ELIĒR INTERNATIONAL

19. jūn 2011. 13:34

Vai kāds ir ko dzirdējis par Baldones augsti organiskajām dūņām un to dziednieciskajām spējām???

Atslegas vārdi: ELIĒR0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Aigars V. 20. jūn 2011. 08:52

ELIĒR kosmētikas stāsts.

ELIĒR stāsts.
XVIII gadsimtā Katrīna II devās garā ceļojumā uz Latviju, kur pašā Baltijas valstu sirdī, kas ir slavena ar savu neskarto dabu, viņa tika iepazīstināta ar unikālu dabas brīnumu- ELIĒR. Varenā imperatore izbaudīja dārguma varu un nodēvēja to par skaistuma un jaunības eliksīru. ELIĒR kļuva par viņas sievišķības un skaistuma noslēpumu. Visu savu dzīvi imperatore lietoja ELIĒR vannas, lai uzturētu savu veselību un jaunību, lai iekarotu un apburtu ar savu skaistumu jaunos pielūdzējus.
Varenā krievu imperatore Katrīna II 1785. gadā deva savu svētību un atļāva izmantot ELIĒR tautas dziedniecībā, jo pirms tam to bija pilntiesīgi pielietot vienīgi imperatoriskās ģimenes locekļi.
ELIĒR ( Seno Baltu valodā- „ellõ liegã era” – senā ezera dzīvinošās dūņas) – vienīgās AUGSTIORGANISKĀS dziednieciskās dūņas PASAULĒ, kas izveidojās karsta alās vairāk kā 10 miljonus gadus atpakaļ, tas ir dabas organisko sastāvu rezerve. Unikālas organiskās dūņas, kuras pētījā atzītākie pasaules bioķīmiķi visā pasaulē, klīniski testētas un veiksmīgi pielietotas ādas atjaunojošās procedūrās vairāk kā 200 gadu garumā.
1999. gadā starptautiskā radošu zinātnieku grupa uzsāka ELIĒR pētniecību, kura sniedza unikālus rezultātus: UNIKĀLAIS ingredients satur vairāk nekā 800 ORGANISKO KOMPONENTU, kā arī visus organisma dzīvotspējai nepieciešamos minerālus.
Rezultāti bija sensacionāli, tika pierādīta preparāta 100% labvēlīga ietekme ādas šūnu dzīvotspējas palielināšanā un atjaunošanā, jo ELIĒR satur bioloģiski aktīvas vielas, kas ir identiskas cilvēka ādas šūnām. ELIĒR dabas komponenti pozitīvi ietekmē asins mikrocirkulāciju, kapilāru sistēmas stāvokli un limfas atteci, uzlabo ādas atjaunojošos un reģenerējošos procesus, aktivizē organisma imūnsistēmu, normalizē nervu sistēmas darbību, bagātina organismu ar mikro un makroelementiem, izvada toksiskos un vielmaiņas starpproduktus no ādas šūnām, palielinot to dzīvotspēju un replikācijas procesu, tiem piemīt izteikta antioksidantu iedarbība.
2008. gadā sadarbojoties ar Šveices laboratoriju tika izveidots vienīgais pasaulē ekskluzīvākais un dārgākais organiskās kosmētikas Luxury zīmols ELIĒR UNIQUE, un slavens, radošs franču dizaineris lieliski papildināja iekšējo unikalitāti ar izsmalcinātu dizainu.
ELIĒR Laboratorija radīja Luxury Spa & Spe kosmētikas līnijas profesionāļiem, kā arī mājas Spa Līniju.
Katrs kompānijas produkts ir šedevrs, kura noslēpums ir tā galvenajā sastāvdaļā – ELIĒR.

Autorizācija

Ienākt