Imunitāti spēcina veselīgs dzīvesveids, nevis vitamīni

3. okt 2011. 16:28

Klīnikas "Premium Medical" veiktās aptaujas dati liecina, ka sākoties tieši rudens un pavasara sezonai vismaz 34% pacientu sāk lietot dažādus imunitāti stiprinošus vitamīnus, cerībā, ka tie viņus pasargās no vīrusa saslimšanām. Taču klīnikas eksperti atzīst, ka 80% gadījumu cilvēka veselības stāvoklis ir atkarīgs tikai no cilvēka paša, tāpēc arī sākoties rudens sezonai, cilvēkiem nevajadzētu paļauties uz farmācijas kompāniju solījumiem.

Rudens ir tas laiks, kad cilvēki daudz biežāk slimo ar akūtām elpceļu infekciju slimībām. Ar pilošu degunu, aizsmakumu, sāpēm kaklā un citām nepatīkamām sajūtām, ko izraisa elpceļu infekciju vīrusi, sastopamies katru rudeni, tādēļ jo būtiskāk ir domāt par sava organisma kopējo veselību un to pārbaudīt vismaz reizi gadā, veicot profilaktiskās pārbaudes.

Atslegas vārdi: Veselība7049

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 5. okt 2011. 08:50

Vitamīnus aptiekās pirkt ir tas pats kas naudu lieki zemē izsviest.Mūsu pārtika ir patiešām nabadzīga,tāpēc talkā tomēr nāk bioķīmija ar dažādām nanotehnoloģiju izstrādēm.Nekur no tā mēs izbēgt nevaram,ja gribam būt veseli.Protams veselīgs dzīvesveids ir vēl viena svarīga lieta,un tam pievienojot izstrādātās pārtikas piedevas kuru sastāvā ir antioksidanti,mikroelementi un fukoidāns(šūnu atjaunošanai)-ir pavisam lieliski,Dacīt.Protams visam pāri ir mūsu garīgā veselība -mūsu Ticība,Cerība un Mīlestība.Jauku dienu tev
www.sincerely.lv

Sarmīte E. 5. okt 2011. 00:10

No domām vien ??? Garīgajam vajag savu, fiziskajam ķermenim savu tiesu.
Nu nelejiet puķes ar Vito, nedodiet dzīvniekiem tos vitamīnus. Eksperementēsiet ar sevi?  Mums nav laika eksperimentiem, jādzīvo veselīgi: jākustas , jāsmaida, jādomā labas domas, jāvēl citiem labu, jāmīl sevi , veselīgi jāēd un papildus jāuzņem tas, kas mums trūkst, lai šūnas nenoveco. Esiet mundri un jauni!!! :)))

Dzēsts profils 3. okt 2011. 18:57

gudri rūkts lauva.

Dzēsts profils 3. okt 2011. 18:45

Uzņem vairāk vīrieša "Vitamīnus",tad Tev būs imunitāte....

Dzēsts profils 3. okt 2011. 16:51

Imunitāti veicina arī iedzimtības faktors, nervu sistēma...Ja nervu sistēma ir vāja, tad arī viss lips klāt- visi vīrusi un u.c. ''jautrības'''...

Autorizācija

Ienākt