Mātes mīlestība.

9. mar 2012. 23:07

Pēc zemestrīce Japānā, kad glābēji tika līdz kādas jaunas sievietes mājas drupām, viņi ieraudzīja viņas ķermeni. Viņas poza bija ļoti dīvaina – viņa bija nokritusi ceļos, kā cilvēks, kas lūdzas, ķermenis bija noliecies uz priekšu, bet rokas kaut ko apskāva. Sabrukusī māja salauza viņai muguru un galvu.

Ar lielām grūtībām, glābēju vadonis aizsniedza sievieti. Viņš cerēja, ka viņa ir vēl dzīva. Bet viņas aukstais ķermenis liecināja par to, ka viņa ir mirusi. Kopā ar atlikušajiem komandas biedriem viņš pameta šo māju, lai turpinātu apskatīt pārējās drupas. Bet kaut kāds neredzams spēks vilka viņu iet atpakaļ uz to vietu, kur viņš atrada sievieti. Atkal viņš devās uz to vietu, lai izpētītu vietu zem sievietes ķermeņa. Un pēkšņi viņš iekliedzās: „Bērns! Šeit ir bērns!!”.

Visa komanda uzmanīgi vāca prom gruvešus apkārt sievietes ķermenim. Zem viņas gulēja trīs mēnešus vecs zēns, ietīts segā. Acīmredzot, sieviete upurēja sevi, lai glābtu savu dēlu. Kad māja bruka viņa aizsedza dēlu ar savu ķermeni. Mazais puika vēl joprojām gulēja, kad komandas vadītājs paņēma viņu uz rokām. Ātri ieradās ārsts, lai apskatītu zēnu. Atbrīvojot viņu no segas viņi ieraudzīja mobilo telefonu uz kura displeja bija rakstīts: „Ja Tu izdzīvosi – atceries, es Tevi mīlu!”. Šis telefons gāja no rokas uz roku un šo SMS visi lasīja neskaitāmas reizes un raudāja – pilnīgi visi. „Ja Tu izdzīvosi – atceries, es Tevi mīlu!”. Lūk tā ir mātes mīlestība.

Atslegas vārdi: skumji sametās0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (38)

Dzēsts profils 10. mar 2012. 17:15

Par cik stāsts ir tik jūtami safabricēts, tad man skumji nesametās nemaz.. drīzāk dusmas parāva uz to, kurš spekulējot ar tik dabiskām- līdzjūtības un mātes jūtām  - cenšas ietekmēt lasītāju. ( Tas nav par Tevi , Evita, jo ne jau Tu esi autors tam gabalam..).Vārdu sakot- izmanto citu cilvēku lielās nelaimes un nepatikšanas, kaut kādu savu mērķu un vajadzību realizēšanai..
Traki ir , ka mamma noliek mazo  blakus miskastei, bet - tā tomēr ir iespēja - bērnam- izdzīvot. Stāstā minētā mamma toties bija darījusi visu, lai bērns neizdzīvotu.

vienkārši E. 10. mar 2012. 14:03

Arī taisnība,šo izlasot,man personīgi skumji sametās,man pat vienalga vai tas teksts safabricēts vai paties,vienalga skumji,jo patiesībā labāk tā nekā tādu māti,kas noliek bērnu pie mizkastes(latvijas variants).

Dzēsts profils 10. mar 2012. 13:59

Arī izvēle- ko tiesi kopēt, ir sava  veida ziņa par cilveka, hmm, ta brīža aktualitātem un noskaņojumu.

vienkārši E. 10. mar 2012. 13:53

Kopēts,jau Sonja nav Tevis rakstīts....bet palasot to ko raksta vai dzejo cilvēks pats....iedziļinies-spried pati!Ja cilvēka dzejā ir tikai čīksti par izjukušām vai nebijušām attiecībām,tad ko tas liecina par pašu dzejotāju,tikai un vienīgi to,ka tur nekas nekad arī nemainīsies,kā tikai čīksti un gaudas,jo sēžot un sapņojot nekas nemainās,mainās,ja sāk kustēties,uz labu vai sliktu...bet mainās....

