3 kg kāpostu
1 kg bietīšu
1 kg burkānu
500 gr sīpolu
paprika pēc vēlēšanās
sāls pēc garšas,
3 ēd. k cukura
1/2 glāze 9 % etiķa
Sīpolus sasmalcina, bietes ( vārītas) un burkānus sarīvē. Tomātus sasmalcina sīki vai sablenderē. Var samalt gaļasmašīnā. Kāpostus un papriku sagriež stienīšos.
Katlā kāpostus apcep eļļā. Apcep sīpolus. Pievieno bietes un burkānus. Viegli apcep. Tad pievieno tomātus un visu sautē 10 min. Pilda burkās un aizvāko.
Atslegas vārdi: dārzeņi ....0
Es visus tādā veidā pagatavotos salātus glabāju pagrabā. (Daudzdzīvokļu māja). Ja burciņu nav daudz, bet ledusskapī ir vieta, var arī ledusskapī glabāt..... Ja burciņas būs izkarsētas pirms piepildīšanas un vāciņš izdezinficēts, nevajadzētu būt problēmu....Es izmantoju skrūvējamos vāciņus.... Lai būtu drošāk, esmu darījusi tā : nopērku šņabi mazo blašķīti un tad vates tamponu samērcēju un noslauku vāciņa iekšpusi un burkas maliņas....
Izklausās pieņemami, bet kur pēc tam un kādā temperatūrā uzglabā?
Kas tad tas par boršču, ja nav bietīšu iekšā!...
a tās bietes drīkst nelikt iekš tās visas zaftes?..koooo?
Puslitrs eļļas būs par daudz. Es parasti iztieku ar to, kurā apcep dārzeņus. Ja par sausu, tad var pielikt vēl.
puslitrs eļļas.
nekārdini
Paldies un 1 kg. marineetu pipargurkjiishu ! Sakaardinaaji!
Es domāju ka tas vienam zupas grāpim.... un ka aicināsi visu amigosu uz vakariņām...