īstu pienu,kas nācis no govs pupa nevis no tetrapakas,pašceptasmaizes un krizdoļu ievārījuma...visi tie lepnie restorāni tusē bulkas,par tām ' vemtuvēm ' nemaz nerunājot...
Atslegas vārdi: mīlestība34035, dzīve38631, attiecības38723
alberts d. 8. feb 2012. 22:45nu tie jau citi gardumi,Sergej
sergejs g. 8. feb 2012. 22:35Par smuku meiteni.
alberts d. 6. feb 2012. 23:50un pasaule ir bezgala skaista...un tik daudz gardumu apkārt
Dzēsts profils
6. feb 2012. 23:45un mežā zemenītes, savērtas uz smilgas
un pašu siets siers ar pāskultu sviestiņu
un tie ziemas ķirši....
alberts d. 6. feb 2012. 16:14es gan to maizi cepu pats,kad tā eeotā piegriežas,un tad vēl tas sals arīdz pamudināja,ārā neko daudz nepadarīsi,a pampt visu dienu ar apnīk
Sanita B. 6. feb 2012. 13:17Pilsētniekiem gatavais maizes maisījums un maizes krāsniņa. Man teica, ka bezgala garšīga maize sanākot, klāt nestāvot veikala maizei.
Dzēsts profils
6. feb 2012. 13:17cik tad bija labi...... uznāca nostaļģija...............vecāmamma sakūla sviestu......un kā smaržoja žāvēti āboli uz lielās maizes krāsns.....ak no tā nekā virs nav
Dzēsts profils
6. feb 2012. 12:58Par to var tikai sapņot pilsētnieks,bet tam,kuram ir radi laukos,bauda to bieži.Tikai to maizi man laukos neviens necep,to parasti atvedu no pilsētas.
alberts d. 6. feb 2012. 12:18nu mīlīši žāvēts rukša cisks,un tad gan laikam izvirtība es dievinu klāt ķiršu ievārījumu.....
Dzēsts profils
6. feb 2012. 10:56Nu pat acerējos bērnību.......silts piens ....rupjmaize......un šāvēta cūkas ciska karājās pieliekamajā ie sienas....pieej nogriez cik gribi, liels katls vārītu kartupeļu ar visu mizu (domāts lopiem).....bet cik labi garšo ar sviestu.....mmmmmmmmmmmmm
Valdis m. 6. feb 2012. 10:46vaitad tagad ko dabigu vispar var iegadaties vis tiek modificets un audzets uz kimijas
Sandra S. 6. feb 2012. 09:24Nu, es kā dzimuse lauceniece, tiešām maza biju stāvēju pie mamas, kad viņa slauca un tieši no govs pupa ieslauca krūzītē. bet ja godīgi, tagad tādu neiedzertu. Man par treknu. I lauku piens i īstais krējums, i īstais biezpiens. Bet par pārējo jā, ja mājā gatavo, pilsētā atrast gardu ēstuvi ir grūti.......pat Lidiņa garša jau vairs nav tā. Mājās ir savi pipariņi, garšvielas, zaļumi, izdoma. Tagad uz loga augošie, pirmā porcija, kressalāti būs noēsti uz brokastu maizītēm likti. Viegli, un pirmie dabīgie vitamīni!
Arvils S. 6. feb 2012. 08:27 man ka Ridziniekam nav tadu problemu.Savs gimenes darzins.pasa plauts siens,skabsiens.Tad pienam,biezpienam,sviestam,sieram ir pavisam cita garsa.
pasa audzeti kartini un citi darzeni.Senites,parsvara no meza!
jautrite b. 6. feb 2012. 00:32manā pierīgā 2 reizes nedēļa brauc no laukiem ar ļoti garšīgu gaļu,dārzeņiem,ir saimniece ar olām ,pienu un īstu biezpienu,vasarās-ogas -atliek ielikt saldētavā-vēl šovakar ēdu avenes ar dabīgu jogurtu
Frēzija v. 6. feb 2012. 00:29...... vasaras karstumā ..... un tikai atdzesētu .... ar medusmaizi piedevām, man vispār garšo riekstu jogijs.
alberts d. 5. feb 2012. 23:08arī pilšētā tomēr ir izvēle,nopērc kartupeli,griķi,tomātu,vai arī bomžpaketi...nu galu galā var tak izdomāt,jā pagatavot ēst prasa laiku
Vineta K. 5. feb 2012. 22:58Es tev piekritu.Tagad maz nodarbojas,ar naturaliem produktiem.Tikai tie kas dzivo laukos.Jo pilsetniekiem,ta laicina parmaz.Vienas rupes,un nezinama nakotne.
alberts d. 5. feb 2012. 22:45lāceņu,kazeņu zaptes tā jau augrtākā pilotāža,es te sagrabioāju kazenes 0,5 l burkai,ar lācenem švaki.
Nu bet gurķi ar medu nobaudīšu ka savi gurķi būs paaugušies,un tīrs avota ūdens,vai arī no akas ar dzērvīti...
Dzēsts profils
5. feb 2012. 22:34kas var but garsigags par Vaidavas meza avota dzidro udeni, iten nekas, ja nu vienigi Dzimtenite dzidra
Dzēsts profils
5. feb 2012. 22:33Ķimeņu siers ar medu