Mīlestība un laime rokā, arī es varu palielīties !!!

17. feb 2012. 11:36

                                             Dearest LOVE,
        Kā jums šodien, l ceru, ka jums ir labi? Mans vārds ir Miss Bekija Deng, es esmu 24 gadus vecs, neprecējies un nekad nav bijuši precējušies, nāk no Dienvidāfrikas, un tagad dzīvo šeit Dakārā Senegālā un meklēt politisku patvērumu bēgļu nometnē nav brīvība, ne labs ēdiens, nav pareizas kopšanas un kā no cietuma vai ellē, es saņēmu savu profilu, kad es biju meklē labu un uzticamu personu, kurš būs mans draugs, un es domāju, ka labāk mēs iepazīt viens otru labāk, un uzticas viens otram, kā I uzskatu, kādas labas attiecības turpinās tikai tad, ja tas ir balstīts uz patiesību un reālo mīlestību.

         Mana diena ir ļoti garlaicīgi nekā šeit Dakāras Senegālā bēgļu nometnē, man ir grūti iet, jo mums nav atļauts to darīt, bet es esmu pateicīga godājams Tēvs Thom, kas bija sadarbības koordinators no Katoļu centrā dievs. Viņš ir ļoti labs pret mani, jo es atbraucu, bet nedzīvo kopā ar viņu, l am sieviete dzīvo hostelī. Mācītājs Tēvs Telefona numurs ir (+221-746-731-383), kad jūs vēlaties dzirdēt manu balsi, zvaniet viņa biroja tālruņa un pateikt viņam, ka jūs vēlaties runāt ar mani, viņš sūtīja mani, lai atbildētu uz zvanu.

          Mans tēvs, mans vēlu tēvs. Vispārējā Dominiks Dim Dengs un mana māte un citi top militārie virsnieki un augstākajām valsts amatpersonām bija uz kuģa, kad lidmašīna avarēja Piektdiena Maijs 02, 2008. Pēc apbedīšanas Mans tēvs, mans tēvocis sazvērējās un pārdod mana tēva īpašumus ar vienu Ķīnas emigrējušo un dzīvot neko par mani un vienu uzticīgs rīta, es atvēru savu tēva portfeli un uzzināju dokumentus, kas viņam bija uzklāti milzīgu naudas summu pēc banka ar savu nosaukumu, kā tuvāko radinieku. Es gribēju izņemt naudu, lai es varētu sākt labāku dzīvi un rūpēties par sevi. Bet man bija saprast, ko bankas filiāles vadītājs satiku personīgi man teica, ka mana tēva, lai bankai bija, ka nauda būs atbrīvot mani tikai tad, kad es esmu precējies vai iesniegt pilnvarnieku, kurš palīdzēs man un ieguldīt naudu ārvalstīs.

         Kamēr jūs varētu brīnīties, kāpēc es esmu tik drīz atklājas jums nezinot tevi, labi, es teikšu, ka mans prāts mani pārliecināja, ka jūs varētu būt īstais cilvēks, lai palīdzētu man. Vairāk jā, es vēlos atklāt daudz jums, ja jūs man palīdzēt pārcelties uz savu valsti, jo mans tēvocis ir draud nogalināt mani. Summa ir $ 4,5 (4.500.000 ASV dolāru). un man ir apstiprināts no bankas un man ir tēva miršanas apliecību, ko es parādīja uz bankas vadītājs. Jūs palīdzēsiet man likt naudu, kas ir vairāk rentabla biznesa darījumus savā valstī. Tomēr, Jums palīdzēs, iesakot jauku universitāte savā valstī, lai es varētu pabeigt studijas.

        Tas ir mans nodoms kompensēt jums 20 no kopējās naudas par jūsu pakalpojumiem un manas% akciju savā uzņēmumā bilanci. Tiklīdz es saņemšu savu interesi palīdzēt man, es likšu viss strādā uzreiz. Ņemot vērā iepriekš minēto, es būtu pateicīga par steidzamu ziņojumu, kurā norādīts Jūsu spēju un gatavību rīkoties šo darījumu sirsnīgi. Lūdzu, tikai glabāt uz jūsu self.

         Lūdzu, tikai glabāt uz jūsu self. Es lūdzu jūs neizpaust to līdz es nāk pāri, un mācītājs Tēvs Toms bija vienīgais, kas zina par manām problēmām un visiem, un viņš pravietoja, lai man, ka veids, kā Dievs sūtīs apmēram vienu man palīdzēt būtu patiess sapnis man, un II ceru, ka jūs atbildēt. Es arī gribu, lai jūs zināt, ka mana mīļākā valoda ir angļu, "Bet mūsu valsts oficiālā valoda ir franču, es esmu pievienots manas bildes jums un gribu redzēt savējo, lai jūs zināt, cik daudz mana sirds ir jums nepieciešams. Tajā pašā laiks, es gribētu jūs aicināt mani, tāpat kā es teicu man ir daudz ko teikt.

Man vajag jūsu informāciju, piemēram:
Pilns vārds  ........
Adrese .......
Tālruņa numurs ....
Vecums .........
Tautības ......

l ceru dzirdēt no jums soonest.
Es joprojām esmu jūsu draugs uz visiem laikiem
Miss Becky

                                 <<<         





Atslegas vārdi: doma23289, dzeja18358, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Dzēsts profils 18. feb 2012. 02:06

Tā jau mana vecā paziņa no Senegāles!  Bildi gan izdzēsu,nevaru parādīt. Tava cerība ir muļķa mierinājums!!!

Vineta K. 17. feb 2012. 19:53

Ja,nu gan tev bus ko palauzit galvinu.Varbut kadu laicinu pasedesi mierigs.Smukina,tu viens,tev neviena nav.Padoma labi labs piedavajums.

alberts d. 17. feb 2012. 17:17

nu ķer momentu i bitīt matos,..nu bet skuķis lohonuksja,uz Laura uzķērās,šitāds aplauziens...

Dzēsts profils 17. feb 2012. 16:46

Lauriit lai Tev veicas,tikai peec tam nelamaa muus visas amigos daamas!

oskars z. 17. feb 2012. 14:23

lai tev veicas

Medus M. 17. feb 2012. 13:18

  Ai, nu man jau liekas, ka tā ir Tava kārtējā PASAKA, kuras iznākums būs- asaka!!! Piedod!

Dzēsts profils 17. feb 2012. 12:37

Lai Tev veicās, cerams, ka paliksi laipnāks un iejūtīgāks pret citiem.

Elva E. 17. feb 2012. 12:33

  

Evita A. 17. feb 2012. 12:11

Mani apsveikumi ! Amigosā būs vēl viens saldais pārītis !

Sanita B. 17. feb 2012. 12:09

Mana tante mazliet ar šitādu vienu bārenīti parunajās, lai izdibinātu nolūkus. Būs japajautā, kurā brīdī sarakste pārtrūka. Bet smuka gan tā Bekijas jaunkundze!  

Ruta R. 17. feb 2012. 11:52

Tad tikai uz priekšu!

Ineta L. 17. feb 2012. 11:52

O, šādi sērdienīšu stāsti arī manā pastkastē nav retums!

Dzēsts profils 17. feb 2012. 11:48

Varbūt kāds lētticīgais arī uzķērsies.

Dzēsts profils 17. feb 2012. 11:47

...paskat, kādi Tev uzdevumi sadoti...

Autorizācija

Ienākt