Vecāka vai jaunāka?

24. aug 2011. 13:04

Kura ir pareizā… Ilgstoši tika uzskatīts, ka vīrietim ir jābūt attiecībās ar jaunāku sievieti. Tomēr šīs noteikums uz mūsdienām vairs neattiecas. Neviens vairs neuzdod jautājumus, vai satikties ar vecāku sievieti ir pieņemami, jautri un seksīgi. Salīdzinot jaunākas un vecākas sievietes pēc 6 kritērijiem, kuri uzskatāmi par svarīgiem, noskaidrots, kuras tad ir labākas.

Ja jūs jebkad esat saskāries ar šādu dilemmu – izlasiet un padomājiet.

Pēc noteiktajiem kritērijiem jaunāka sieviete ir vecumā no 18 līdz 25 gadiem, bet vecāka no 33 līdz 45 gadiem. Runāt par jaunākām sievietēm ir aizliegts, bet vecāka sieviete varētu būt jūsu māte...

Ķermenis

Kaut kas ir jāapgalvo ar pārliecību – jaunākām sievietēm ir skaistāki ķermeņi. Viņu vielmaiņa ir labāka, stresa radītās sekas vēl neatstāj pēdas, āda ir elastīga un pilna ar kalogēnu. Vecākām sievietēm, savukārt, ir savs bankas konts un viņas var atļauties personīgo treneri un botoksu.
Jebkurā gadījumā – jaunāka sieviete var dzert ar jums visu nakti un pievienoties ļoti vēlām vakariņām, kas neatstās viņas uzskatā nekādas negatīvas redzamas pēdas.

Uzvarētāja: jaunāka sieviete (pateicoties vēlu vakariņu iespējām, protams :)
Sekss

Jaunākām sievietēm patiesībā pietrūkst pieredzes. Izklausās jauki, ka viņa ir nevainīga, līdz jūs attopaties gultā. Jaunākām sievietēm ir vairāk enerģijas un var būt aizraujoši, kad tēlojat skolotāju apgūstot jaunas pozas. Viņas domās, ka esat labs gultā, jo viņām patiesībā nav pieredzes ar ko salīdzināt. Vecākas sievietes zina, ko vēlas, un gultā ir daudz pašpārliecinātākas.

Uzvarētāja: vecāka sieviete
Ienākumi

Jaunākas sievietes tikai uzsāk savas profesionālās gaitas kā praktikantes vai arī joprojām studē. Protams, īsts vīrietis randiņā maksā, taču, vai jūs patiešām vēlaties attiecības ar sievieti, kurās jūs būsiet galvenais sponsors?

Divdesmitgadīgās nesapratīs, kad jūs stāstīsiet viņām par pūliņiem darbā, bet vecākas sievietes – sapratīs. Turklāt, vecāka sieviete vienlīdzīgu tiesību vārdā vēlēsies maksāt par dzērieniem vai vakariņām, vai pat jūs var pārsteigt ar lielisku dāvanu.

Uzvarētāja: vecāka sieviete
Pagātnes nasta

Ikvienai sievietei trīsdesmit gados ir pieredze attiecībā uz to, kā tas ir, kad vīrietis tevi neciena. Diemžēl tas nozīmē, ka jums ir jābūt daudz uzmanīgākam, lai nepieļautu līdzīgas kļūdas.

Jaunākas sievietes ir kā balta papīra lapa. Viss, kas jums ir jādara, ir jāpierāda, ka esat labāks par skolas sirdsāķīti. Vecākas sievietes domā par stabilitāti, par ģimenes dibināšanu un bērniem. Jaunākas sievietes dzīvo šim brīdim, tādēļ mēs iesakām jums viņai īpaši nepieķerties, jo rīt viņa var aiziet no jums pie jogas instruktora.

