...nu,saimnieces,padalieties pieredzē...

6. jan 2013. 13:54

Kā pareizi jāgatavo piparkūku krēms???
Pa visiem stūriem tās mētājas-un vairs pat paskatīties nav vēlēšanās uz tām.Pūka arī tās ...ignorē.

Atslegas vārdi: padomiņš.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 6. jan 2013. 16:11

droši zinu , ka man no zupas biezputra vienmēr iznāk

jautrite b. 6. jan 2013. 15:23

par krēmu-droši,ka ir www.receptes.lv,es parasti ielieku piparkūkas slēgtā kārbā-pēc pāris mēnešiem-ja nav citu saldumu-tīri labi var apēst

Ineta L. 6. jan 2013. 14:04

Par krēmu nezinu.
Bet nesen ēdu piparkūku kartojumu, taisīts līdzīgi ka rupjmaizes kārtojums: piparkūkas sasmalcinātas(samaltas) liek formā kārtām ar ievārījumu(skābenu) un putukrējumu.

Autorizācija

Ienākt