Tava māsa vientulība......

4. apr 2012. 15:12



Internets  patlaban ir modes lieta.Visi cenšas būt internetā, jo pastāv uzskats, ka tur var atrast vajadzīgo un  svarīgāko.Bloga rakstīšanas iemesls,visticamāk , ir vientulības izjūta, rakstītajam nav saprotoša  līdzcilvēka , ar ko parunāties , nav neviena, kas uzklausītu.Vēl viens bloga rakstīšanas iemesls ir tas , ka autors vēlās paaugstināt savu nozīmi, izsakot savas domas un paužot tās citiem.Es nerakstu blogu , man nav vēlēšanās atklāties šādā veidā , bet es atzīstu, ir situācijas , kuras psihologs vai psihoterapeits var ieteikt savam pacientam rakstīt dienasgrāmatu  vai  blogu. Tas ir gadījumā, ja cilvēks jūtās pamests  un atstumts.Ar  bloga palīdzību rakstītājs  var pārvarēt  biklumu, mazvērtības sajūtu, var izkļūt no izolētības, sajusties " vienā laivā' ar citiem cilvēkiem.Tas, ka bloga  rakstīšana cēlonis bieži ir vientulība un blogošana  noder kā metode vientulības kliedēšanai, nav ne labi , ne slikti, vienkārši  tā šodien ir.

/ Aina Poiša /
" Diena '
                  Smaga tēma ... Kāds ir Tavs viedoklis ?

Atslegas vārdi: attiecības38696, diskusija0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Dzēsts profils 6. apr 2012. 07:05

Jābūt drosmei....hmmm...ja nu otrs būs kā ienadži,kurus reg., gribas izkost....ko tad?

daina S. 5. apr 2012. 23:38

ta ir shodienas dzive...un to ir japienjem tadu kada ta ir..
ne jau katrs velas sabiedroties ar visiem un daudziem...tapec rezultats ir tads ...kads  tas ir...diemzhel
jabut lielai drosmei...parvaret bilklumu..mazvertibu  un neuzticeshanos otram  ta...acis skatoties...

Brigita D. 4. apr 2012. 23:49

Es nepikristu apgalvojumam, ka internets ir tieši modes lieta.Tā vienkārši ir mūsu laikmetam raksturīga tehnoloģija,kura primāri ir radīta darbam, bet kuru var izmantot arī izklaidei.

Kurzemniece E. 4. apr 2012. 21:34

draudzene.

Dana D. 4. apr 2012. 21:25

Piekrītu Alisei !

Alise .. 4. apr 2012. 20:15

..man tomēr gribas iebilst Ainas Poišas teiktajam..
Katram taču ir kāds cilvēks ..ar ko parunāt, bet ...ne vienmēr blakus ir cilvēki ar kuriem runāt par tēmām, kas tevi interesē...
Te var atrast domu biedrus, līdzigi domājošus cilvēkus...Un man ir interesanti ša'du cilvēku blogus palašit un izteikt savu viedokli, ja man ir ko teikt!
Un ja nu kādam noder kaut vai viens všrds, ko šeit pasaku...
Dzīvē mums apkārt tomēr lielākoties ir vieni un tie paši cilvēki, bet šeit ir iespēja iepazīt cilvēkus, ar kuriem mēs tā arī varbūt dzīvē nekad nekomunicētu!

Vineta K. 4. apr 2012. 19:51

Ja,es tam pilnigi piekritu.Bet man internets ir aclodze,no dienas rupem.Es seit vienkarsi adpusos.

Dzēsts profils 4. apr 2012. 17:20

Kādreiz ar noder vientulība,lai pabūtu viena zināmu laiciņu...   

Frēzija v. 4. apr 2012. 17:10

Neradojos ar vientulību.
  Piekrītu Kū Kolītei 15:28  

Vasilijs P. 4. apr 2012. 16:40

Pateicos agenturai par sapratni-ja pietuvinati-viss daudz sarezgitak!

Dzēsts profils 4. apr 2012. 16:36

Es domāju,ka sākumā jābūt saskaņai ar savu apziņu:kas tevi interesē,sarunāties ar paziņām,draugiem,ģimenes locekļiem.Pēc tam labi pārdomāt problēmu,kura tev nākas risināt un ja tuvumā nav draugu,paziņu vai ģimenes locekļu,tad mēģinām netā aspriesries.Neuzskatu,ka tas  ir slikti vai netikums.Protams tas atkarīgs no cilvēka,kā kurš risina samilzušās problēmas,bet labs padoms vai tas,kuram dzīvē ir liela pieredze,kāpēc lai nepalīdz vai neiesaka labu risinājumu citam.Tam jau domāta blogošana.Nedomāju tiekuri blogo ir psihiski nelīdzsvaroti vai problēmas ar psihi.Neviens psihoterapeits neieteiks neko labāku,ka draugas vai gudrs saprotošš cilvēks.

zane i. 4. apr 2012. 15:45

Vientuliba ar to jacinas.Jo visu laiku but vientulam ar savam domam un sava pasaule var sajukt prata.

Dzēsts profils 4. apr 2012. 15:42

Var tam piekrist . Ja cilvēks dzīvo dziļi laukos , jebšu citu iemeslu dēļ nevar satikties un parunāties ar citiem ļautiņiem , nav jau tā sliktākā vieta šeit. Katrs jau savā vientulībā jūtas savādāk .Šeit gan jautājumi un tēmas  par kurām tiek diskutēts, arvien biežāk atkārtojas un arī tās ir katram saprotamas, un vairāk . vai mazāk zināmas .

Dzēsts profils 4. apr 2012. 15:28

pieļauju, ka gan jau vēl ir kāds iemesls, kādēļ tiek uzrakstīts blogs...nevienmēr tā būs atstumtība, vientulība vai vēlēšanās pazīmēties.

Dzēsts profils 4. apr 2012. 15:15

ES negribu tādu māsu

Dzēsts profils 4. apr 2012. 15:15

ir jāmācās sadzīvot un arī dzīvot vientulībā... jo ne vienmēr būs kāds blakus... un tas ir arī veselīgi pabūt ar sevi vienatnē...

Autorizācija

Ienākt