...brīvs piesaistot bailes.

15. aug 2011. 20:09

Jau iepriekš,rakstot savā blogā, pieskāros tam,ka pasaulē visi  cilvēka labā izkarotie” sasniegumi” pēc to noklusētās būtības un mērķa ir tieši pretēji vērsti uz cilvēka kā personības tālāku pakļaušanu un paverdzināšanu. Viens no šādiem “ sasniegumiem”  ir preses brīvība ,kas bija nepieciešama tikai tāpēc,lai BRĪVI varētu ar mums manipulēt. Tagad šī fakta zinātnisku pamatojumu atrodu arī grāmatā,kuru turpinājumā brīvi citēšu,lai nepārkāptu,velns viņu zina,kādus noteikumus,bet ,kas pilnībā sakrīt ar manām domām un man nav jānopūlas,lai tās noformulētu :
Jebkuras ziņas ir negatīvas informācijas apkopojums. Ziņas mēs lielāko tiesu skatāmies vakaros pirms miega. Ziņas un laikraksti ir vislabākie informācijas nesēji baiļu uzkurināšanai un vairošanai. Tā ir pārslodze mūsu ķermenim ,jo neapzināti liek mums visu laiku saglabāt aizsardzības pozīcijas. Mēs jūtamies arvien vārgāki un bezspēcīgāki,jo pakāpeniski zaudējam jebkuras perspektīvas. Kad domās ieperinās baiļu enerģija, savai dzīvei piesaistām tādu pieredzi,kas apliecina mūsu bailes. Kā rezonējam, to arī piesaistām. Baidīdamies paši radām to,ko piesaistām.
Domas,kas varētu palīdzēt atrisināt problēmas,tiek apstrādātas starpsmadzenēs. Savukārt refleksi mīt mugurējās smadzenēs. Lai nepieciešamības gadījumā stresa hormoni varētu ļoti ātri strādāt un reaģēt, tie sašaurina asinsvadus priekšējās smadzenēs,  laupot mums spēju  skaidri domāt un nomāc centrus,kas atbild par gribas vadītu rīcību. Stress neļauj mums skaidri domāt un pieņemt pareizus lēmumus.
Ja aizmiegot jūtam stresu, bailes un nedrošību, tad uzņemam šīs enerģijas ne vien miega apziņā, betarī saglabājam atmiņā, jo (tas it atklāts) smadzenes saglabā atmiņā visu ,kas tās nodarbinājis  dienā un ,jo īsāks brīdis no notikuma līdz miegam, jo spēcīgāk tas saglabājas atmiņā( ko mācījāmies vēlu naktī pirms eksāmeniem, to arī vislabāk atcerējāmies).
Varbūt tiešām labāk vakaros  ,ja nav cita ,ko darīt, sēdēt šeit Amigosā un sūtīt viens otram labu vēlējumus un skaistu mūziku .Darīsim viens otru labākus un atcerēsimies ,“ lielais brālis” ir ieinteresēts liela haosa izveidē uz Zemes un tam tiek izmantoti visi viņa radītie cilvēces “ sasniegumi “ .

Atslegas vārdi: doma23289, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

slikts c. 16. aug 2011. 10:29

  Ūdeņradis uz Zemes ir tikai 4,5 svara procenti, un 59 atoma skaita procenti,tātad viss atkarīgs pēc kāda kritērija vērtē,bet visizplatītākā muļķība ir atzīt tikai savu viedokli.

Valters Z. 16. aug 2011. 09:57

Visizplatītākās lietas Visumā esot ūdeņradis , muļķība un viedokļi .

slikts c. 15. aug 2011. 22:32

Paldies ALISE,rar to bija doma turpināt runāt nākošajās reizēs.Nevaru taču šeit tā uzreiz ar lavīnu.

Alise .. 15. aug 2011. 22:28

...domu spēks!..zemapziņa atsauksies uz to domu vai ideju, ko glabājam apziņā..!..zemapziņā glabātā pārliecība un uzskati nosaka un vada mūsu apzināto rīcību!..

JAUKUMIŅŠ n. 15. aug 2011. 21:52

Anita ,visās situācijās var saglabāt vēsu prātu ,nevis bļaut un krist panikā ,tas jau nenozīmē palikt -vienaldzīgam un gulēt ,bet panika ,ārdīšanās un bailes jau neko nekad nau devušas ...

Dzēsts profils 15. aug 2011. 21:34

...bailēs no pašām bailēm uzliekam rožainas brilles un Kara spēku nosaucam par Miera Spēku un ...mierīgi guļam.

