Attiecibu veidošana

10. sep 2011. 14:24

1) Tiek atrasts cilvēks ar ko ir savstarpējas simpātijas

2) Saskarsme, tiek atrastas kopīgas intereses

3) Tiek noskaidroti abu pamatmērķis dzīvei.

Ja, tas saskan, tad tiek veidotas attiecibas visam mūžam. Ja nesaskan, tad var tikt veidotas attiecības uz kādu dzīves periodu

4) Attiecības visam mūžam

1. Lai veidotu attiecības galvenais ir lai saskan dzīves pamatmerķis.

2. Ja tas saskan ,tad tālāk tiek noskaidrota savstarpēja atbilstība kritērijiem/prasībām
3. Ja arī tie saskan, tad tālāk tiek noskaidroti dzīves plāni. un veidots vienots kopdzīves plāns.

4. Ja izdodas izveidot vienotu kopdzīves plānu, tad var sākt dzīvot kopā.

4) Attiecibas uz kādu neilgu dzives periodu

Ja, abiem tās ir pieņemamas, tad var sarunāt attiecības uz kādu dzīves periodu. Tā ka tās nav priekš visa mūža, tad arī savstarpējās prasības vai nu nav vispār, vai arī ir mazākas.

   Protams, jo uz neilgāku laiku attiecības tiek planotas, jo zemāka ir to kvalitāte. Pasaulē ir cilvēki, kuriem ir

4) attiecības uz neskaitāmiem mūžiem.

Lai veidotu attiecības uz neskaitamiem mūžiem ir jaapzinās, ka cilvēks ir mūžīgs un dzivo neskaitāmas dzīves. Tie pārsvarā ir cilvēki, kuri atcerās vairāk vai mazāk savas iepriekšējās dzīves.

Lai attistiba divatābūtu lidziga, un nenotiktu šķiršanās aiz raditām atšķiribām, svarigi lai ir kopigs dzivesplāns, lidzigs intelekts, lidziga emocionālā attieksme pret apkārtējiem. Galvenais kas veido milestibu ir saskarsme. Galvenais kas grauj attiecibas, tas ir kad kāds ko sāk slēpt/neizstāstit otram to ko sliktu ir izdarijis pret otru, tas atsvešina.

Atslegas vārdi: attiecibas38696, iepazišanās64

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 10. sep 2011. 17:05

Galvenais ir dzimumdzīve,dēļ to Dievs radīja sievieti un vīrieti,kad gultā būs labi,tad visur būs labi! Skaties,ka gulta nesader un daudzi izšķiras,69 % vīriešu ir nelaulājušies...
http://foto1.inbox.lv/ruksis75/Lauliiba/Lauliibas.wmv

Dzēsts profils 10. sep 2011. 16:07

iespējams arī tāds piegājiens , un iespējams, viss sakārtojas itin veiksmīgi un pāris nodzīvo ilgu un laimīgu mūžu, vienīgi tās karstās dzirstelītes pietrūkst  ...   teorētiski jau viss pareizi, svarīgi ir visi augstākminētie aspekti, tikai...
bet ja nu šī tā pēkšņi, nu tā  ļubestība, uzglūn, a?
un īsti neiekļaijas šais rāmjos, un cilvēks gatavs to pieņemt kā laimi, kaut arī pēc šiem kanoniem var arīi sanākt, ka attiecības nebūs uz mūžu, bet būs kaislīgas, trakas, līdz sāpēm mūsu, un tik ļoti īstas jūtas...un visi plāni vējā

Dzēsts profils 10. sep 2011. 15:35

ok, tad es ar šito gudrību izdruku došos uz katru randiņu..būtu skuķim blogs, es tik pasmīkņātu, bet, kad jau no vīrieša teikts, tad jāņem nopietni..:)

Dzēsts profils 10. sep 2011. 15:20

nesarežģī dzīvi, viss ir daudz vienkāršāk, esi patiess un tik daudz nefunktierē, dzīve daudz ko iekārtos pēc sava plāna.

Marika k. 10. sep 2011. 15:16

Lauliibas liigumu nosleedz un viss-savaa zinhaa taa ir garantija,lai otrs neatljautos par daudz. Zheel,ka tad taadu nebija!

Dzēsts profils 10. sep 2011. 14:56

Parasti jau gan tās ir dāmas, kuras aizraujas ar  visādu sarakstu un plānu stādīšanu , kur un kā vien var. Domugājiens nav slikts, tikai- par garu , daudz par garu. Attiecibas ir radošs process- garaks, īsāks, ka nu veidojas tā štelle... pie tam- ar dažādu starta kapitālu dažādos vecumos... Lai attiecibas būtu iespējamas un veidotos- pilnīgi pietiek ar 3, max 4 - nosacijumiem... un katram pārim tie var būt savādaki.
Pēc šitā saraksta- tālak par otro-trešo randiņu netikt... bez jokiem..

Juris K. 10. sep 2011. 14:45

Pārāk racionāli, atstāj  vietu plāna rindās priekš meklējumiem, pārdzīvojumiem ,intuīcijas ,sāpēm , un ,tad vainagojums būs prieks ,laime ilgstošas attiecības - kuras tik un tā nevar paredzēt ,jo tuvojas līkums....atstāj vietu arī cerībai  !

Juris K. 10. sep 2011. 14:40

Pārāk racionāli atstāj  vietu plāna rindās priekš meklējumiem, pārdzīvojumiem ,intuīcijas ,sāpēm , un ,tad vainagojums būs prieks ,laime ilgstošas attiecības - kuras tik un tā nevar paredzēt ,jo tuvojas līkums....atstāj vietu arī cerībai  !

Gunars s. 10. sep 2011. 14:39

   Turpini maketēt,tev laikas pietiekoši ! Kad ireaudzīsi īsto valdīs neprāts !  

Anna L. 10. sep 2011. 14:35

loti skaisti, Kaspar, bet tu aizmirsi galveno, vispirms ir fiiligs, kad prats ir di..aa un parejam nav nozimes, velak visu izskir prasme sadzivot, pielagoties, principa varesana pienemt otru, kads vins ir

Autorizācija

Ienākt