Par sakritībām,zīmēm un mums.

10. apr 2011. 12:48

Par sakritībām, zīmēm un mums.

Nekad nerakstītu šīs rindas un neatņemtu jūsu laiku ,ja vien kopā ar daudziem no jums labi nezinātu ,kā tie ,kurus mēs domājam pārvaldām pasauli, aizraujas, mīl un pielieto savā ikdienā simboliku ,mistiku, dažādas kriptogrammas un mīklas,kaut vai ASV dolārā attēlotais jau vien ir izpētes vērts.
Tam ,protams, ir arī loģisks izskaidrojums - tā viņi sazinās savā starpā ,informē savējos par  nodomiem un paveikto .Pastāv taču tāds uzskats ,ka Dievs ,liktenis mums visu laiku dod zīmes ,tikai mēs tās ne vienmēr pamanām vai gribam pamanīt. VIŅI taču arī iedomājas sevi par dieviem esam un iespējams spēlē to, uzjautrinās  ,ka viņu zīmes mēs neesam spējīgi(negribam?) saskatīt.
   Un tā ,atgriežoties pie savādās sakritības ar datumiem ,ko nesen savā uzdotajā jautājumā muļķīgi saistīju ar numeroloģiju.
   Cilvēkam ir dabiska aizsardzības sistēma, kas neļauj viņam apzināt briesmas, no kurām viņam nav izredžu izvairīties ,tādēļ es saprotu daudzu nievājošo attieksmi pret acīm redzamiem faktiem, kuri nepārprotami liecina ,ka pasaule tomēr tiek pārvaldīta no līmeņa, kas nevienam atklāti nav redzams.
  Muļķīgi būtu pieņemt , ka starp Dievu(dabu un tās likumiem) un cilvēku sabiedrību no vadības viedokļa nekas nepastāvētu -  tukšums .Ja kāds apelēs, ka pastāv taču ANO un citas it kā virsvadošās organizācijas, tad atļaušos atgādināt, ka Latviju arī pārvalda ”leģitīma „vara ,bet ,kas to dara patiesībā, mēs ik dienu to izjūtam un nojaušam.
Ikviens notikums, lai cik tas neliktos atsevišķs, vienmēr jāvērtē kopsakarībā ar sistēmu ,kurā tas noticis un pirmkārt jāraugās kādā stāvoklī dotajā brīdī atrodas pati sistēma ,un vai šis notikums loģiski neizriet no šī stāvokļa.
Kāda tad dotajā laika periodā ir sistēma-mūsu visu kopējā cilvēce?
  1. Bagātību koncentrācijas rezultāta izveidojies stāvoklis ,kad skaitliski relatīvi mazai sabiedrības daļai, sava priviliģētā stāvokļa saglabāšanas nolūkā, jāpārvalda milzīga un , arvien lielāk kļūstoša, nabadzīga un ļoti nabadzīga(tādēļ neapmierināta) sabiedrības daļa.
   2. Globalizācijas un nekontrolētas naudas masas piedrukāšanas rezultātā pasaulē ir tik daudz naudas ,ka tā nevis kalpo kā ekonomikas asinis ,bet gan tās nolaiž , paralizējot saimniecisko darbību ar resursu masveida uzpirkšanu un spekulācijām. Faktiski ir mākslīgi radīta situācija, kad vienīgais ražošanas līdzeklis ir nauda. Nauda ,kura līdz šim visās teorijās figurēja tikai kā maiņas līdzeklis, tagad ir padarīta par galveno ražošanas līdzekli ,pie tam ,izrādās ,ka visienesīgāk ar naudu ir ražot naudu .Ekonomika ir novesta līdz absurdam. Nav naudas ,nav ražošanas ,nav resursu, nav pārtikas ,nav valsts ,nav nekā. Visbagātāk dzīvo nevis tās valstis ,kurām pārpārēm  ir visi tradicionālie ražošanas līdzekļi, bet gan tās, kurām tādu vispār nav,bet toties ir nauda .Visspilgtākais salīdzinošais piemērs Krievija- Šveice.
   3. Tiem ,kam ir ražošanas līdzeklis- nauda, nav nepieciešami 5 miljardi vergu, lai nodrošinātu savas vajadzības ,lai cik augstas tās arī nebūtu, toties viņiem nākas tērēt tagad sev piederošos resursus, lai nodrošinātu kaut kādu dzīves līmeni šai viņiem potenciāli bīstamai vergu masai(kaut kur dzirdēts par masveida konsolidācijas nepieciešamību ne tikai Latvijā ,bet visā pasaulē ).Piedevām viņiem bezpalīdzīgi jānoskatās kā neatgriezeniski tiek piecūkots viņu „pagalms”.
