Pārākā pakāpē sakāpinātas.

7. jūn 2011. 22:42

Man, kā jebkuram normālam vīrietim patīk, ja sieviete rūpējās par sevi. Mans patikas iztikas minimums ir koptas rokas un mati, es tiešām nevēlos lai būtu depilētas - epilētas visas malu maliņas.
Bet ielas ir pilnas ar monstriem, nē nu smukiem monstriem, bet tādām, ka    bail pat ar skatienu pieķerties, kur nu vēl ar rokām.
Garie plastikāta nagi varētu iedvesmot, manuprāt, tikai mazohistu, skropstas līdz pusvaigiem arī  nu tā....  Un tad vēl tā kosmētika. Lasīju vienā savas mīļās žurnālā par dabiska grimma uzlikšanu. Es biju šokingā, gandrīz stundu nopūlēties, lai izskatītos vasarīgi gaisīgi svaigi... Man vispār nav ko teikt, tas ir tas pats, kas frizūra " es tikko no gultas" kuras saveidošanai vajag stundu.
Ko es ar to gribēju teikt... tikai vienu, mīļās dāmas, varbūt izmēģiniet būt dabiskas, koptas, bet dabiskas? Jeb tā ir neiespējamā misija?
Piebildīšu, neesmu nekāds neandertālietis, bārdu dzenu divreiz dienā un kreklus mainu trīsreiz dienā. tas paredzamo oponenšu zināšanai

Atslegas vārdi: Dzīve38590, patika0, attieksme3443, bauda28

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (28)

Dzēsts profils 8. jūn 2011. 15:11

Diez vai kāda sēž stundām,lai sevi sakoptu no rītiem.Es to saku tāpēc,ka man no rīta vajadzīga stunda laika,lai es sevi sakoptu un perfekti izskatītos un tiktu uz darbu.Stundām var sēdēt 20gadīgās lelles,kuras nestrādā un apprecējušas  večus,kuriem ir nauda un mersedesi,no kuriem var sūkt naudu,nestrādāt un veidot garus nagus,mākslīgas skropstas,jo viņām ir garlaicīgi un ta viņi nosit laiku salonos,gaidīdamasm kārtējo naudas devu no sava sponsora.

Ro T. 8. jūn 2011. 14:07

  Strādāju birojā, ar cilvēkiem, jāizskatās labi. manus kreklus n-ngadus mazgā veļasmazgātuve, es savu mīļo neapgrūtinu ar krekliem un bārdu dzenu divreiz dienā tāpēc, ka vakarā negribu ar saviem rugājiem apskādēt manas mīļās jaukumus. Ceru, ka esmu pamatojis, ko un kāpēc daru.

ilze s. 8. jūn 2011. 12:14

Sonjai!

Dzēsts profils 8. jūn 2011. 12:12

Tristans dušā neiet, tikai kreklus maina..nu feini feini..īsts vīrietis.

Dzēsts profils 8. jūn 2011. 08:27

Mazliet apsmējos gan- tas , ka Tu dzen bārdu divreiz dienā, un maini kreklus - vairākas reizes dienā, vēl nebūt nenozīmē, ka neesi neandartālietis, ja nu kas, tas nozīmē tikai to, ka Tev tā bārda aug ļoti ātri, un arī svīsti , acīmredzot, pamatīgi. Vari vismaz sev atzīmēt, ka ar vīrišķajiem hormoniem ir okey.   Par pārējo- kas par daudz , tas par skādi, nenoliedzami, taču arī visas minētās ekstras var dabūt gatavas  gaumīgi un tā, lai izskatās forši. Kosmētikas uzdevums ir ne tikai izcelt un pasvītrot, bet arī- maskēt  . Jaunībā mums ir dabas dotie bonusi- kā nu kura  tos izmantojam, taču gadiem ejot  dabiskais skaistums ir jāuzfrišinā gan.  

Kurzemniece E. 8. jūn 2011. 01:50

vai par to daudzo kreklu mazgāšanu arī pats gādā?Nē ir jau feins tāds superprišs ne-neandertālietis,bet ja visi mājas darbi,kreklu kaudzes un algots darbs jāveic sievietei,tad tiešam viņa var būt lõti dabiska,jo citam laika neatliks

Ulla P. 8. jūn 2011. 01:12

Ko vēl ne !   Man savas krēpes pietiekami kuplas , un nadziņi cmuki ! Skropstas arī māku plikšķināt ..., ja kas .

Elva E. 8. jūn 2011. 00:53

Kas par daudz , tas par skādi - vecais teiciens darbojas arī mūsdienās ...

Iveta š. 7. jūn 2011. 23:59

es tīri labi iztieku bez šīs sintētikas.Un ir ne mazums tādu sieviešu. Tikai vīrieši nereti mēdz paši airādīt,kapēc nagus neuzlīmē,kapēc matus nesalīmē ar laku,utt.......

Gundars Ī. 7. jūn 2011. 23:26

Sandai ...   

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:23

Aij, da kāda starpība, sintētiska, vai nesintētiska, svarīgākais ir tas, kā jūtas pati sieviete! Lai viņa būtu laimīga un apmierināta ar sevi! Ja sieviete būtu neapmierināta ar sevi, diez vai tur līdzētu cik viņai pareizi nokoptas rokas, vai cik maz kosmētikas uzkrāmējusi!

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:20

Nu nepatīk man tā sintētiskā daile

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:19

Kopts dabīgums Tev būs mājās, gultā! Bet uz ielas priecājies, cik mēs visas esam skaistas!

Ro T. 7. jūn 2011. 23:16

TIK lielus upurus un ieguldījumus man ziedot nevajag, es par minimālismu un koptu dabīgumu

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:16

Nu, skatoties, no kuras vietas mēra?

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:15

SKROPSTAS----Man laikam ir paveicies jo daba jau apveltījusi ar skropstām pāri vaigiem!    BET----Mīļie vīrieši, novērtējiet, jo principā jau tas viss dēļ Jums! Un cik zinu stāstus par skropstām, tas nav nekas ērts, nav nekas patīkams, tāpat kā pieliktie garie mati, ko pieliek ar kapsulām, tās visas ir diezgan lielas mocības, tik dēļ Jums jaukie vīrieši! Tā kā, novērtējiet!

Ro T. 7. jūn 2011. 23:14

Tev tie 2cm gari?   Runa ir par pārspīlētām lietām.

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 23:13

NAGI ------ Man arī piemēram ir gēla nagi, neko tur traģisku neredzu, ja maniem nagiem ir pārklāta viena kārtiņa materiāla pāri! Es daudz strādāju un ātri, man tie nagi ir kā instrumenti, kas palīdz veiksmīgāk strādāt, jo ātri strādājot, savus dabas dotos nagus visu laiku aplaužu līdz jēlai gaļai! Un esmu aizņemta, un man nav laika katru vakaru sēdēt un lakot tos nagus, man vienkāršāk ir nosēdēt trīs stundas un mēnesi par nagu kopšanu nedomāt!

Ro T. 7. jūn 2011. 22:55

Tiem, kas vakaros neskujās, nav mīļākās, jeb ir mīļākā kam nav iebildumu pret " viendienieku"

Dzēsts profils 7. jūn 2011. 22:53

Es bārdu vakaros dzenu ar "žileti" - tā pa īsto. No rīta "uz darbu" pietiek pabraucīt ar elektrisko Braun

Autorizācija

Ienākt