Ja nav man , lai nav arī tev.....

6. apr 2012. 14:45



Darba jautājumos šodien nācās šķērsot Rīgu krustām šķēršām. Sāpīgi bija skatīties uz mājām , kuras pusārdītas , žogu nav , palikuši tikai stabi, nodedzinātas mājas.
Vai cilvēkam paliek labāk , ja patreiz  mājā neviens nedzīvo , tā ir jāatlauž , jāizdemolē, jāaiznes viss , ko var aiznest.Tāda laikam , tagad ir mūsu ikdiena.
Ja nav man , lai nav arī  tev...
  Atliek tikai kaut kur dziļi mežā celt būdiņu...
Varu piebilst , ka es arī biju viens no upuriem , palika tikai zeme, mājai un žogam  pieauga " kājas ", lai gan blakus dzīvo cilvēki un atrodas netālu no Rīgas centra.Pareizi , tur neviens nedzīvoja, ēka bija tukša , durvis aizslēgtas , teritorija sakopta.
Mani tas skāra  ne  tagad, vispār viss ir OK, dzīve turpinās.....

Atslegas vārdi: doma23289

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Vineta K. 6. apr 2012. 16:00

To,es nesaprotu,un nevelos saprast.Pat isto vardu tam nevaru atrast.Es nezinu kas tie par cilvekiem.Norvegija neviens durvus nesledza ciet,un masinam nebija signalizacijas,jo ari nesledza ciet.Protams tagad varbut tur ari ir izmainas,jo sabraukusi vissadi salasnas.Tas bija 5 gadus atpakal.Nodzivoju gandriz 1 gadu,un tur tadu problemu nebija.Piemums,laikam ir uzskati,ka vissu var.

alberts d. 6. apr 2012. 15:39

nu gluži kā manā čūsku dūrēju sādžā,bet ir arī daudz gaišu un jauku cilvēku...

Dzēsts profils 6. apr 2012. 15:36

lai tā būtu pamesta, vai neapdzīvota ar kādām tiesībām tie "sanitāri" drīkst skaidīt ap tām riņķī ar savām tačkām, esmu vienkārši nikna uz tiem salašņām:(

Dzēsts profils 6. apr 2012. 15:08

...jautājums,kur paliek privātīpašuma nodoklis,ja nevar bezīpašnieku graustus sakārtot vai nograut....laikam jau tur pat kur ceļu nodoklis!

Aleksandrs V. 6. apr 2012. 15:06

Privātīpašums paliek privātīpašums.......,pārējais likumdevēju rokās.....

Dzēsts profils 6. apr 2012. 15:04

To zemi kāds noskatījis un vēlas izpirkt,tāpēc tā dara.Jau sen sarunāts varas ešalonos par to zemi,tāpēc tā bezkaunīgi rīkojas.

Dzēsts profils 6. apr 2012. 14:56

Rīgā šo pamesto ēku problēma nav tik izteikta kā Jūrmalā.....nu nav vairs Jūrmalai tās izslavētas spozmes un šarma,nav....pamestās mājas un grausti duras acīs ik uz soļa,fu.....

Dzēsts profils 6. apr 2012. 14:53

  

Autorizācija

Ienākt