...nu,saimnieces ,dodiet padomu...:)))))

7. jūl 2011. 10:04

Vai visai pastingri persiki / aprikozes pirms likšanas kompotā ir jānoblanšē???

Atslegas vārdi: padoms.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (31)

Dzēsts profils 7. jūl 2011. 19:28
Moon M. 7. jūl 2011. 19:09

M.M-tie bija tāāādi lieli,pūkaini.......uh,cieti ............

Dzēsts profils 7. jūl 2011. 19:04

Veverre ka zinadama runa ...viena valoda par manu temu ....ieks joka ...

Dzēsts profils 7. jūl 2011. 18:03

...man gan persiki ar ko citu asocejas .... un vel ... nobreidusi ....njaa .... ( joks )  

Moon M. 7. jūl 2011. 17:30

Nu jau saliku.Izskatās varen jauki,krāsaini un galvenais tas dzidrums kas burciņās...mmm...
Taisīju pa svojamu-un labi vien būs.
Izmantoju savu bumbieru likšanas tehnoloģiju.

Frēzija v. 7. jūl 2011. 17:25

Dari ka Dārzniece, tikai nesapratu, kur viņa to pirmo ūdeni izgāž, es tajā pašā gatavoju marinādi.....

oome S. 7. jūl 2011. 16:12

............nju ,Moon, kaa sanaaca?

Dzēsts profils 7. jūl 2011. 15:56

Nekādā gadījumā

Moon M. 7. jūl 2011. 13:55

......booože,kas pa jaukumiem burciņās top............un kas pa smaržu.........mmmmmmmm.........

Dzēsts profils 7. jūl 2011. 12:23

Loģiski Es būtu blanšējis.   A ko tas nozīmē?  

Mārtiņš M. 7. jūl 2011. 11:51

  visi tik darbīgi, es gan ka slīmests, pērku bodē burkas ar gardumiem!

Aivars K. 7. jūl 2011. 11:38

jau burkas ar ķiršiem esmu nonesis uz pagrabu..))

Moon M. 7. jūl 2011. 11:26

Man gan šo to reizēm patīk .vēl būs arī ar vīnogām

dzintra s. 7. jūl 2011. 11:20

eksotiku nelieku burciņās, tikai no sava dārza, tāpat pietiek ko ņemties, reizēm līdz brošai:)

Moon M. 7. jūl 2011. 11:07

Nu Aivar.....ziema drīz būs klāt..........     

Aivars K. 7. jūl 2011. 10:53

man dikti garšo ķirši.. īpaši patīk tos ēst, kad ir uz ko ar kauliņu mērķēt..ja  kāda ravētāja tuvumā..p

Moon M. 7. jūl 2011. 10:41

Šorīt  superīgi noveicās....Rīgas centrāltirgū pa 0.80Ls/kg.
Nu tad tūlīt taps kaut kas gards........ziemai kopā ar ķiršiem,no kuriem jau nelabi metas.

Dārzniece K. 7. jūl 2011. 10:31

          Vēl vakar  uznesu no pagraba  aizpērnā gadā marinētus tomātus ......Tikpat kā svaigi.... Gurķi arī bez karsēšanas ir ļoti kraukšķigi un patīkamu aromātu .....Es vēl burkas dibenā ieklāju vīnogas lapu... Ļoti patīkama garša gurķiem!

Mārtiņš M. 7. jūl 2011. 10:30

Sarmite, nu tiešām prātā spaidīšana, pat pirkstiņi samežģījās  
vari čukstēt, droši, tas noteikti ir kaut kas francisks, tā vismaz izklausās...

oome S. 7. jūl 2011. 10:28

Maartinj,es neesmu profesionaale,es tikai sieviete......

Autorizācija

Ienākt