   4.ASV kā varenākā pasaules ekonomika faktiski ir bankrotējusi, jo visu laiku tikai to vien darīja kā drukāja dolārus un pirka par tiem visā pasaulē preces ,un resursus, konvertējot  dolāru ar sev nepiederošo naftu(norēķini par naftu dolāros). Kad visiem kļuva skaidrs, ka  ASV dolārs tūlīt sāks dzīvot savas pēdējās dienas, kā „dieva svētība” uzradās Bin Ladens, bija 11.09.01 un Amerikai parādījās iemesls radikāli mainīt savu politiku attiecībā pret pārejām pasaules valstīm – dolāru izmantošana apkurei tika uz laiku atlikta.
Kad Irāka gatavojās pārtraukt tirgot naftu par dolāriem, tur ”atrada” ķīmiskos ieročus .
Varenā Ķīna jau sen kā karstu kartupeli apmuļļā ideju par konvertētas un ar segumu nodrošinātas juaņas ieviešanu starpvalstu norēķinos ,kā arī Āzijas ekonomiskās savienības izveidošanu. Lieki piebilst ,ko tas nozīmētu Amerikai (pasaules banku sistēmai), tādēļ nebūtu slikti ,ja kaut kas aizkavētu šādas savienības izveidošanu. Kā būtu, piemēram, ar šim reģionam stratēģiska(augstās tehnoloģijas un to rezerves daļas) partnera izsišanu no ierindas ,vismaz uz laiku? Labi ,ka neviens nepadomāja par Japānu 11.03.11.
Arābu pasaulei arī atlika tikai viens solis līdz savstarpēju norēķinu ieviešanai, izmantojot zelta dināru. Nezin kāpēc tajās valstīs tautām pēkšņi apnika dzīvot kā līdz šim, bet idejas virzītājas valstī Lībijā izrādījās ,ka „nabadzībā”(dod dievs mums tādu dzīves līmeni) dzīvojošie pavalstnieki ir apbruņojušies līdz zobiem un tiem ir pat ANO atbalsts varas pārņemšanā.
Skaidrs ,ka monitārisms sevi ir izsmēlis, finansu piramīda zaudē savu stabilitāti un draud apgāzties.
    5.Masu informācijas līdzekļos pēdējos trīs ,četrus gadus ir izvērsts īsts dabas katastrofu un pasaules gala propagandas cunami ,kura uzdevums radīt sabiedrībai šāda rezultāta neizbēgamības sajūtu un pieņemt visu ,kas šeit uz  Zemes notiek un nākotnē notiks ,kā  dieva dusmas par pašu (parasto) cilvēciņu darbības sekām. Kā viens šīs ažiotāžas auglis krietnu laiku pirms Japānas katastrofas uzradās arī kārtējais pasaules gals 22.12.12.Protams tāda gala nebūs, bet šādas iespējamības sludināšanai ir savs mērķis -  nedrošības, apdraudētības ,bezspēcības sajūtas vairošana cilvēku apziņā. Tieši šādā psiholoģiski nomāktā stāvoklī cilvēks ir visvieglāk pārvaldāms ,vadāms un vismazāk spējīgs analītiski vērtēt sev apkārt notiekošo.
   6. Nezinu kāda ir varbūtība(lai izrēķina matemātiķi) ,bet man liekas , ļoti maza, ka tādi ārkārtīgi RETI notikumi ,kurus faktiski iespējams iesaistīt vienas sistēmas kopsakarībās, notiek vienā un tajā pašā datuma skaitlī ,pie tam summā dod trešo ,kurš arī parādās kopsakarībā ar to :
                                                     11.09.01                      
                                                     11.03.11
                                                     22.12.12
