Pēc šodienas secinājuma, ka komplimenti ir kā bezjēdzīga, staipāma valūta, pret bezjēdzīgi staipāmu preci.

22. mar 2012. 21:08

         Kāds dienas atpakaļ, pēc  kādas dāmītes aicinājumu uzrakstīt kautko skaistu par sievietēm, es uzrakstiju jautājumu;

Ko varat teikt par sievieti, kura lūdz, nu uzraksti taču kautko skaistu par sievietēm, jo citādi izklausās, ka esi tikai sieviešu nīdējs ?



un tam sekoja publiski kliedzošais blogs;

                Pēdējā Naivule
Instinktīvā tiekšanās....
Pēdējā naivule...ES tā biju...un varbūt kāds vēl klusībā...tomēr vēlas arī  ausīm dzirdēt labās domas....instinktīvi.
...lūdzēja, kura nelūdza sevis dēļ... tika nicīgi KARAĻA  zemē triekta....
Karalī nav šo instinktu ....   labie vārdi viņu pazeminātu  


    1.  Gribās dzirdēt labas domas , bez laba pamata tā domāt.   Lai KARALIS instinktīvi reibtu pats no sevis, savām domām, kas pārvērstos bejēdzīgos, bezvērtīgos komplimentos, par kuriem lielais vairums tikai pasmaidītu.

    2.  Labie vārdi KARALI tikai pazeminātu, pazemojoties nicīgo komplimentu uzklausītāju priekšā, nostādot pazemīga pielūdzēja lomā un vai tā karalim pieklātos rīkoties.

    3.  Par  zemē triekšanu, kas patiesībā bija pašas NAIVULES instinktīvās enerģijas izvirdums, kad atklājās, ka nav vairs tas, lielais iespaidīgais spēks, būt par kaklu, kas to gudro karaļa galvu varētu, pa tukšo vien grozīt.

            

JA SIEVIETES PAR KOMPLIMENTIEM MĒDZ PATEIKT PIEKLĀJĪGU PALDIES tad es mēdzu PIEKLĀJĪGI ATTIEKTIES PRET TIEM UN IZSKAIDROT TO JĒGU,  NOZĪMI un BEZNOZĪMI ATTIECĪBU RADĪŠANĀ--NERADĪŠANĀ.

Atslegas vārdi: doma23289, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696, komplimenti1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (22)

Dzēsts profils 23. mar 2012. 10:03

Drosi vien Brigitai būas savs variants , ko atbildēt, bet atļausos izteikt savu domu..Dāmas negaida  komplimentus vienkārsi tādēļ, ka tādiem ir jābūt, bet - ja  kungs tādus izsaka- vēlams , lai tie būtu patiesi- lai viņs būtu patiess.Bet neiet dzert šampi un ēst sokolādi ar Tevi,....
Tādēļ, ka pirms tās šokolādes ēšanas , šampja dzeršanas Lauris ir katrai no potencialajām attiecibu biedrēm  gari un plasi izstāstījis- kas ir sievietes, ko domā par sieviesu fiziologiju, seksualitāti, instinktiem, prātu, piespēris tur klāt savu personīgo attieksmi pret to, kas ir vienkārsi komunikācija  starp cilvēkiem., kādai ir jābūt sievietei( atceŗesimies salīdzinajumu ar suni..). un tas viss- ar zināmu nicinajuma, augstpratības un ne visai saprotamas attieksmes piešprici. Soirry, bet Tev pašam diez vai patiktu, ja dāma izteiktos par vīriesiem kopumā visai rezignēti, un iesākumā - vienkārsas , abpuseji  patīkamas komunikācijas vietā Tu saņemtu visai skaidras norādes- par smaidu- gaidu to un to, par sarunu- pliku paldies vari iesālīt, vajag to un to.

Lauris E. 23. mar 2012. 09:25

                                Brigita Damberga 09:20
       Pieņemsim, ka ir Tavs variants, tik kādēļ vēl pie šādas situācijas komplimentus gaidat ???   

Brigita D. 23. mar 2012. 09:20

Lūcija, vairāk izskatās ka Laurim ir gan glāzes, gan šokolāde, tikai neviena dāma nav ar mieru ar viņu iedzert šampanieti .

Dzēsts profils 23. mar 2012. 08:43

Tas viss izskatās pēc tā,ka tu gribi ar dāmu iedzert šampānieti,bet tev nav glāžu un šokolādes.

Raitis M. 22. mar 2012. 23:02

"Tu esi skaista visos niekos , sīkumos"  tavas smadzenes mūžam neko tādu neizprintētu, bet sievietēm patīk, starp  citu.

Gundars Ī. 22. mar 2012. 22:58

...dzīvot jau L.E., ...dzīve rādīs, kurās debesīs...

Lauris E. 22. mar 2012. 22:54

Gundars eSTe 22:29, atceries, ka kaķu lasti debesīs nekāpj.

