Par vai pret gadījuma sakariem?

24. aug 2011. 16:14

Kurš gan nevēlas seksuālu piedzīvojumu bez saistībām, seksuālu dēku uz vienu nakti? Šāda veida sekss ir brīvs un piemērots fiziskajam piepildījumam un baudai. Sekss bez mīlestības ir pieredze bez nozīmes. Kāpēc gan tam neļauties, ja esat brīvs?

CILVĒKIEM BEZ SAISTĪBĀM:

Protams, jūsos iemājo kārdinājums piedāvāt seksuālam/ai garāmgājējam/ai vienu traku seksuālu piedzīvojumu. Jūs taču dzīvojat tikai vienu reizi, tādēļ dariet to, ko šobrīd vēlaties.

Neskatoties uz to, ka dzīvojam pasaulē, kura noliedz vienas nakts sakarus, atzīstot tos par amorāliem, jums nav jājūtas vainīgiem par to. Dažāda veida pētījumi ir pierādījuši, ka šādiem seksuālajiem sakariem nevajadzētu tikt uzskatītiem par kaut ko dīvainu vai sliktu, un, ka paši par sevi, vienas nakts sakari nenodara nekādu ļaunumu, protams, ja jums nav nopietnu saistību ar citu cilvēku. Šādā gadījumā, tā ir krāpšana, bet tas jau ir cits stāsts.
Kāpēc vīrieši un sievietes izšķiras par labu vienas nakts sakariem?

Jo tie nepaģērē ilgstošas attiecības. Tajos dominē tikai un vienīgi sekss un relaksācija, bez emocionālām sekām par iespējamām attiecībām. Cilvēkiem patīk izprovocēt riskantas un bīstamas situācijas un daži par ir ar mieru nodarboties ar seksu publiskās vietās, bez jebkādiem aizspriedumiem.
Kāpēc sievietes izšķiras par labu vienas nakts sakariem?

Daži iemesli:

   1. pašapziņas celšana
      Vienas nakts sakari dod sievietei iespēju novērtēt savu „tirgus vērtību” un uzzināt, cik patiesībā viņa ir seksīga.
   2. ilgtermiņa potenciāla celšana
      Piekopjot šāda tipa seksuālās attiecības, sievietes izvērtē vai vīrieši būtu piemēroti ilgtermiņa attiecībām un vai iederētos viņu vīru lomā.
   3. labuma gūšana
      Šādā veidā sievietes vēlas saņemt daudz dāvanu, naudu, izsmalcinātu dzīvi utt.
   4. labāku gēnu medības
      Sievietes instinktīvi meklē labākus gēnus saviem topošajiem pēcnācējiem. Jo labāki būs bērna gēni, jo lielāka iespēja, ka viņiem būs bagāta un veselīga dzīve.

Attiecīgi vīrieši izvēlas vienas nakts sakarus, jo tas viņiem liek justies brīvi, pierāda viņu varēšanu draugu vidu, kas attiecīgi ceļ viņu pašapziņu. Un vienkārši tāpēc, ka lielākajai daļai vīriešu ilgu laiku negribas iesaistīties nopietnās attiecībās un pēc iespējas ilgā izbaudīt savu neatkarīgā vecpuiša dzīvi. Dzīve bez saistībām, tikai bauda!

Atslegas vārdi: Mīlestība34028, Dzīve38590, Attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (29)

Dzēsts profils 27. aug 2011. 14:08

Ja abi iesaistītie cilvēki vēlas vienu un to pašu , izprot un pieņem spēles noteikumus- kādēļ gan nē?Par tām sts buķetēm- nu , cilvēki mīļie,ir plaši pieejami visvisādi līdzekļi , no kuriem vispopulārakais un vienkāršākais- prezervatīvs.Kas liedz to iegādaties jau savlaicīgi un lietot, kad nu stundaX ir situsi?
Sieviete cels gan savu pašapziņu ar šādu pasākumu, ja - viņu ir tikko pametis tuvs cilvēks, draugs, mīļotais, it seviški ar motivāciju- tu esi resna, neglīta, seksā - pilnīga 0, u.t.t. par šīm - personīgajām tēmām.
Par labuma gūšanu- nu, tas lai paliek uz dāmu sirdsapziņas, katrai pa savam...

lietus l. 26. aug 2011. 22:55

..tas izklausás léti...cilveks vienkarssi sevi iztuksso morali un fiziski..

Aivars E. 25. aug 2011. 20:16

Man liekas, ka tas notiek aiz garlaicības,meklējot piedzīvojumus,vai partnerus.

Dzēsts profils 24. aug 2011. 22:47

tad jau tu pansionātu rajonā tusē:)

savsem k. 24. aug 2011. 22:10

Pret - parasti uz ceļa tikai vecastantiņas sastopu ..