    7.Kapitālisms nekad savas pastāvēšanas laikā nav varējis izvairīties no periodiskām krīzēm un vienmēr globālu krīžu gadījumos ,spējis no tām iziet tikai caur karu(ievērojamu materiālo līdzekļu iznīcināšanu un cilvēku skaita samazināšanu).Pašlaik kapitālisms savas monitārisma stadijas plaukumā atkal atrodas globālā krīzē un kā izeju no tās meklē iekšējā patēriņa stimulēšanā ,bet vienīgais „patēriņš” ,kura stimulēšana ietvertu sevī vai visu kādas valsts ekonomiku, ir bruņošanās. Krievija un ASV jau pagājušajā gadā atklāti publiski paziņoja par vērienīgiem armiju pārapbruņošanas plāniem.Bet piedāvājums nevar pastāvēt un pildīt ekonomikas atveseļošanu ,ja nav pieprasījuma. Dabīgs pieprasījums pēc iznīcināšanas ieročiem nepastāv,  tas ir jāizraisa mākslīgi. Jaunzēlandē, kur nevienam no malas nav nekādu interešu( pārāk tālu), neviens drudžaini nebruņojas, tur nav nekādu nemieru un revolūciju.
   8.Šaubos vai ir kāds, kurš tic ,ka nav radīti klimatiskie ieroči, kad zināms, ka lielvalstis pie tiem intensīvi sāka strādāt jau no 60-tiem gadiem.
   9.Mākslīgi izraisītas dabas kataklizmas arī iznīcina materiālās vērtības un samazina cilvēku skaitu, pie tam tās ir mazāk bīstamas to pielietotājiem ,nekā globāls nekontrolējams kodolkarš.
   Jā, Zemes vēsturē ir bijušas dabas katastrofas ,kataklizmas ,bet to intensitātes pieaugums nekad nav bijis tik straujš ,tik bagāts ar dažādībām un vienlaikus īstā laikā, lai risinātu" big problem".
Grūti iedomāties ,ka man(jums arī) būtu tā palaimējies no visas civilizācijas-piedzīvot to brīdi ,kad mums no visām pusēm gāžas virsū super zemestrīces, vulkāni ,plūdi ,karstums, aukstums, Saules megasprādzieni, komētas ,Niburi, klimatu ietekmējošas naftas avārijas(meksikas līcis) ,putnu ,zivju gripas un citas slimības ,lai kā dieva dusmas darītu galu mūsu izlaidīgajai dzīvei.
Pienācis laiks atgādināt, ja cilvēks nebūtu izdomājis Dievu, viņam būtu grūti pašam sev rast attaisnojumu tam ,ko viņš šeit uz Zemes pastrādā.
Cilvēce ir nonākusi radikālu pārmaiņu nepieciešamības priekšā, bet radikālas pārmaiņas visā pasaulē iespējams veikt tikai ,ja visā pasaulē kaut uz brīdi iestājas vienlaicīgs haoss. Par nepieciešamību šādu organizētu haosu ieviest slepenībā un pusatklāti tiek runāts jau sen, lai radikāli samazinātu cilvēku skaitu uz planētas un ieviestu nākošo sabiedriski ekonomisko formāciju-moderno dzimtbūšanu ,kuras pamatā būtu kastu sistēma kā Indijā.
Vai tik nesen „tā nejauši” šajā sakarībā netika apOskarota filma(viduvēja) „Graustu miljonārs” ,kurā vistiešākā veidā tika „ŗeklamēts” šāds nākotnes perspektīvais dzīves veids  un likts saprast pēc kādiem ,pavisam citiem ,dzīves kritērijiem un morāles turpmāk  vajadzētu cilvēkam dzīvot – bez vajadzības  zināt ,mācīties, godīgi strādāt ,bet  pieņemt trūkumu, nabadzību kā nenovēršamu realitāti, un tikai  ticēt ,ka gan jau laime pati iekritīs klēpī. Ne mājiena uz kādreizējo Holivudas klišeju par katra vienkārša cilvēka iespējām kļūt par miljonāru ar darbu, centību ,godīgumu .Vai ne zīme?
Ja arī tas par maz ,ir iespējams uzmanīgi noskatīties pavisam svaigu zīmi, atkal Oskariem apkārto stipri viduvējo(izņēmums aktiera veikums)” Karaļa runu” ,kur cilvēkam, kurš saprot kāds ir sabiedrības pārvaldīšanas mehānisms, nebūs grūti ieraudzīt, kas un kā tad būtībā vada šo cilvēku sabiedrību. Vai sagadīšanās, ka filmā karalis ar savu runu vēršas pie tautas 2.pasaules kara sākumā, bet no ekrāna teiktā runa lieliski un baisi iederas pašreizējā momentā ,kad iespējams esam vistuvāk 3.pasaules karam. Dīvainākais tikai, ka tad, kad šo filmu uzņēma, viss bija relatīvi mierīgi. Vai turpināsim gulēt mierīgi ,nepiegriežot vērību „dievu”zīmēm?