JAUKUMIŅŠ n. 15. aug 2011. 21:32

ja cilvēks sāk apzināties ,ka viņš ir palicis par vergu -tad tas jau ir vergs ,kas grib ko mainīt un protams uz labāko pusi ....nau nekā tāda no kā cilvēks nevarētu atbrīvoties ,kas viņam traucē ............nezinu ,nevaru iedomāties pat ...ja man kautkas traucē ,es to izmetu ,aizmirstu ,kam man dikomforts? ........kas sevi par tārpu padara ,lai nebrīnās ,ka citi to min zemē ,jo tārpam tak tārpa vieta ,vaitad ne?

Maija V. 15. aug 2011. 21:32

Pilnīgi piekrītu,ir vieglāk manipulēt ar cilvēku,ja viņā mājo bailes,to zina un sekmīgi izmanto tie,kam tas ir izdevīgi..Bailes mazina pretošanās spējas,tās nomāc veselo saprātu un rada cilvēkā sajūtu,ka viņš ir mazs un bezspēcīgs...Kā jau minēju,bailēm ir paralizējoša iedarbība,tās paralizē cilvēka brīvo gribu,padara viņu atkarīgu ...no bailēm..

slikts c. 15. aug 2011. 21:20

Zinu jau,ka lielākai daļai šādas domas nav pieņemamas,jo cilvēcei ir raksturīgi slimot ar kolektīvo amnēziju. Nav jau viegli pieņemt faktu,ka tas ,kas tev ir, faktiski ir tas,kas tevi padara par vergu.

JAUKUMIŅŠ n. 15. aug 2011. 21:11

ak jā -es atvainojos ,laicīgi   ,ka ,uzrakstījās -vārdiņš -VISI ,jo zinu ,ka daudzi man uzreiz var sākt oponēt ,ka viņi tādi nau ...kas gaida sliktas ziņas par citiem ,ātri rakstu ,domas steidzas ātrāk ,kā pirkstiņi paspēj tos uzmest ....palikšu pie vārda starp mums ,jeb -mēs esam ...........

JAUKUMIŅŠ n. 15. aug 2011. 21:08

nu ko lai saka ,kāds kautko izdomā un viņam tas liekas -labs ,citam tas ir galīgi nepieņemami -piem -tā pati Tevis pieminētā preses brīvība ,dažs armieru pat piemaksāt ,lai tikai viņa darbus un nedarbus visi redz -kā saka patīk -zīmēties ,un vēl runājot par Tevis pieminētajām -ziņām ,tānu tā pasaulīte iekārtota ,ka nezkapēc visi -grib dzirdēt vairāk negatīvas ziņas un kurnu vēl ,kla ,kādam ir slikti ,tad atrodas bars ,kas žēlo ,kas pamāca ,kas izsmej un apsmej ,bet priecāties un no sirds par otra -laimi -to starp mums ir mazākumā ...pat nesen kautkur lasīju ,ka nestāstiet citiem par savu Laimi -tas nevienam nau vajadzīgs ............nemacēšu precīzi atkārtot ,jo nepierakstīju ,domu sapratu   ................paldies par vēlējumu !

slikts c. 15. aug 2011. 20:59

Paldies,Jaukumiņ,man prieks,ka esi tik pozitīva.Es tikai vēlreiz vēlējos vērst uzmanību uz to ,ka ne vienmēr tas,kas it kā tiek darīts mūsu labā,tāds arī ir.Lai Tevi mīl ļoti!

JAUKUMIŅŠ n. 15. aug 2011. 20:52

,,nemeklējiet vainīgos,bet ziniet-viss sākas jūsos.

ja man ir slikti .es pats esmu izvēlējies slikto sevī,,

līdzīgs pievelk līdzīgu -tas ir kosmiskais likums.Ja manī mājo bailes piem. saslimt -es saslimšu .Ja es sargos no zagļa,viņš uzglūnēs ,ja bīstos krāpnieka ,es to sev ar domu piesaistu.Ja manī ir naids ,skaudība vainas izjūta sarūgtinājums,žēlums,es sev piesaistu naidu ,skaudību,vainas izjūtu,sarūgtinājumu ,žēlumu ,,
šis bija izraksts no kādas rakstnieces gr. DEBESIS CILVĒKĀ
ļoti jauka un pamācošā grāmatiņa ,tapēc tiešām ,labāk vakaros pārdomāt lēni dienas gājumu un piedot tiem ,kas mums nau saprotami ar savu darbību un paklausīties tiešām skaistās mūzikas skaņās un ,kam patīk arī dzeju vārdos ,vai kā saka vienkārši domāt patīkamas domas ..........

Autorizācija

Ienākt