Valdēnam galvā īsVienotībojums

16. nov 2011. 11:28

Es lielākoties ziņās lasu virsrakstus un pēc tiem var spriest, ka trubā nonākam arvien dziļākā.

Šodienas top-2 virsraksti- "Dombrovskis: NA ministri zaudēs amatus, ja piedalīsies 16.marta pasākumos" (http://www.delfi.lv/news/national/politics/dombrovskis-na-ministri-zaudes-amatus-ja-piedalisies-16marta-pasakumos.d?id=41760841 ) un "Parakstu vākšanas lieta: augstākās amatpersonas gatavo kopīgu paziņojumu iedzīvotājiem" (http://www.delfi.lv/news/national/politics/parakstu-vaksanas-lieta-augstakas-amatpersonas-gatavo-kopigu-pazinojumu-iedzivotajiem.d?id=41759417 ).

Cilvēki mīļie, pirms (atkal) jāt pauri tautai, kuras acīs jūs (izņemot prezidentu Bērziņa kungu) jau sen esat apaļas nulles, varbūt izdariet vienreiz kautko reālu, piemēram tieciet galā ar tiem Saeimas deputātiem, kas ir pārkāpuši doto zvērestu daļā "stiprināt latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu". Kas ir ko, ķeska par tievu?

Ko var pilsoņiem pateikt Saeima, kuras pārstāvji ir pārkāpuši pašu doto zvērestu(!). Likt kautko darīt vai nedarīt? Skandināt par radio, lai maksā nodokļus? Es varētu te pateikt, kurā virzienā un cik tālu jums visiem jāiet, bet atturēšos, jo diez vai tas patiks portāla administratoram.

Tā ir gļēvulības, mīkstmiesības kalngals- uzbrukt savam sabiedrotajam dēļ tā, lai, redz, nekaitinātu pretinieku.

Varbūt, 16.marta sakarā, vajadzētu sākt ar to, ka ar mietiem, ūdeni un gāzi izklīdināt tos, kas katru gadu 9.maijā pārkāpj Rīgas pilsētas normatīvos aktus atrodoties sabiedriskā vietā, Pārdaugavā pie Uzvaras pieminekļa, pilsoņa godu un cieņu aizskarošā stāvoklī un ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu? Zālājā tagad, laikam, atkal sēdēt drīkst...

Ceru tikai pa Bērziņa k-gs ir gana vieds, lai nepūstu vienā stabulē ar šiem "Vienotajiem" klauniem.

Protams, ka ar cilvēkiem vajag komunicēt, bet vēl svarīgāt ir strādāt reālus darbus cilvēku labā. Bet, nē, pareizi,- reālos darbus darbus taču darīs kautkāda mistiska "nākamā valdība" (Sprūdžs: mēs būsim pēdējā valdība, kas valsts uzņēmumus pārvalda ‘šādā veidā’"; http://www.delfi.lv/news/national/politics/sprudzs-mes-busim-pedeja-valdiba-kas-valsts-uznemumus-parvalda-sada-veida.d?id=41711281). Tad jautājums, kas esat jūs un kakova hera te vispār rēgojaties?

P.S. Visu cieņu Nacionālajai apvienībai - turaties, esiet viedi. Protams, neiestiegiet šaurā nacionālo jautājumu lokā- tā ir tikai neliela daļa no visa, kas jārisina. bet viss jārisina uzskatot nacionālos aspektus par prioritāriem. Šajos 64 589 kvadrātkilometros (varētu būt bijis vairāk, bet mūsu bāliņi taču par Abreni nopirka ziepes, ar ko ieziepēties lejasgalā Eiropai. Žēl, ēzeļa ausīm nepietika) ir jādzīvo latviskā kultūrtelpā, bet jādzīvo labi, un nevajag kautrēties.

Atslegas vārdi: attiecības38696, politika3025, latvija441

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Kurzemniece E. 26. nov 2011. 00:59

jā,droši jau tai Saeimā dzird par grūtdienīšu raudām,izvelk savu nēzdodziņu un ka aktrise Kairišasaka-ješčo ņe večer.Ko var vēl gribēt?

savsem k. 16. nov 2011. 20:30

Evitai     !

Dzēsts profils 16. nov 2011. 12:05

Mūsdienu cilvēks ir kā putns bez spārniem... d...t var lidot nē...

Dzēsts profils 16. nov 2011. 11:54


Kur paliek 100nieku zvēresti latviešu tautai, kurus nemāk izlasīt, norunāt 6x pēc kārtas!!!                                                                                                                                                                                                                                      

Autorizācija

Ienākt