P.S.
«Viss mūsu darbs veltīts vienam mērķim – mums jāsamazina iedzīvotāju skaits. Vai nu valdības pēc mūsu norādījuma to izdarīs pašas ar labām un tīrām metodēm, vai arī viņas nokļūs nepatikšanās, līdzīgās kā Salvadorā, Irānā vai Beirutā. Iedzīvotāju skaits ir politiska problēma. Ja reiz iedzīvotāju skaits kļuvis nekontrolējams, nepieciešama autoritāra valdība, pat fašisms, lai to samazinātu… »
Tomass Fergusons (bijušais ASV valsts departamenta darbinieks) & Co
«”Komiteja 300” jau sen pieņēmusi lēmumu, ka nākotnes pasaulei jābūt labākai un iedzīvotāju skaitam mazākam – daudz mazākam kā šobrīd. Lūk, kur slēpjas labākas pasaules ideja. Miljardi nevajadzīgu ēdāju – ierobežoto planētas resursu patērētāju ir jāizbrāķē un jāiznīcina. … Šāds „izbrāķēšanas” process jau sācies un tiek īstenots, vadoties pēc ziņojumā „Global 2000” minētajām metodēm»
D. Kolemans (Anglijas izlūkdienesta pulkvedis)

Atslegas vārdi: Dzīve38590, attiecības38696, sabiebdrība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Dzēsts profils 10. apr 2011. 21:12

Tālim -     par ievietoto rakstu .
Vilkam Vientuļajam -     par komentāru  .

Dzēsts profils 10. apr 2011. 20:12

atver acis Vilks Vientuljais un tu redzeesi,ka shii pasaule ir viena liela darba nometne.
un runa nav par gariigu verdziibu.

Vilks V. 10. apr 2011. 18:27

Ārijai-kāpēc nolemtības sajūtu?
Nolemtības sajūtu parasti rada bailes un neziņa!
Nemeklējot augstās matērijās-vai līdzīgas sajūtas nebija
arī Atmodas laikā?Bet cilvēki gāja un rīkojās,jo ticēja!
Neskatoties,ka bija lodes un gāja bojā cilvēki!
Toties bija ticība un tā palīdzēja tikt pāri grūtajam laikam!
Tas pats,pēc nostāstiem-bija kara laikā...
Maijai-   Gluži manas domas,un galvenā doma -VISS ir
                 mijiedarbībā,ļauj saredzēt ceļu,kurš būtu ejams!
Tālim-Bet kas liedz atgūt patiesās zināšanas?
         Kas liedz meklēt un atrast?
Rovan-Paradoksālākais fakts ir tas,ka Dieva eksistenci NEVAJAG pierādīt!
          Un ja mēs zinām,ka nauda ir PADARĪTA par dievu,kas Tev kā kristietim liedz
          atcerēties kristiešu teicienu-"Tev nebūs viltus dievus godāt..."
          Nevienu nevar padarīt par vergu GARĪGI,ja viņš to nevēlas pats!
Lillija-Kabbala ir tikai viena no cilvēku pasaules uztveres interpretācijām!
         Arī tajā ir ieprogrammēta "vienīgās un pareizās" reliģijas aksioma,izslēdzot
         iespēju pieņemt citu reliģiju mācības....
Jauku jums visiem dienu!

