kas var būt garšīgāks par...

5. feb 2012. 21:57

īstu pienu,kas nācis no govs pupa nevis no tetrapakas,pašceptasmaizes un krizdoļu ievārījuma...visi tie lepnie restorāni tusē bulkas,par tām ' vemtuvēm ' nemaz nerunājot...

Atslegas vārdi: mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (36)

alberts d. 8. feb 2012. 22:45

nu tie jau citi gardumi,Sergej

sergejs g. 8. feb 2012. 22:35

Par smuku meiteni.

alberts d. 6. feb 2012. 23:50

un pasaule ir bezgala skaista...un tik daudz gardumu apkārt

Dzēsts profils 6. feb 2012. 23:45

un mežā zemenītes, savērtas uz smilgas    
un pašu siets siers ar pāskultu sviestiņu
un tie ziemas ķirši....

alberts d. 6. feb 2012. 16:14

es gan to maizi cepu pats,kad tā eeotā piegriežas,un tad vēl tas sals arīdz pamudināja,ārā neko daudz nepadarīsi,a pampt visu dienu ar apnīk

Sanita B. 6. feb 2012. 13:17

Pilsētniekiem gatavais maizes maisījums un maizes krāsniņa. Man teica, ka bezgala garšīga maize sanākot, klāt nestāvot veikala maizei.

Dzēsts profils 6. feb 2012. 13:17

cik tad bija labi...... uznāca nostaļģija...............vecāmamma sakūla sviestu......un kā smaržoja žāvēti āboli uz lielās maizes krāsns.....ak no tā nekā virs nav

Dzēsts profils 6. feb 2012. 12:58

Par to var tikai sapņot pilsētnieks,bet tam,kuram ir radi laukos,bauda to bieži.Tikai to maizi man laukos neviens necep,to parasti atvedu no pilsētas.

alberts d. 6. feb 2012. 12:18

nu mīlīši žāvēts rukša cisks,un tad gan laikam izvirtība es dievinu klāt ķiršu ievārījumu.....

Dzēsts profils 6. feb 2012. 10:56

Nu pat acerējos bērnību.......silts piens ....rupjmaize......un šāvēta cūkas ciska karājās pieliekamajā ie sienas....pieej nogriez cik gribi, liels katls vārītu kartupeļu ar visu mizu (domāts lopiem).....bet cik labi garšo ar sviestu.....mmmmmmmmmmmmm

Valdis m. 6. feb 2012. 10:46

vaitad tagad ko dabigu vispar var iegadaties vis tiek modificets un audzets uz kimijas

Sandra S. 6. feb 2012. 09:24

Nu, es kā dzimuse lauceniece, tiešām maza biju stāvēju pie mamas, kad viņa slauca un tieši no govs pupa ieslauca krūzītē. bet ja godīgi, tagad tādu neiedzertu. Man par treknu. I lauku piens i īstais krējums, i īstais biezpiens.  Bet par pārējo jā, ja mājā gatavo, pilsētā atrast gardu ēstuvi ir grūti.......pat Lidiņa garša jau vairs nav tā. Mājās ir savi pipariņi, garšvielas, zaļumi, izdoma. Tagad uz loga augošie, pirmā porcija, kressalāti būs noēsti uz brokastu maizītēm likti. Viegli, un pirmie dabīgie vitamīni!

Arvils S. 6. feb 2012. 08:27

man ka Ridziniekam nav tadu problemu.Savs gimenes darzins.pasa plauts siens,skabsiens.Tad pienam,biezpienam,sviestam,sieram ir pavisam cita garsa.
pasa audzeti kartini un citi darzeni.Senites,parsvara no meza!

jautrite b. 6. feb 2012. 00:32

manā pierīgā 2 reizes nedēļa brauc no laukiem ar ļoti garšīgu gaļu,dārzeņiem,ir saimniece ar olām ,pienu un īstu biezpienu,vasarās-ogas -atliek ielikt saldētavā-vēl šovakar ēdu avenes ar dabīgu jogurtu

Frēzija v. 6. feb 2012. 00:29

  ...... vasaras karstumā ..... un tikai atdzesētu .... ar medusmaizi piedevām, man vispār garšo riekstu jogijs.

alberts d. 5. feb 2012. 23:08

arī pilšētā tomēr ir izvēle,nopērc kartupeli,griķi,tomātu,vai arī bomžpaketi...nu galu galā var tak izdomāt,jā pagatavot ēst prasa laiku

Vineta K. 5. feb 2012. 22:58

Es tev piekritu.Tagad maz nodarbojas,ar naturaliem produktiem.Tikai tie kas dzivo laukos.Jo pilsetniekiem,ta laicina parmaz.Vienas rupes,un nezinama nakotne.

alberts d. 5. feb 2012. 22:45

lāceņu,kazeņu zaptes tā jau augrtākā pilotāža,es te sagrabioāju kazenes 0,5 l burkai,ar lācenem švaki.
Nu bet gurķi ar medu nobaudīšu ka savi gurķi būs paaugušies,un tīrs avota ūdens,vai arī no akas ar dzērvīti...

Dzēsts profils 5. feb 2012. 22:34

kas var but garsigags par  Vaidavas meza avota  dzidro udeni, iten nekas, ja nu vienigi Dzimtenite dzidra

Dzēsts profils 5. feb 2012. 22:33

Ķimeņu siers ar medu

Autorizācija

Ienākt