Labāk tantukiņš, nekā jaunās skuķenes.

8. feb 2012. 19:52

         Šodien nācās braukt ārpilsētas virzienā un ieraugot pieturā kādu meiteni iedomājos, kā dēļ  jauni, normāli vīrieši, arī vecāki ne labrāt grib uzņemt ceļa malā balsojušās skuķes un negrib arī  atrasties prostitūtu kontakttuvumā.   
         Ja būtu kāda pavecāka sieviete, tantukiņš, vai pat vīrietis to gan mēdz paņemt, bez aizspriedumiem,  jo katram taču ir kaut kāda labestības vēlme redzēt citā cilvēkā kādu, kaut mazinu, bet tomēr prieciņu par nesavtīgu izpalīdzēšanu..
        Kā jūs domājat, kāpēc vīriešiem nepatīk braukt kopā ar skuķenēm ?

Atslegas vārdi: doma23289, mīlestība34028, dzīve38592, attiecības38696, dzeja.13

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Ingrida L. 9. feb 2012. 14:23

Cēlmalas balsotājus neņemu !
Nē un vēlreiz nē ! Uz pieres nevienam nav rakstīts - ES ESMU SLIKTAIS !
Labāk muzīku līdz galam, pedāli grīdā un uz priekšu !

IEVA I. 9. feb 2012. 01:35

?????

Brigita D. 8. feb 2012. 21:38

Nezinu tādu vīrieti, kurš neapstātos, kad balso jauna meitene.
Dzīvoju laukos, tāpēc biezī nākās paņemt mašinā mazos skolasbērnus.

aina b. 8. feb 2012. 20:36

Mēs nekad neņemam stopētājus,ja nu vienīgi pazīstamus.

jautrite b. 8. feb 2012. 20:26

piemērs no dzīves,dažus gadus atpakaļ-jauna metene nostopēja -kamēr iesēdās no krūmiem iznāca viņas čalis -apsēdās aizmugurē-labi ,ka šoferis bija ar pieredzi un acīm pakausī ,čalis pat paspēja viņam cilpu uzmest-bet nepaspēja savilkt,pēc tam no šofera dabūja ar nakts tarifu,bija tā lieta arī laikam policijā,sīkāk nezinu.Domāju,ka šoferis vairs nekad neņem balsotājus

Ineta L. 8. feb 2012. 20:22

Ne visiem, atkal jau šie vispārinājumi. Citi ļoti labprāt paņem autiņā "skuķenes".
Stopo pārsvarā jaunieši (neiet runa par dziļiem laukiem), tas ir sava veida pārvietošanās veids. Jautri gan pašam(naudiņa ietaupās), gan soferim- nav tik vienmuļš ceļš. Ņemu mašīnā stopotājus, nesķirojot īpaši (izvairos no dzērājiem ). Vienreiz bija igauņu puisis, kurš ar stopiem brauca uz Ventspili, bija speciāli iemācījies latviešu valodā daudzas frāzes, spēja pat cik necik sakarīgi sarunāties. (Protams, ka piesardzībai jābūt, maciņu un telefonu neglabāju pieejamā vietā, ka arī vizuāli novērtēju, klausos savu intuīciju).

uz V. 8. feb 2012. 20:10

...tam ienesls, ka pirms mums ir pabijuši čakarmaņi... Un visu ogu norāvuši uz nē, -tas ir, pasauli vairs nesalāpīsi ar laipnu LÙDZU! Pasaulīgā apziña ir sačakarēta un atliek vien noraudzīties uz to no malas... Atliek vien cerēt, ka mana misija ir manis paša rokās un ko dievs tajā ieliks...;)

Vineta K. 8. feb 2012. 20:07

Bet tu pats esi vecis.Tad kadel uzdod citiem sadu jautajumuVienu varu pateikt no dzives.Man pazistams virietis brauca majas no laukiem.Staveja,cela mala simpatiska meitene un balsoja.Vins labu gribedams,pietureja,sarunaja,un te peksni,no gravja calits ari pienaca.Ta vins vinus abus lidz pilsetai aizveda.Un,nodievojas ka vairak jaunas damas nevedis.Sikakus paskaidrojumus nesniedza,un es nejautaju.

Andris K. 8. feb 2012. 20:01

Ja Tev nepatīk,tad nesaki''vīriešiem''

Frēzija v. 8. feb 2012. 19:59

Nezinu, neesmu vīrietis, bet pasažierus uzņemu ļoti reti, bet kad līdzi ir rotiņmeitene, tad viņiem pašiem pazūd vēlme sēsties mašīnā, kur nu vēl būt viņas uzmanības centrā  
Kad mans dēls stopoja studiju laikā, viņam smaidīja veiksme būt par pasažieri.

Maija S. 8. feb 2012. 19:57

Tevi nepaņēma....un tagad psiho, Lauriņ?

Autorizācija

Ienākt