Vai tiešām visveiksmīgākais projekts?

11. apr 2011. 22:02

Portālam Delfi kļuvis zināms par apjomīgu valsts programmu, kuras laikā uz pastāvīgi dzīvi Latvijā plāno pārcelties 300 000 - 500 000 ārvalstu vīrieši, kuri slepenā līgumā ar Latvijas valsti apņēmušies apprecēt latvieti un kļūt par vismaz divu bērnu tēvu. Pārsvarā Latvijas aicinājuma atsaukušies vīrieši no Apvienotās Karalistes, Īrijas, Vācijas, bet ļoti plaši pārstāvētas arī Skandināvijas valstis. Katram, kurš apprecēsies ar Latvijā dzīvojošu sievieti un kļūs par vismaz viena bērna tēvu, tiks izmaksāta arī vienreizēja kompensācija - 5000 eiro.
Tās slepenais protokols paredz, ka uz Latviju pārcelties strādāt tiek mudināti vīrieši vecumā no 25 - 45 gadiem.Lai gan jaunajai programmai piešķirts prāvs finansējums (latviešu valodas kursi vīriešu mītnes zemēs un 5000 eiro prēmija katram, kurš latvieti apprec un kļūst par tēti), no premjera Valda Dombrovska ("Vienotība") par šo precinieku programmu izdevās iegūt vien strupu paziņojumu - Es šīs ziņas nedz apstiprinu, nedz noliedzu. Līdz šim visi ar PP programmu saistītie dokumenti valdībā skatīti sēdes slēgtajā daļā un tādēļ informācija par tik apjomīgu un unikālu projektu līdz presei nebija nonākusi
Slepenības plīvurs paredzēts arī tāpēc, lai sievietes to neuztvertu kā vergu tirgu, proti, lai viņas ārzemnieku aizraušanos ar sevi neuztvertu tikai kā rotaļu. Jo noteikumi ir ļoti stingri un naudas izmaksu paredz tikai pēc pirmā bērna dzimšanas. Tajā paša laikā interese ārvalstīs ir liela un vīrieši sarosījušies mainīt savu dzimteni pret Latviju. Holandē uz latviešu valodas kursiem rindā jāgaida 7 mēneši, Lielbritānijā jau gads.Šī ir lieliska programma, oriģināls risinājums un nav skaidrs, kādēļ valdības vadītājs kautrējas atzīt, ka šis tiešām ir šīs, savā ziņā tik neveiksmīgās valdības, visveiksmīgākais projekts"
Varbūt tāpēc Valdība taupa aizņemtos kredītus,jo katram iebraucējam jāgarantē 5000 EUR x 300 000 puslatviešu ražotāju! Vai starptautiskie aizdevēji par valdības slepenajiem protokoliem ir informēti?Adrese: *://woman.delfi.lv/archive/print.php? id=37649859

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, politika3025, bērni71

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Maija V. 22. apr 2011. 18:58

zeiss,neapvaino mani lūdzu melos,Tu mani nepazīsti,tāpēc atkārtoju-man tiešām žēl,ka neesi iepazinis arī ko citu,ticēt tam ,vai ne,jau paliek Tavā ziņā.
Un izaugsme var notik,var,bet tā parasti notiek caur sāpēm un ciešanām...ja vien mēģina saprast,kāpēc viss notiek tā un ne citādi,protams,ne jau visi meklē un izprot cēļoņus un sakarības ...liels vairums tā arī nomirst pilni rūgtuma,skaudības un alkatības,neizprotot,kāpēc vispār ir dzīvojuši...Pareizi Tu atzīmēji par tiem rukšiem,to ir pilna pasaule...Bet ne jau visus var un ievelk mēslos,ir cilvēki,kas prot arī cauri mēsliem izbrist tīrām kājām.:)

Dzēsts profils 22. apr 2011. 18:07

Nemelo, Tev nav žēl ! Un izaugsme nevar notikt, tāpat, kad gulbis aicina cūku lidot līdzi debesīs, cūkai to nevajag, tās instinkti ir ēst un vairoties, ruk, ruk. Īstenībā tas ir tas lielākais kaitējums, kas nodarīts cilvēkiem, kas dzīvo šajā teritorijā, vairums pārtapuši par rukšiem, kas meklē, kur vairāk pārtikas un iespēja turpināt dzimtu. Par tiem , kas mēģina sacelties un izlauzties no aizgalda , labākā gadījumā pasmejās, parasti ievelk mēslos. Kapēc? Tāpēc ka BAILES no nokaušanas.

