Eliēr - jauns vārds skaistuma pasaulē

21. jūn 2011. 17:59

Eliēr - jauns vārds skaistuma pasaulē

Natālija Bobrikova



Unikālo produktu ar eleganto nosaukumu Eliēr var saukt arī par jaunības eliksīru.
Kas īsti slēpjas aiz noslēpumainā nosaukuma Eliēr? Šī abreviatūra ir veidota,
savienojot vārdus ello liega era („senā ezera dzīvinošie dubļi”) – tā senatnē Baltijas
iedzīvotāji esot dēvējuši substanci, ko ieguva no ezera dzīlēm un izmantoja ārstnieciskos
nolūkos. Laika gaitā senā ezera vieta aizaugusi ar mežu, paslēpjot arī ezera dzīļu
bagātību. Bet pirms vairākiem gadiem šo vietu sāka pētīt zinātnieki.
Eljēru pētīja atzīti etnobotāniķi un medicīnas eksperti. Darba gaitā kļuva skaidrs,
ka eljērs ir senās floras un faunas atlieku pilnīgas sairšanas produkts, tas sastāv no
organiskajiem savienojumiem (90%) un organismam nepieciešamajiem minerāliem
(10%). Bet pats galvenais atklājums bija tāds, ka eljērs satur bioloģiski aktīvas vielas,
kuru sastāvs ir līdzīgs cilvēka šūnās ietilpstošajām vielām. Vairāku tūkstošu gadu
laikā eljērs veidojies zemes dzīlēs, kur nepiekļūst gaisma un skābeklis, šis vērtīgais
organiskais savienojums ir uzkrājis apbrīnojami vērtīgu un cilvēkam noderīgu enerģiju.
Un mēs to varam izmantot.
Dabas spēks
Eljēra pētījumi un analīze, ko veikuši zinātnieki, sniedz ļoti interesantus rezultātus – tas satur ne tikai ap 200 dažādu organisku savienojumu, bet arī vara, niķeļa, magnija, molibdēna un bārija savienojumus, fitohormonus, aminoskābes, fermentus un antibiotikām analogās humīnskābes. Humīnskābes iedarbojas kā biogēni stimulatori – tās spēj iekļūt ādas dziļākajos slāņos, piedalīties vielmaiņas procesos un piesātināt šūnas ar papildu mitrumu un skābekli. Tām piemītošo īpašību dēļ humīnskābes izmanto jebkura tipa ādas un matu veselības saglabāšanai un atjaunošanai. Pateicoties savai dabiskajai struktūrai, eljēra aktīvās vielas spēj iekļūt ādas dziļākajos slāņos, pat neizmantojot nanotehnoloģijas.
Daba un cilvēks
Eljērs ir cilvēka organismam ļoti draudzīga substance, līdz ar to iespējama lieliska mijiedarbība un nepieciešamo vielu uzsūkšanās. Eljērs padara ādu samtainu, izlīdzina grumbiņas un aizkavē ādas novecošanās procesus. Tas spēj labvēlīgi ietekmēt atsevišķu ādas slimību, piemēram, neirodermatīta, psoriāzes vai ekzēmas, ārstēšanas procesu. Tas spēj ne tikai atrisināt lokālas ādas un matu problēmas, bet arī normalizēt organisma vispārējo fizisko un psihisko stāvokli.
Eljēra efektivitāte
Speciālisti norāda uz četriem Eljēra iedarbības mehānisma sniegtajiem pamatefektiem.
Mehāniskais efekts
Pēc masas uzklāšanas ādas neiroreceptori sūta impulsus uz galvas smadzenēm. Informācija nonāk veģetatīvajā nervu sistēmā, kas atbild par iekšējo orgānu darbību un asinsvadu tonusu. Pastiprinās asins pieplūde aplikācijas zonai, kā arī limfas attece un svīšana. Līdz ar sviedriem no organisma pastiprināti tiek izvadīti sāļi un sārņi,
āda izlīdzinās, nostiepjas, kļūst elastīga. Papildus šim efektam Eljērs iedarbojas arī kā pīlings, attīrot ādu no atmirušā epitēlija.
Siltuma efekts
Pirms lietošanas eljēra maska ūdens peldē jāuzsilda līdz 37–40 °C. Eljērs atdziest ļoti lēnām, savu siltumu pakāpeniski atdodot organismam, kura šūnas tiek dziļi izsildītas, līdz ar to būtiski aktivizējot šūnās notiekošos procesus un veicinot asinsriti, audu apgādi ar skābekli un tūskas samazināšanos.