Uldis U. 24. aug 2011. 21:33

...gadījums ir un paliek gadījums,kāda tur bauda,prasta "atvieglošanās".....bauda rodās izgaršojot,bet tur ar garāmskriešanu itkā par maz.....es gan atzīstu baudīt izgaršojot,tādēļ tas gadījums galīgi neaizrauj....nesaprotu,no kurienes radies tas priekšstats,ka vīrietim ir galvenais "uzlekt"....nu nav jau tā....

Ledija J. 24. aug 2011. 20:05

ka tad ,ka ta ir jauka relaksacija pec kuras seko bukete ar veneriska slimibam  un ir ari kas labaks,AIDS vai HIV  viruss,vai tad nav jauki par vienu nakti smaksat ar savu veselibu,vienkarsi super

Mairita G. 24. aug 2011. 17:57

Aivar,ar tādu bruņču mednieku tikai pēc pus gada var ļauties.Sākumā taču jāpieradina.Skat , jau pēc mēneša aizmirsīsi kā sauca.

Aivars K. 24. aug 2011. 17:45

nu re.. jau pielaidīgāka paliec.. nu kas tad saka, ka pirmajā uzreiz  tas *miršu vainags* jārauj nost..p pagaidīsim, kad skudriņas pamodīsies un sienāži pa punci sāks lēkāt.. vot tad i lidosim uz to ēdeni..p tici droši - nenomaldīšos..))

Mairita G. 24. aug 2011. 17:31

Viss jau vēl priekšā.Bet pirmajā randiņā ni un ni.

Aivars K. 24. aug 2011. 17:27

labi, labi, mairita.. negribu  tevi ne pārliecināt, ne pavedināt.. pats jau arī neesmu tik  izlaidies.. vienkārši  paamizējos..ppp bet vienu gan tomēr nevaru tev noticēt, ka nav skudriņu ar citu vīrieti.. tad jau tiešām tas viss tikai vēl priekšā..ppp

Mairita G. 24. aug 2011. 17:25

Nu nevaru.Neskrien tās skudriņas pie svešiem.Drīzāk iestājos aizsardzības pozīcijā.Un tie vīrieši tagad... .Domā ja brīva sieviete,tad tik griboša.Pretīgumu uzdzen ne skudriņas.

Aivars K. 24. aug 2011. 17:24

harij, nu tieši tā..  tāpēc varbūt tās jaunās  meitenes  dod priekšroku pieredzējušam vīrietim.. kas prot  ***mīlēties***, nevis tikai seksot..))

Dzēsts profils 24. aug 2011. 17:23

Katram jau tas ir savādāk . Jaunībā sekss ir seksa dēļ , bet pieaugot pieredzei , gribas kautko vairāk  kā pliku seksiņu .

Aivars K. 24. aug 2011. 17:19

mairita, neesi vēl ierauta tādā kailses virpulī, tāpēc arī tielējies.. ppp ja trāpīsi riktīgam mīlniekam nagos, tad nekāda kauna nebūs..p tikai nebrēc pārāk skaļi, a to trāpīsi kaimiņienēm uz skaudīgām mēlēm..ppp

slikts c. 24. aug 2011. 17:16

Pat par dzērumu nav sanācis tik tālu nokļūt.Kāda tur var būt bauda tikai kailu instinktu varā?Kā saka, neceļas...roka pamēģināt.

Mairita G. 24. aug 2011. 17:10

Nu kāds tur sekss,kad kaunies no otra.Svešs vīrietis man uzdzen bailes.Kāda tur bauda.Kad zini vīrieti un tomēr skudriņas skrien.Un no rīta nav domas,ko es izdarīju.Nē,palieku pie iepazītiem vīriešiem.

Aivars K. 24. aug 2011. 16:59

mairita, a vot tu paprovē.. netirpini to vīrieti ar liekiem jautājumiem, bet  ļaujies baudai.. [protams, ja viņš prot to sniegt].. vai no tā, ja zināsi par viņa darba un sadzīves problēmām un materiālo stāvokli, tā bauda būs lielāka?.. domāju, ka bauda ir atkarīga no abu prasmes un saderības.. vai netā?

Mairita G. 24. aug 2011. 16:47

Neesmu gadījuma sakaru piekritēja.Kāds tur var iznākts sekss,ja neesi iepazinis otru.

Dzēsts profils 24. aug 2011. 16:46

Iemesli, kas piedēvēti sievietēm, manuprāt, ir pilnīgi infantīli.... Come on...
1) kāda pašapziņa pēc vienas nakts sakara?!
2) Potenciāla celšana... pēc vienas nakts var noteikt vai cilvēks varētu kļūt par vīru?! (autor, cik tev gadu?!   )
3) labuma gūšana.... vienas nakts sakars+ labuma gušana=prostitūcija  
4) Labāku gēnu medības vienas nats sakaros? STS trofejas pilnā komplektā  

Autorizācija

Ienākt