Uzvarētāja: jaunāka sieviete
Iepazīšanās

Pirmais jautājums vīrietim, kurš grasās iet uz randiņu ar par 10 gadiem jaunāku sievieti, ir: „Par ko mēs parunāsim?”. Vecākas sievietes domā, ka ir mūsdienīgas, ja zina, kāda mūzika, mode un tendences ir noteicošās, kamēr jaunākas sievietes dzīvo, lai būtu stilīgas.

Viņa atjaunos jūsu drēbju skapi, mūzikas disku krājumu un vārdu krājumu ātrāk, nekā jūs stundu sērfojot internetā. Viņas ikdiena ir pilna ar dažādām aizraujošām lietām, ko jūs varat darīt kopā. Tas uzturēs attiecības svaigas.

Uzvarētāja: jaunāka sieviete
Spēku proporcija

Šeit ir gandrīz neiespējami salīdzināt divas kategorijas. Jaunākas sievietes jūs uzlūkos kā karali un jūs būsiet tas, kurš šajās attiecībās „valkā bikses”. Daudzas vecākas sievietes koncentrējas uz savu profesionālo izaugsmi. Viņas ir pieradušas būt līderes darbā un tieši tā viņas iespējams uzvedīsies arī attiecībās.

Uzvarētāja: jaunāka sieviete

Puiši, atkarībā no tā, kur jūs esat savā dzīvē un ko jūs no tās vēlaties, jums ir jāizvēlas tas, kas nāks jums par labu. Neļaujiet, lai atšķirtība vecumos nostājas ceļā – ir vērts mēģināt, lai jūs droši zinātu, kā tas ir. Drosmīgi izrādiet par viņu interesi un pasakiet, ka vēlaties viņu iepazīt labāk…

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38592, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

savsem k. 24. aug 2011. 22:17

Nu - bezdarbniekiem vislabākais variants ir kādu pensionāri noprecēt ... bet pārējie var darīt kā vēlās  

JAUKUMIŅŠ n. 24. aug 2011. 16:10

Aivaram taisnība ,nu tam skuķītim to veci tapat nepacelt ,laime uz laiku abiem ...šim ilūzija ,ka var patikt v';el jauniņajām ,tātad jauns un sprigans pats ,viņai jauka aplidošana ,kas ar gadu praksi izstrādāta un ko jauniņie gailēni vēl nepieprot un arī rocība varbūt vel netā -sponsors labs tas vecais   ,bet pienāk laiks un abiem tas viss pāriet ....visi žurnāli pierakstīti ,ka nu tik šķiras tie ar lielo gadu strapību ....bet vispār ,lai katrs dara ,ka grib ,varbut ,ka būt laimīgam uz laiku arī nau tak slikti ,palido un nolaižas ...

Aldis A. 24. aug 2011. 15:01

Tas atkarīgs no tā cik katrs draudzējas ar galvu. Abiem jābūt līdzvērtīgiem

Aivars K. 24. aug 2011. 14:22

es uzskatu, ak tomēr jābūt daudzmaz līdzīgā vrcumā.. neiet runa par 5-8 gadus jaunāku dāmu blakus.. bet, ja 50 gadnieks izmisīgi meklē mīļāko savas meitas vai mazmeitas vecumā, tad jau jautrība beidzas.. ar steigu tādam *kavalierim* jādodas pie ārsta..

ar gados krietni vecākām dāmām arī savas problēmas..p tad nemitīgi jādzird gaušanos par neleitīgajiem vīriešiem, kas visi ir arī  cūkas..ppp un kur vēl mazbērnu slavināsāna.. nuja, ja gribi kādu piedzīvojumu, tad jābūt pacietīgam.. un jāpieņem  tā dieviņa dāvana tāda, kādu nu liktenis sarūpējis..ppp

vilma r. 24. aug 2011. 14:16

Cik cilvēku, tik viedokļu!
Vienam patīk māte, otram meita, trešam...jauna kleita!

Dzēsts profils 24. aug 2011. 13:31

  bija interesanti palasīt

Autorizācija

Ienākt