Maija V. 22. apr 2011. 17:38

Man žēl,ka Tu redzi tikai to,patiesi žēl....kau daļēji saprotu šo sieviešu tiekšanos pēc ērtībām un komforta,bet domāju,tas notiek arī tāpēc,ka sievietēm jau zemapziņā ir ielikts mātes instinkts- nodrošināt saviem pēcnācējiem pēc iespējas labākus dzīves apstākļus,bet tas, galvenokārt, ir tik ilgi,kamēr dzīves pieredze ,caur dvēseles izaugsmes ceļu , neizvirza citas prioritātes....protams,ja tā izaugsme notiek...

Dzēsts profils 22. apr 2011. 17:29

Runājot ar ārzemniekiem, sanāca, ka latvijas sievietes defoltā tiek uzskatītas par staigulēm, tādas, kas dēļ dienišķās maizes un labiem sadzīves apstākļiem, instinktu vadītas ir gatavas stāties sakaros ar pretējā dzimuma personu, kas varētu nodrošināt iepriekšminētās lietas. Mīlestība un citi dvēseles stāvokļi tām esot otrajā vietā, pirmkārt iztikšana, vairošanās drošos apstākļos un dižošanās. Es daļēji piekrītu un skatos apkārt, to es arī redzu.

Dzēsts profils 12. apr 2011. 09:04

Vismaz man tas nedraud.....melnu sprogainīšu ražošana....man ir savi sprogainīši

Maija V. 11. apr 2011. 22:47

Varbūt ir vērts mēģināt saglabāt kaut daļu no tā,kas vēl palicis...nezinu...No otras puses-diez vai tukšās vietas Latvijā paliks tukšas,ja Āfrikā un Āzijā ir pārapdzīvotība...

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:43

Nezinu, nezinu...varbūt arī neaizlaistos, vismaz kāda daļa nē..un par mazbērniem runājot...vai mēs maz zinām, cik mūsu asinīs latviskuma pēc 2 pasaules kariem, trimdām un emigrācijām?

Maija V. 11. apr 2011. 22:37

Varbūt tāpēc,ka es gribu savus mazbērnus latviešus.Aina,vai domā,ka tie vīrieši,kas te atbrauktu tādā kvantumā spētu iedzīvoties Latvijā,kur viss ir tik nestabils,drīzāk,pēc kāda laika,kopā ar ģimeni ,laistos atpakaļ uz savām ērti iekārtotajām mājām fāterlandē..:)

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:31

Kāpēc tev, Maija, nepatīk šāds projekts?

Alla L. 11. apr 2011. 22:30

Kad latvieši nespēj uzņemties saistības un radīt, un, protams, arī uzturēt sievietes ar bērniem-ideja nav slikta.Vīrieši jūs ejat mazumā, un tikai dēļ savām kaislībām...

Maija V. 11. apr 2011. 22:27

Es tomēr ceru,ka tas ir tikai aprīļa joks..  

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:25

Kas tur ko smiet? Pilnīgi nopietna ziņa , apstiprināta kā patiesi vērtīga slepenos Saeimas sēžu protokolos, bet sabiedrībā izplatīta kā 1. aprīļa joks. Arī amigosa meitenes varētu sapurināties un gatavoties eksporta uzņemšanai godam

Maija V. 11. apr 2011. 22:22

Neuztraucies Tāli,drīz smukas sprogainītes nēģerietes būs vairumā Latvijā...eksotika..

slikts c. 11. apr 2011. 22:20

Ko mēs tad šeit Amigosā vieni darīsim? Zili vēl paliksim ...  aiz dusmām.

Maija V. 11. apr 2011. 22:15

Šitais joks šodien bija ielikts arī pie pavisam nopietnas tēmas par iespējamo piespiedu bēgļu uzņemšanu no Āfrikas valstīm Latvijā un sāku smieties,ir taču cilvēki ,kas šim arī noticēja..

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:09

1.aprīļa joks

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:09

Tiešām projekts daudzsološs. Smukajām un gudrajām latvietēm nebūs jābēg uz Eiropu kavalieru medībās, arī demogrāfiju pabīdīs-ir cerības, ka manai paaudzei pat pensijai valsts varēs sagrabināt no pašu iedzīvotāju nopelnītās naudas. Un varbūt labi, ka gēni atjaunosies ar citām asinīm- kas zin, pieņemsimies prātā un prasmēs vadīt saimniecību, drusku atšķaidīsim skaudības un alkatības gēnu- varbūt tiešām viss vēl būs labi. Ziņa iepriecinoša.

Maija V. 11. apr 2011. 22:05

Es arī smejos-neko sev jociņš...bet katrā jokā ir sava daļa taisnības..

Dzēsts profils 11. apr 2011. 22:04

Tas bija 1. aprīlī ielikts   Lasīju.

Autorizācija

Ienākt