Ķīmiskais efekts
Ādai piegādātās organiskās vielas kļūst par vitālās enerģijas donoriem ar atjauninošu iedarbību. Fermenti, broma un cinka joni, kā arī pārējās eljēra sastāvā esošās organismam noderīgās vielas caur sviedru un tauku dziedzeru izvadkanāliem nonāk audos, bet pēc tam – asinīs. Pateicoties šādam iedarbības mehānismam, tiek intensificēti vielmaiņas procesi un aktivizēta svarīgāko endokrīno orgānu darbība.
Enerģētiskais efekts
Eljērs glabā tīras un neskartas dabas informāciju no 7000 gadu senas pagātnes. Enerģija, kas savulaik uzkrāta augu, koku un to augļu šūnās un Zemes evolūcijas procesā nodota ar saules stariem, mēness cikliem, ūdeni un dzīvnieku pasauli, sniedz cilvēkam unikālu iespēju izmantot šo bagātību savas veselības interesēs.
Inovācijas
2009. gada 1. janvārī kompānija Elier Cosmetics kosmētikas tirgū piedāvāja
unikālu sēriju, kuras produktu sastāvā ir Eljērs. Sērijā ietilpst trīs kosmētikas
līnijas – Spa & Spa Professional, Home SPA un Skin Care, kurā iekļauta sejas maska no dabiskām sastāvdaļām un visi sejas, ķermeņa ādas un matu kopšanai nepieciešamie līdzekļi. Savas unikalitātes dēļ šis zīmols ierindojams kosmētisko produktu luksusa
kategorijā. Dabiskā sejas maska ir bieza antracīta krāsas substance bez smaržas. Uzreiz pēc maskas lietošanas manāmi uzlabojas sejas ādas krāsa, āda kļūst maiga un samtaina. Masku ir viegli nomazgāt, tā neatstāj traipus uz ādas vai drēbēm.
Interesanta ir zobu pastas Day & Night ideja – tumšās krāsas pasta paredzēta
lietošanai vakarā pirms gulētiešanas, bet gaišā – no rīta. Gaišā pasta ne tikai tīra un balina zobus, bet, pateicoties tās sastāvā izmantotajam ekstraktam Elier, iedarbojas kā pretiekaisuma līdzeklis, kā arī palīdz novērst smaganu jutīgumu.
Līniju pilnība
Novērtējot eljēra unikalitāti, kompānija Elier Cosmetics nolēma savu produktu izstrādi uzticēt vienam no labākajiem Parīzes dizaineriem, kurš sadarbojies ar tādiem zīmoliem kā Clinique un L’Oreal. Elier Cosmetics iepakojumu ražo Francijā tajās pašās
rūpnīcās, kur top zīmolu La Prairie un Helena Rubinstein iepakojums. Arī tas liecina par produkta unikalitāti un izsmalcinātību. Nelielās tumšās pudelītes ar zelta vinjeti, tā vien šķiet, glabā mūžīgās jaunības noslēpumu – tajās ir iepildīts Eljēra ekstrakts. Jau drīz pasaules SPA viesnīcās varēs izbaudīt procedūras, kuru efektivitāti nodrošinās mūsu
dabas dāvanas unikālais spēks. Elier Cosmetics produktus lietošanai mājas
apstākļos varēs iegādāties kompānijas mājaslapā internetā.



Atslegas vārdi: ELIĒR0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Sanita B. 21. jūn 2011. 20:49

Seja pie krūtīm!   Tu vispār jēdz, kā tas izskatās?

Dzēsts profils 21. jūn 2011. 18:09

kas paliek pari var turet ledusskapi...pietiks nedelai

Dzēsts profils 21. jūn 2011. 18:07

labi babulkam ...no rita sasit olu...tev ir vajadzigs tikai baltums.....ielej blodina..piesprice kadus divdesmit pilienus citrona sulas...uzputo ar daksinu....pec tam uzklaj uz sejas...pec kadam desmit minutem tu sajutisi ka savelk tavu adu...nomazga ar aukstu udeni...ja gribi uzliec vel vienu reizi...busi super...ja kas ..tava seja  beidzas pie krutim...10 santimi nedela.......parejais gan labaks nepaliks

Autorizācija

Ienākt