Kāpēc jūs, amigosietes, liekulīgi, apzināti melojat, attiecībā uz komplimentu nozīmi, attiecību izveidošanā ?

4. apr 2012. 11:12

Vakardien vakarā sagatavoju profilu ar smuku bildi un sāku 3 stundu garumā aizkustināt vienu jauku, pieklājīgu, sirsnīgu meiču, vēl samērā jauniņos gadiņos, bet pats ieliku profilā ciparu par 22 gadiņiem varāk.
        Sacerēju skaistus dzejolišus, izrotājot ar sirniņām un citiem jaukiem, atbilstošiem smaidiņiem, nežēlojot komplimentus, kādus vien mācēju un pratu no sirds un dvēsels izdabūt un sanāca ļoti skaisti, jauki, brīnišķīgi priekšs abiem.   
       Kādas paris stundiņas bijām viens otru aplaimojuši un kad viņa ieskatoties profilā ieraudzija 22 gadu starpību, tad valoda mainijās, nekļūstot, nedz rupja, nedz ironiska, bet visādi pieklājīgā veidā centās atbrīvoties no pielūdzēja un pielūdzējaaktiera patiesi jaukajiem komplimentiem.    Tā kā komplimenti turpināja plūst, tad viņa visbeidzot nobloķēja profilu.
        Amigosietes, kāpēc jūs cenšaties melot, liekuļot un teikt, ka visa attiecību laime atrodas komplimentos?
         Komplimenti ir tikai kā uzmanības apliecinājums, ja pusēm vienai pret otru ir  interesē, pēc izskata, intelekta un aprēķina.  Citādā ziņā komplimenti-komplimentēšana ir muļķīga pazemošanās un viņa tiek pārtraukta, ja nav jūtama dzīva pretinterese, no jebkuras puses.   Tikai pielūdzēji turpina komplimentēt vēju.
         Tā jums, lielai amigosa sieviešu masai ir vēlme lai vīrieši komplimentējot jūs, paši no saviem komplimentiem abstulbtu un jūs kā aktrises varētu priecāties, ka vīriešu publika jūsu priekšā locās, kā ūdens zāles, bez sava mugurkaula.   

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (89)

Lauris E. 5. apr 2012. 12:05

AN Da, Tu centies maisīties, kasīties pa psiholoģiskajiem salmiem, līdzīgi, kā suns salmu kaudzē, nevarēdams nu nekādi atrast un sagatavot , to īsto, sev tīkamu guļvietu.  

Dzēsts profils 5. apr 2012. 10:38

Nemeklēju nekādus piekritējus, kādām versijām, bet tīri labi skatīties, kā ,, kamieļi ,, spļaudās.
...bet varas pār tām nekādas nav...patīk būt apspļaudītam...
joprojām skrien un visu izsūdzi kā reiz mācību daļas vadītājai par virtuves meitenēm.
Cik daudz laika esi veltījis......ar dūri un muskuli pret sievietēm...

Lauris E. 4. apr 2012. 23:46

Kaitini vai nekaitini, vārnas, kā ir ķērkušas, tā arī turpinās ķērkt.

ainis s. 4. apr 2012. 23:25

tu lauri esi nokaitinaajis vaarnu baru

Skārleta H. 4. apr 2012. 22:41

  Atkal savā elementā, stulbs un vēl stulbāks. Kāpēc tev  tik ļoti vajag publiskot visādus privātus gadījumus? Tu esi  tikai virtuāls mētelīša virinātājs. Varu tikai iedomāties, kas tie par komplimentiem un kas par dzeju.... tai, kurai uz to atbildēja ir jābūt galīgi ķertai, vai vecim, kas tev piespēlē   Varbūt piekāstais esi tu pats? No komplimentiem tu saproti tikpat daudz cik tītars no ābeces

max m. 4. apr 2012. 21:39

Noslépj gadus,chiki-briki,vélàk pateiksi

Dzēsts profils 4. apr 2012. 21:18

Nu tad Tu pinies pats savos stāstos- ta teikt- jo dziļāk mežā, jo vairak malkas.. Izlasi pats savu rakstīto - pirmo rindkopu...
Par tiem guvumiem- nu nav tā. Pat, ja mēs visas , Amigosa dāmas  katru dienu pa 10 reizēm katra teiktu Tev komplimentus- nu nekļūtu Tu labāks kā biji.. tikai tad, ja pats tā vēlētos. Cik svarīga ir tā komunikācijas daļa, ko var izteikt kā komplimentus- tas jau būs katram savādāk-- ne vienmēr tā ir tieksme kaut ko iegūt- uzmanību, piekrišanu un atzinību no pretējā dzimuma, tas vienkārsi ir abpusēji patikams un jauks sarunas ritējums.Par sevi pārliecināts cilveks nebaidās- nedz pateikt to komplimentu, nedz - no otras puses pieņemt.. Negaidot nedz ko reālu, nedz turpinajumu..

tamara m. 4. apr 2012. 21:02

Komplimenti nav mans lauciņš vainīgi gadiņi izvērtēju pa smalko,bet ja jūtu ,ka sarakste iet labā gultnē.Man  ir pilnīgi vienalga kas raksta kaut.. 100.,viņam arī ir sirds un jūtas.Ar tādu cilvēku gribās runāt un sagaidīt no viņa nākošo vēstuli.Cienu vīrieti ar savu mugurkaulu-un nevienam nav jālokās--vai nu būt vai nebūt tāds ir jautājums.

