Vai geji ir Zatlera pēdējā cerība?

3. sep 2011. 22:59

Es biju plānojis šodien izteikt viedokli par mazliet citu tēmu, bet vakar izskanējusī Zatlera partijas "pērle" par "dzimumneitrālu partnerattiecību mantisko regulējumu" (neviļus prātā iešaujas doma, kas ir jāpīpē, lai sacerētu kaut ko tādu) rada nožēlas pilnas pārdomas par to, vai tiešām kārē pēc varas jāķeras klāt arī dzīves pabērniem.
Protams, ka šādas iniciatīvas deklarēšana izsauks sajūsmas spiedzienus no nedaudzo "Mozaīkas" biedru puses, taču pat viņiem būtu jāsaprot, ka šis paziņojums nav nekas vairāk par nožēlojamu balsu makšķerēšanu.
Tā sagadījās, ka tieši šodien es paudu savu viedokli par līdzīgu jautājumu šajā lapā (GudrasGalvas.lv), un biju vienisprātis ar kolēģiem no sava, Tautas kontroles saraksta Nr.12, ka pie vēlēšanās homoseksuāli pāri savas mantiskās attiecības esošā tiesiskā regulējuma ietvaros un ņemot vērā to gūzmu tiktiešām svarīgo jautājumu, kas staidzami jāatrisina Latvijas politikā un racionālā un godīgā valsts pārvaldē, ir nudien dīvaini, kas šķietami nopietni un līdz šim kaut minimālu cieņu pelnījuši cilvēki savā apsēstībā pēc varas kļūst par balsu diedelniekiem, kas nesmādē nekādus paņāmienus.
Ja homoseksuālā sabiedrība savu stāvokli uzskata par lielu problēmu (un es neizslēdzu, ka šādas novirzes cilvēka orgnisma funkcionēšanā, iespējams, varētu veicināt vides piesārņojums, lai gan neesmu iepazinies ar pētījumiem, kas to apstiprinātu vai noliegtu), tad, izprotot šīs parādības cēloni, iespējams (atkal- tīri teorētiski), var mēģināt aplikt kaut kādas piesārņojošās preces vai procesus ar nodokļiem vai aizliegt tos/tās un iegūtos līdzekļus novirzīt ietekmēto rehabilitācijai vai invaliditātes pabalstiem, bet, cik man zināms, homoseksuālisms pašreiz netiek uzskatīts par slimību, tamdēļ šī saruna varētu turpināties pēc gagiem 10 vai 15, kad, iespējams, būs labāk izprasti tā bioķīmiskie cēloņi un attīstība.
Tikmēr cilvēkiem ar šādām īpatnībām vajadzētu mēģināt ar tām sadzīvot un izmantot esošos ceļus savu mantisko un personīgo attiecību veidošanai.
Savukārt tiem, kam šķiet, ka viendzimuma attiecībās esošie pāri Latvijā tiek diskriminēti, vajadzētu padomāt par to, vai tiešām būtu labāk, ja gejiem būtu obligāti jāreģistrējas un jāstaigā ar, teiksim, rozā trīsstūri uz apģērba? Un ko darīt ar tiem, kam seksuāli pievilcīgi šķiet dzīvnieki, apģērba gabali vai kapu pieminekļi?
Laikam cienījamie Zatlera partijas cilvēki pilnā nopietnībā uzskata, ka Latvijā pašlaik nav nozīmīgāku jautājumu, ko iekļaut dienaskārtībā, kā geju un lezbiešu mantiskās attiecības, un ja tā ir, tad deleģēt likumdevēja varu šādiem cilvēkiem būtu īstena traģēdija.

Atslegas vārdi: sex5970, attiecības38696, sekss1061, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Luna L. 4. sep 2011. 13:05

Patiesībā nav nekādu problēmu viendzimuma partneru attiecībās, kas saistītas ar mantiskajām tiesībām...tās regulē CL mantošanas tiesību normas, resp., neviens viņiem neliedz izteikt savu pedējo gribu - testamentā (šinī gad. gan tas nedaudz ietekmē mantotāja finanses valsts nodevas izteiksmē, tomēr salīdzinoši šis apstāklis, nevar kalpot par būtisku iemeslu lai viendzimuma partneru attiecības tiktu legalizētas caur laulību institūta tiesību normām). Tāpat, ja ir pamats bailēm par iespējamu tiesiski un likumīgi pamatotu testamenta apstrīdēšanu, var taču noslēgt Uztura līgumu .... tāds būtu īsais ekskurs šo attiecību mantošanas tiesībās ar rezumē - nav nekādu attaisnojošu iemeslu kropļot laulību institūtu.
P.S. nekā personīga.

Dzēsts profils 4. sep 2011. 10:39

Paskaties atbildes.Vai tās daudz ko neizsaka par to kā esam pelnījuši dzīvot???

Dzēsts profils 4. sep 2011. 10:29

Malacis, Pingvīn,pilnīgi piekrītu.

Dzēsts profils 4. sep 2011. 10:25

Mani tas nesatrauc . Vai kādam tas patīk , vai nepatīk , viņi ir daļa no mūsu sabiedrības , tātad arī šādi jautājumi ir jārisina .

Ziedonis S. 4. sep 2011. 03:59

Ha-ha, Zatlers pats laikam palicis tāds... gaiši zils.

Pingvīns i. 4. sep 2011. 00:27

Nē- es esmu Zatlera murgs.. :) :) :D :D

Kurzemniece E. 3. sep 2011. 23:51

vai tad Tu arī šamējais?

Dzēsts profils 3. sep 2011. 23:49

Ko viņš ir izdarījis savā politiskajā karjerā, būdams kā prezidents ............. neko , pieņēma  likumu    Nr 2 - saeimas atlaišana ............
Ok ,,,,,,,,,,,,,,,,,, kāds tad ir likums numur viens ? ,,,,,,,,,,,,,,, to laikam neviens nezin  

Dzēsts profils 3. sep 2011. 23:47

Tas dakterīts spiež uz ko vien var,,,,,,,,,,,,,  

Dzēsts profils 3. sep 2011. 23:40

Всем пох.й...

Dzēsts profils 3. sep 2011. 23:13

Tu no dupsi ņem un mutē bāz,jeb viena tante teica?!!!

savsem k. 3. sep 2011. 23:10

Nu ... kā mēdz teikt - cerība mirst pēdējā   . Ko tie geji Tev ļaunu nodarijuši   ?  

Marika k. 3. sep 2011. 23:05

un Tevi tas uztrauc?

Autorizācija

Ienākt