Kāāā mēs viņus!

20. jūl 2011. 21:16

Vēl tikai dažas dienas un “ Dzimtene”  sauks mūs pie vēlēšanu urnām,lai mēs kā domājošas būtnes visdrīzāk  apliecinātu  visiem sen zināmu faktu-mums riebjas tas,kas notiek mūsu valstī.
Kad mēs to būsim izdarījuši,mūsu sirdis pildīsies ar neslēptu gandarījumu un lepnumu- re,kā mēs viņus. Bet viņi,varas zaudēšanas apdraudēti,ieraus asti kājstarpē un klusi sāks gaidīt,kurus tad saimnieki izraudzīsies par sēdētājiem nākošajā saeimā.
Kad PSKP un KGB legalizēja savu varu bijušajās PSRS republikās un iedibināja “ demokrātiju” ,viņi parūpējās arī par šīs varas ilgstspēju(nav jau nekādi vakarējie), mākslīgi izveidojot partijas,kuras aizņemtu visu politisko spektru,kas garantētu ,ka pie jebkādiem vēlēšanu rezultātiem vara atrastos viņu rokās,ko arī pierāda visa līdzšinējā Latvijas “ demokrātijas “ vēsture.
Šādu “kabatas”  partiju  visspilgtākā pazīme ir to dibināšana “ no augšas”  un relatīvi mazais biedru skaits(neies taču daudz tērēties).Visas šīs partijas pārstāv transnacionālo korporāciju kapitālu un darbojas to vadībā,bet polittehnologu bruņojumā ir pietiekoši daudz līdzekļu ,lai liktu mums noticēt,ka viss,ko darām ir mūsu brīva griba.
ES pēdējas valdības,kuras bija īstas savas tautas valdības un nepakļāvās šim kapitāla diktātam,jau vairs neeksistē. Pēdēja savas pozīcijas “ atdeva” Polija,pēc tam kad tās kodols pavisam nesen gāja bojā “ nejaušā”  aviokatastrofā. Pirms tam 2004.gadā “  krita” Spānijas valdība,pēc tam,kad tā gada 11.(kāds pazīstams skaitlis)martā Madrides dzelzceļa un metro sistēmā nogranda sprādzienu sērija.
Sapnis par tautas interešu aizstāvju valdību ir jāatmet uz visiem laikiem,ja vien mums nav vēlēšanās izjust uz savas ādas šoka doktrīnu darbībā(kas tā tāda,par to droši vien var sameklēt izziņas materiālu arī internetā).
VARU neatdod,tā vienmēr ir jāatņem,bet ,kad tā ar asinīm ir atņemta,izrādās tā tūlīt ir jāatdod,jo pārvaldīt valsti,nav skaldīt malku vai art zemi.
Saeimas atlaišanai jēga  būtu tikai tādā gadījumā,ja neviens no tajā pašlaik esošajiem, nākošājās saeimas vēlēšanās nedrīkstētu kandidēt. Tad tas vismaz būtu kāds katra personīgs zaudējums,kas nākošajiem tomēr liktu atcerēties,ka bez skaistiem vārdiem un savu kabatu piepildīšanas, vismaz kāds sīkums ir jāizdara arī savu vēlētāju labā. Kamēr gandrīz visi tur esošie gatavojas jaunam zemajam startam,tikmēr jēga no atlaišanas varētu būt tikai tiem,kuri ir ieinteresēti ietekmju zonu pārdalīšanā ar pusbadā dzīvojošās tautas rokām.
Es neaģitēju jūs balsot pret saeimas atlaišanu un ,droši vien,arī pats galu galā padošos niknuma aicinājumam un nolikšu viņus “ pie vietas” ,taču es gribu teikt,ka lolot cerības uz saulainu nākotni ir naivi. Visdrīzāk mūs sagaida diezgan drūmas perspektīvas,jo pasaulē ir sācies jauns kapitālisma attīstības posms un tas ir KATASTROFU KAPITĀLISMS(termins nav mans izdomājums).

Atslegas vārdi: Doma23289, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

oome S. 21. jūl 2011. 10:10

Ieklausies ,kaa vinji sevi ar vien reklamee.... MEES atlaidiisim saeimu...MEES straadaasim tautas labaa. MUMS ir jaauzlabo dziives liimeni tautai...bla...bla MEEES...!!!!! vinji jau zin un ir paarliecinaati,ka taa arii turpinaas muus d....st... ,ka seedees arvien savos kreelos. !!!!

aivars p. 21. jūl 2011. 05:35

Pilnīgi visam teiktajam ar prātu un saprašsanu varu piekrist. Emociju līmenī tomēr gribētos, lai tas viss būtu savādāk, kaut kā cilvēciskāk.  Mēs jau vēl nēesam nonākuši pat līdz normālam kapitālismam, un ar tiem valdošajiem, kas ir patreiz, un ar lielu ticamību būs arī pēc vēlēšanām, mēs nekur arī nenonāksim. Nezinu, nav man padoma, kā lai viņus piespiež , kaut nedaudz padomāt arī par savu zemi, savu tautu!!!

Ewa S. 20. jūl 2011. 23:38

..lasu sho visu..un nopuushos...:(...

Dzēsts profils 20. jūl 2011. 22:59

Lai cik skumji tas nebūtu , izskatās , ka Ullai taisnība ...

Dzēsts profils 20. jūl 2011. 22:53

Runa jau nav par to , kurš kuru .

savsem k. 20. jūl 2011. 22:28

Vispār jau atbildei vajadzētu skanēt "viegli un mērķtiecīgi "   .... bet nekas nesanāk - mērķa trūkst   ..

Dzēsts profils 20. jūl 2011. 22:22

Droši vien uzskaitījums
ir nepilnīgs,
12.gs. pāridarījumus
vajadzētu pieminēt.

/ uzdāvini saeimas namam
atombumbu/

savsem k. 20. jūl 2011. 22:18

Nu , varam balsot gan "par",. gan "pret"  - no tā jau nekas nemainīsies ...

Alise .. 20. jūl 2011. 21:27

..piekrītu Tavai  domai par to, ka nevajadzētu ļaut kandidēt pašlaik esošajiem...!

Dzēsts profils 20. jūl 2011. 21:20

man riebjas

Ulla P. 20. jūl 2011. 21:18

Ha -ha , tie ir viņi , kas joprojām - mūūūūs ...

Autorizācija

Ienākt