Gundars Ī. 22. mar 2012. 22:29

...L>E>...saņem pa kājstarpi, ar vārdiem, no viņām, ko pats nonievājis, ...nu superrr...

Lauris E. 22. mar 2012. 22:28

        Privātajā sarakstē es neblogoju, bet kaut ko filozofisku atļaujos tikai tad, ja nav jūtams dabiskums.  Tukšums ar kautko prasās tikt aizpildīts.
        Par jēlībām gan jūs neko nevarat teikt, jo tādas es nemēdzu lietot.  

Dzēsts profils 22. mar 2012. 22:23

Patiess kompliments spēj visai nelāgu dienu pārvērst jaukā.
Toties jēlība var sabojāt omu  ne tikai uz vienu dienu.
Tavi blogi ir diezgan pliekani, ja kas.

Lauris E. 22. mar 2012. 22:21

        Tik nesaprotu priekš kam cilvēciņiem, kuri savā starpā sarunājas, vēl vajadzība atrasties un  tērzēt publiskajā telpā !!! ???
        

IlonCis I. 22. mar 2012. 22:14

Nezinu, ko Tu tur šodien esi "pieražojis", nav laika iedziļināties, slinkums tādus garus penterus lasīt (ja runa nav par mūziku "apdalītiem ļautiņiem"), bet - "Kļūda premisā atspoguļosies secinājumā." /autoru neatceros, bet tā ir klasika /

Silva R. 22. mar 2012. 22:06

Tu saki komplimentus ( tavā izpratnē gan tie ir velns viņu zina kas) tikai lai dabūtu komplimentus pretī? Nožēlojamā niecība, vairāk nekas. Par ko izteikt komplimentus tev? par tavu "izkopto" literāro stilu? "Izcilajām" zināšanām par sievieti kā tādu? Par tavu nevīstošo derdzīgumu? Par ko īsti?

Dzēsts profils 22. mar 2012. 21:59

To visu varēji pateikt krietni īsāk un skaidrāk- meitēns gribēja ar spiešanu izspiest no Tevis kādu labu vārdu, tb - komplimentu , lai pati justos sievišķīgi interesanta, bet Tu- dienas varonis un patstāvīgi domājošais, stājā stāvošais un sazin kāds vel tur... biedrs- biji stingrs savā misijā- parādīt visiem - kas ir komplimenti, kas ir meitēns un - urrā! - izpildiji iecerēto.
Viss būtu gana jauki, bet- Tu skaidro kaut ko- no sava redzesviedokļa, zināšanu( biežak gan - nezināšanas) augstumiem un uzskatu plašumiem(?), mazliet piemirstot to vienkārso lietu- ir arī citadi uzskati, ir citādas pieredzes un citādi secinājumi arīdzan.
Nevēlies teikt tos komplimentus, nejūti sevī drosmi teikt, nepatīk teikt, nemāki teikt- nu nesaki, neviens ar varu neliek... bet ne jau sievietēs tad ir tās visas vainas , bet sevī pašā Tev jāskatās- kapēc tā.

Lauris E. 22. mar 2012. 21:55

Skārleta Hāra 21:46, īsta sieviete visu ko prot pieņemt, bet tikai kā ar to pret......
       Tu taču zini, ka šajā pasaulē, pat neglaimo par velti, tad kā ar komplimentiem, ja  tie tikai tiek pieņemti....
       Tad kur atradīsies tāds muļķis, kurš instinktīvi atraisoties komplimentēs pa tukšo, kā pieludzējs, sevi tādejādi pazemojot.  

Ritma R. 22. mar 2012. 21:54

Viss teksts nesavietojās-turpinu.Tūlīt būs klāt īsties "karaļi",kuri mūs radīja-annunaki reptiļi no Nibirru.Dīvaini,ka par to neviens no jums neko neraksta?It kā mucā augtu...Saprotams,ka nav uz to jāieciklējas,bet ignorēt arī to nebūtu prātīgi
Kas attiecas uz komentiem par kāda cilvēka rakstītām atklāsmēm-manuprāt ir visai nekorekti šos citātus pavērst negatīvā.Katram ir savas tiesības un domu izpausmi-arī Tev man būfu daudz ko piebilst,bet tas nav korekti-darīt to tik atklāti.Ar to Tu sevi tikai pazemo,ne pacel,es patiesi Tev to saku,nemet otram dārziņa,ja pats neesi bez grēka.Un tie nav Eņģeļi vai patiesie radītāji-tie atnāks tūlīt pēc tam.
http://www.youtube.com/watch?v=39btKqMiqiQ&feature=related

Skārleta H. 22. mar 2012. 21:50

Ewa -  

Evita A. 22. mar 2012. 21:49

Kas vainas komplimentiem   Nevajag tos jaukt ar glaimiem !

Skārleta H. 22. mar 2012. 21:46

Īsta sieviete prot komplimentu pieņemt, īsts vīrietis to pateikt. Tavā murdziņā nav ne viens, ne otrs.

Mairita G. 22. mar 2012. 21:42

Autorizācija

Ienākt