienmēr kaut ko dara. Šī izklaidējošā un vienmēr pozitīva daba var tevi maldināt un tu nemanot iemīlies.

Tu sāc ievērot, ka viņa mamma tev pārāk bieži krīt uz nerviem,jo katru rītu bez aicinājuma mēdz nākt viņa istabā (29 gadu vecumā viņš, protams, joprojām dzīvo pie vecākiem) un viņš nemēdz tevi vest pusdienās, apgalvojot, kad vienmēr vari iegriezties pie viņa, jo mamma taisot garšīgakas maltītes (skaidrojums: „ pusdienas pa brīvu).

Tad tu uzzini, ka patiesībā viņš ir bezdarbnieks un parasti viņa biznesa varoņdarbi izgāžas. Bet, protams, tā vienmēr ir kāda cita vaina un viņš ir tikai upuris. Viņš ir pārāk neuzņēmīgs, lai iesakto pabeigtu līdz galam. Nedod Dievs, ka tu viņam par ko tādu ieminies!

Tu esi satikusi egoistu, kurš nav spējīgs mīlet nevienu izņemot pats sevi un nav spējīgs uzņemties nekādu atbildību. Drīz vien tu būsi tā, ko viņš vainos savās neveiksmēs.

3. Privātīpašnieks
Viņš par tevi ļoti rūpējas un uztraucas, kas sākumā tev liekas ļoti iepriecinoši. Viņš vienmer tevi pieskata, uztraucas, kur tu esi, kā tiksi mājās, vai neviens tevi pārāk nenomoca. Zini, tu esi satikusi klasisku piemēru greizsirdīgam primatīpašnieciskumam.

Galu galā viņš tevi tures īsā saitītē un tev būs arvien grūtāk brīvi elpot. Viņš būs greizsirdīgs pat tad, ja dosies uz satikšanos ar draudzenēm, vai arī, ja kāds vīrietis paskatīsies uz tevi. Nemaz neminot draudzīgu pārdevēju kādā veikalā!

Šādās situācijās, kad uzliesmo viņa geizsirdība vienmer vainīgā būsi tu, pie tam tu pilnībā būsi pakļauta viņam un tava brīvība būs nevērtīga. Tavas pūles kaut ko mainīt ir bezjēdzīgas.Vārdu sakot, problēma ir viņā. Tāpēc, mūc no viņa pēc iespejas tālāk.

4. Bruņčumednieks
Viņš vienmēr ir skaisti ģērbies, pieklājīgs, ved tevi romantiskās pusdienās un vienmēr saka ideālus komplimentus, kas tevi apžilbina.

•Bet tajā pašā laikā, viņu nav iespējams sazvanīt
•Ja viņš kaut kur dodas, viņš nekad patiesībā nepasaka kurp ies.
•Viņš slēpj savu personīgo dzīvi no tevis, it kā tas būtu kāds nacionalais noslēpums
•Kad jūs esat kopā, viņam nesagādā nekādas raizes tavā acu priekšā skatīties un flirtēt ar citām sievietēm.

Viņš pārmetīs tavu paranoju, pārspīlēšanu un neuzticēšanos. Šāda tipa vīriešiem ir postošs efekts uz tavu pašapziņu. Par spīti tavām pūlēm mēģināt samierināties ar viņa raksturu un kavēt doties neceļos, tava iztēle turpinās mocīt tevi

Vīrietim ir jāsniedz sajūta, ka tu viņam esi īpaša, viena vienīgā. Tāpēc zini savu vērtību un nemaldini pati sevi.

Nekad nepaliec kopā ar tādu vīrieti, domajot, ka nevari dabūt labāku. Neaizmirsti! Vīrieši ir kā mašīnas - jaunai un pilnveidotai vienmēr būs noiets tirgū.

No www.top-shop.lv

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

linda r. 2. apr 2011. 18:24

ka kuras gaume jo citam patik tadi tipa rumaki

Ingrida X. 2. apr 2011. 17:49

Neizlasīju Tavu gargabalu, protams- kā vnm- pārkopētu; atbildu tikai uz jautājumu, kas, kā tāds, ir stulbs.

Katrā ir kaut kādas vēlmes, sajūtas, intuīcija. Visiem "nē" neteiksi nekad.
Protams, ja  to savu "nekad" neesi uzstādījusi kā pašmērķi;

Uzreiz? Ne-uzreiz? Katrs gadījums ir cits!!!! Tu!!!!

Spēlēties protam, vairāk vai mazāk, visas, bet- ir reizes, kad šīs spēles līdz kaklam, un- sagribi to "jā" uzreiz un viss. Protams, pirms tam bijusi virtuāla, vai kāda tur- priekšspēle. Uzvelkoša, jau- PIRMS.

Ak, kungs un tētīt, cik var??????

Jauki Tev, Daudzrakstītāja:)

Autorizācija

Ienākt