max m. 10. mar 2012. 13:51

Sonja vetra looti gudra

Dzēsts profils 10. mar 2012. 13:47

Rakstītais jau kaut ko pasaka par cilvēku, lai gan šeit netā var arī kļūdīties, spriezot par cilveku tikai pēc viņa tekstiem.

vienkārši E. 10. mar 2012. 13:21

Man Sonja tas nebūt nav svarīgi lasi vai nē,bet ja reiz kas ierakstīts komentos,tad izlasu gan...un lasot saprotu ,kas aiz "gleznas"tai pusē slēpjas!

Dzēsts profils 10. mar 2012. 13:07

Zemestrīci gluži nē, bet brūkosu māju un daudz ko , kas ar to saistīts- gan.. Protams, ka esmu  jau lasījusi so gabalu, un pat nokomentējusi.., bet vai tad tas tik svarīgi.

vienkārši E. 10. mar 2012. 12:58

Sonja zemestrīci pārcietusi ...vai varbūt tai laikā bija Japānā,ka tik sasodīti gudra??Lai Dievs dod ,ka mums kas tāds nenotiek,tad kritušos pie datoriem vien varētu salasīt!....un ja kas,tad kur palika-šo jau biju lasījusi?takš nevar būt ka tu nē?

Dzēsts profils 10. mar 2012. 12:52

Atkal tas sacerētais raudamgabals labilām nervu sistēmām...
Nu tacu padomajiet ar galvām - daudzas no mums ir mammas-- kura no jums , mājai grūstyot- neglābs bērnu un neglābsies pati? Tā vietā- meklēs telefonu, rakstīs sms  ( it sevišķi tad, kad viss jūk un grūst, rokas trīc, panikā sirds sitas..), .. tātad bija pietiekošs laiks , lai tieši tāpat mēģinātu to bērnu iznest no grūstošās majas.. Nevis mātes mīlestība tā ir mātes , sorry, neadekvātums, lai neteiktu stulbums.

vienkārši E. 10. mar 2012. 12:43

...un vispār.dīvaina tauta....it kā saka -lasījuši...bet lasa vēl un vēl,itkā cita nekā nebūtu ko lasīt!

vienkārši E. 10. mar 2012. 12:42

Maija untikai,vai savējos samīļoji,manējie jau sen nolikti gultiņās un samīļoti čučiņā!....ieskaties labi cikos ieraksts veikts!

Dzēsts profils 10. mar 2012. 09:05

Bet kaut kurš jau to rakstīja.Man liekas,tas nāk otrreiz.

Maija V. 10. mar 2012. 08:53

Tā vietā,lai te kopētu un pārkopētu,labāk savus bērnus būtu samīļojusi,tas būtu svētīgāk..

max m. 10. mar 2012. 00:33

Es pers jau iedzilinàjos,jau kàdu nedélu,vismaz:)

elina k. 10. mar 2012. 00:31

iedziļinieties tekstā,nevis meklējat autoru,tad jēgu tam visam sapratīsiet!sirsnīgi Evit,man asaras acīs.

savsem k. 10. mar 2012. 00:07

Max Max - Tev ūdensdrošš telefons jāiegādājas nākošajajai reizei , un peldbikses ar kabatiņu   ..

vienkārši E. 10. mar 2012. 00:07

Gundar pietiek ar to ko redzēju televīzijā par šo notikumu,lai nošausminātos,un kam man spēlēt,mani bērni mani mīl tādu kāda esmu,nezinu kā tavējie,ja protams Tev tādi ir...bet tā jau cita dziesma...ā un vēl kas-autoru gribi/ nu lūdzu-"draugiem".lv...esi apmierināts?

savsem k. 10. mar 2012. 00:00

O - ho ... es pat necerēju , ka tādu milzeni vispār varēs iekopēt   !

max m. 9. mar 2012. 23:58

,tas esot vidéjais pirksts

Autorizācija

Ienākt