Tās stiprākās laulības esot- aprēķina laulības.

7. apr 2012. 13:39

  Izlasīju jaunajā ASTROLOGU burtnīcā. Kā domā Tu? Man jau liekas, ka tas IR TĀ!

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Liga M. 7. apr 2012. 17:18

100% piekritu,jo attiecibas veidotas uz paliekosham vertibam(naudas vai mantas).

Medus M. 7. apr 2012. 15:42

  Liekulības tirgus ir visapkārt. Kas tur slikts, ja kāds vēlas normālu, materiāli nodrošinātu dzīvi?!. Kādam skauž, ka izdodas? Skaudība ir ļooti slikta īpašība, kura iznīcina pašu skauģi...

Dzēsts profils 7. apr 2012. 13:49

Runā,ka pati nepastāvīgāka uz pasaules esot mīlestība,ja tā ir taisnība,tad apreiķinu laulības varētu būt tās stabilākas,ja vienīgi apreiķi ir pareizi.

Dzēsts profils 7. apr 2012. 13:45

Kāmēr būs vajadzība,tikmēr būs "Mīlestība"!...   

Dzēsts profils 7. apr 2012. 13:41

Liekulība

Cilvēkiem piemītošā liekulība ir viena no problēmas pamatcēloņiem, kuras dēļ cilvēki precas. Piemērām, ārēji veiksmīga un laimīga laulība savā būtībā ir izirusi, bet partneri nevēlas atzīt šo faktu un mākslīgi cenšas saglābt attiecības. Lai komēdija izskatītos īsta, viņi uzvedas tā, it kā viņu starpā valdītu patiesa mīlestība un maigums. Šādas liekulības pamatā ir bailes par savu reputāciju, “ ko teiks kaimiņi “ un sabiedrība, ja publiski vajadzēs atzīt savu sakāvi laulības attiecībās. Pasaulē eksistē ļoti daudz šādu absolūti nelaimīgu un mākslīgi saglābtu laulāto pāru, kas nevēlas atzīt šo faktu ne sev, ne apkārtējiem cilvēkiem. Viņi spēle profesionāli, visu pārvēršot farsā un izliekoties, ka “ viss ir kārtībā “, pie kam spēle notiek divos līmeņos – iekšējā un ārējā. Piemēram, ja šādiem partneriem gadās sastrīdēties, tad ciemiņu klātbūtnē viņi apspiež savas savstarpējās dusmas uzliekot sejās vissaldāko smaidu, bet tikko ciemiņi aizgājuši, tā ķeras viens otram “krāgā”. Šāda liekulība par visu cenu saglabāt ārēju labklājību noved pie tālejošām sekām. No psihiatru viedokļa neatrisinātas savstarpējās problēmas kumulējas un var izraisīt nopietnas psihiskas traumas vai pat noziegumu.


http://wow7.blogs.lv/milestiba-attiecibas/

Autorizācija

Ienākt