Vai visai pastingri persiki / aprikozes pirms likšanas kompotā ir jānoblanšē???
Atslegas vārdi: padoms.0
M.M-tie bija tāāādi lieli,pūkaini.......uh,cieti ............
Veverre ka zinadama runa ...viena valoda par manu temu ....ieks joka ...
...man gan persiki ar ko citu asocejas .... un vel ... nobreidusi ....njaa .... ( joks )
Nu jau saliku.Izskatās varen jauki,krāsaini un galvenais tas dzidrums kas burciņās...mmm...
Taisīju pa svojamu-un labi vien būs.
Izmantoju savu bumbieru likšanas tehnoloģiju.
Dari ka Dārzniece, tikai nesapratu, kur viņa to pirmo ūdeni izgāž, es tajā pašā gatavoju marinādi.....
............nju ,Moon, kaa sanaaca?
Nekādā gadījumā
......booože,kas pa jaukumiem burciņās top............un kas pa smaržu.........mmmmmmmm.........
Loģiski Es būtu blanšējis. A ko tas nozīmē?
visi tik darbīgi, es gan ka slīmests, pērku bodē burkas ar gardumiem!
jau burkas ar ķiršiem esmu nonesis uz pagrabu..))
Man gan šo to reizēm patīk .vēl būs arī ar vīnogām
eksotiku nelieku burciņās, tikai no sava dārza, tāpat pietiek ko ņemties, reizēm līdz brošai:)
Nu Aivar.....ziema drīz būs klāt..........
man dikti garšo ķirši.. īpaši patīk tos ēst, kad ir uz ko ar kauliņu mērķēt..ja kāda ravētāja tuvumā..p
Šorīt superīgi noveicās....Rīgas centrāltirgū pa 0.80Ls/kg.
Nu tad tūlīt taps kaut kas gards........ziemai kopā ar ķiršiem,no kuriem jau nelabi metas.
Vēl vakar uznesu no pagraba aizpērnā gadā marinētus tomātus ......Tikpat kā svaigi.... Gurķi arī bez karsēšanas ir ļoti kraukšķigi un patīkamu aromātu .....Es vēl burkas dibenā ieklāju vīnogas lapu... Ļoti patīkama garša gurķiem!
Sarmite, nu tiešām prātā spaidīšana, pat pirkstiņi samežģījās
vari čukstēt, droši, tas noteikti ir kaut kas francisks, tā vismaz izklausās...
Maartinj,es neesmu profesionaale,es tikai sieviete......