Lauris E. 4. apr 2012. 20:11

        Ar kādu bildi tad es gāju, ar šito pašu roku, kuru jūs šeit redzat un bija laba, no pirmā acu uzmetiena, no komplimentiem ar pretkomplimentiem pat sajūsmā bija un pašai sajūsma pārgāja, līdz ieskatijās profilā.
       Tad kas tad ir komplimenti !?  Ne vairāk kā sajūsma par EGO guvumu, bet kad guvus izrādās aprēķinam neatbilstoš, tā komplimentiem NULLES VĒRTĪBA.  
        KOMPLIMENTI IR TIKAI TUKŠA SPĒLE, IEKAMS NAV NOTICIS, KAS REĀLS.
       Ja abi ir cerējuši ko reālu, bet viens noraustīsies, tad arī šī tuvināšanās spēle pārtrūks,  par tālāko vais lieki runāt.

Lauris E. 4. apr 2012. 20:01

Un visām pārējām komentātorēm, kādēļ nesakat man nemitīgi komplimentus, lai es labāks kļūtu, bet gan pastāvīgi urķējat, urķējat, urķējat visādas negācijas, lielaties ar kapa vārtiem utt...

Dzēsts profils 4. apr 2012. 19:59

Lauri, tad ko tad pats darīji- kapēc  negāji pie meitenes runāties ar atklātu sirdi un  patiess? Ar savu profilu, savu bildi, savu tiekšanos un visu pārējo? Meitene bija krietni godīgāka- izslēdza Tevi no spēles, jo - nebiji patiess.
Nē, komplimenti ir labi tad, kad tie ir patiesi- vienalga kādās izpausmēs.. Pie tam- ja vīrietis domā un ir pārliecināts, ka komplimenti ir garantija pretmīlestībai- tās ir viņa problēmas un , hmm, alošanās.

Lauris E. 4. apr 2012. 19:43

Sonja vetra 19:15
        Visi komplimenti ir labi, kamēr viens vai abi dzīvo savu vēlmju ilūzijās, kļūstot FALŠI no tā brīža, kad mainās intereses, vai apstākļi, kas pamodina kādai pusei EGO iespējas vai nevēlēršanos.
        Tur kur jau radies dabas dotais INSTINKTĪVAIS pamats, tur komplimenti plūst caur tiekšanos, rīcībubet ar muti verbāli vairs ausīs nebrauc.    
      

Nellija B. 4. apr 2012. 19:40

Amigosietes, kāpēc jūs cenšaties melot, liekuļot un teikt, ka visa attiecību laime atrodas komplimentos?



Es esmu amigosiete tikai dažas dienas, bet kaut kā negribas ticēt, ka kāda šeit būtu kaut ko tamlīdzīgu apgalvojusi   Tāpēc, ka tā nav un nevar būt taisnība. Kompliments, pie tam izteikts no sirds, nevis pienākuma pēc, ir tikai viena no daudzām attiecību sastāvdaļām. Bet Laurītim jau to nesaprast   Es tik droši saku tapēc, ka tu esi pazīstams no cita portāla, kurā tu kopē tos pašus tekstiņus un tikpat pretīgi izsakies par sievietēm  

Vineta K. 4. apr 2012. 19:32

Ta,tatad kartejo reizi abdedzinajies.Tev deretu padomat,kadus komplimentus tu suti.Tava skatijuma ir super,bet preteja ta neuzskata.Padoma pirms ko spried.

Dzēsts profils 4. apr 2012. 19:25

...vai korekti...atstāstīt jūsu divu noslēpumu...
Padomā...kā viņa Tevi aprakstītu...

Dzēsts profils 4. apr 2012. 19:15

...vaļējais ceļš ...kapu vārti...bet tie tik šausminoši...
Droši vien, par tiem arī   komplimentēji... robežu nejuzdams...

Dzēsts profils 4. apr 2012. 19:15

Ja godīgi - šoreiz ir pamatīga pretruna sanākusi.. Tu, Lauri- izmēgināji kā ir, kad saka komplimentus- falšus, nepazīstot cilvēku, tikai tādēļ, lai paspēlētos... Pie tam - visai tai putrai pievienoji vel vienu  ne visai korektu lietu- melus..Tad, kad Tevi, kā Tu pats raksti- pieklājīgi centās atšūt un beigās atšuva arī-- tad Tu uzmet lūpu- abet kā tad tā? Un meties atkal  strostēt Amigosdāmas- nu jau visas ,  par to pasu veco , labi apdriskāto komplimentu tēmu... Pats , būdams spēlmanis un baudīdams savas spēles, Tu pārmet citiem, ka tiem arī speles patīk.
Vai tik vaina nav tajā, ka šī spēlīte beidzās - ne pēc Taviem izdomātajiem noteikumiem?

Lauris E. 4. apr 2012. 17:01

Es katru dienu visdažādākos veidos veru pieļaujamības robežās sirdi un dvēseli vaļā, tikai jūs neviens un neviena nespējat ieraudzīt vaļējo ceļu uz sirdi.

Dzēsts profils 4. apr 2012. 16:58

Tā varētu būt, ja staigā aizvērtu sirdi...  

Lauris E. 4. apr 2012. 16:53

An Da, neviens ķirurgs sirds kambari never vaļā bez ļoti rūpīgas telpas, instrumentu, roku utt...sterilizācijas', bet Tu gribi publiski te kādam atvērt sirdi, tādejādi radot apstākļus tīras jaukas dvēseles bojā ejai.

Autorizācija

Ienākt