Dzēsts profils 10. apr 2011. 15:46

un shodien,tas ir nonaacis tik taalu,ka nauda ir kljuvusi par dievu un cilveeks
ir atkariigs tikai un vieniigi no taas.buutiibaa kaa rakstaa mineets.

slikts c. 10. apr 2011. 15:32

rovan matti,protams ,Tev taisnība - patiesās zināšanas vienmēr ir izmantotas ,lai paverdzinātu ,mūsu "labā"mums jau no paša sākuma ir iedota nepareiza pasaules izpratnes metodoloģija,garīgais atdalīts no matērijas utt.

Dzēsts profils 10. apr 2011. 15:26

protams patiesiibu ir izdeviigi noliegt,vai arii sagroziit visos iespeejamos
veidos,lai piespiestu cilveekus buut par vergiem kuri veido shiis saujinjas
materiaalo labklaajiibu.

Maija V. 10. apr 2011. 15:04

Rovan matti,mēs esam šajā pasaulē ciešā saistībā un mijiedarbībā ,kā ar Augstākiem spēkiem,tā arī ar to saujiņu,kas valda pār šo zemi,tātad-tā vara jau ir nodota,jo es nekādi nespēšu pretoties tam,ja man uz galvas tiks nomesta bumba...es varu tikai mēģināt saglabāt savas sirds un dvēseles skaidrību ,neļaujot ienāk sevī ļaunām domām un darbiem,es varu būt tikai mazs gaismas un mīlestības stariņš,kas dzīvo Gaismas pusē..:)

Dzēsts profils 10. apr 2011. 14:30

  rovan matti

Dzēsts profils 10. apr 2011. 14:21

tikai gribeeju pateikt,ka katram pasham ir jaaatrod patiesiiba,taadaa veidaa
nedodot varu otram cilveekam paar sevi.
Biibeles saakumaa ir rakstiits;"un dariisim cilveeku peec muusu teela un muusu liidziibas,tas lai valda paar ziviim juuraa un paar lopiem,paar putniem apaksh debess
paar visu zemi un visiem raapuljiem,kas dziivo raapo zemes virsuu."
un nav neviena vaarda,ka Dievs ir devis cilveekam varu paar cilveeku.
patiesiiba cilveekam ir jaasanjem no Dieva,visam citam,kas naak no malas nav veertiibas un ir nepatiesiiba.
shodien saujinja kungu tur tumsaa un manipulee ar visu pasauli.

slikts c. 10. apr 2011. 13:50

Es nenoliedzu dieva eksistenci - par kuru šoreiz ir runa,par cilvēka "radīto",vai ...?

Dzēsts profils 10. apr 2011. 13:35

Dieva eksistenci ir ljoti viegli pieraadiit,bet tikai cilveekam ir raksturiigi
neredzeet aciimredzamo un ticeet meliem.

Ārija x. 10. apr 2011. 13:33

Man toties šis izraisa tādu kā nolemtības sajūtu.
Viens ir saprast situāciju, pavisam kas cits - zināt, kā šai situācijā rīkoties.
Es, atzīšos, nudien nezinu.
Un vai mēs vispār varam kaut ko darīt?

Vilks V. 10. apr 2011. 13:22

bet šādas iespējamības sludināšanai ir savs mērķis -  nedrošības, apdraudētības ,bezspēcības sajūtas vairošana cilvēku apziņā. Tieši šādā psiholoģiski nomāktā stāvoklī cilvēks ir visvieglāk pārvaldāms ,vadāms un vismazāk spējīgs analītiski vērtēt sev apkārt notiekošo.


Redzot mērķi,saprotot to -IR iespējams mainīt savu domāšanu un
tai pakārtoto rīcību!Šobrīd tikai un vienīgi no pašiem cilvēkiem ir atkarīgs,kas
notiks 2012 gada nogalē.....

Dzēsts profils 10. apr 2011. 12:54

Dzejdaris nav tikai dzejdaris.   Bija interesanti lasīt, saprotams, ka rakstītais ir pārdomu rezultāts. Labi, ka kāds domā arī globālās kategorijās

Autorizācija

Ienākt