Par nesaprašanas abpusējo lietderīgumu un saprašanas kaitīgumu.

11. apr 2012. 11:00

         Kad Vasīlijs kaut ko uzraksta, tad gandrīz neviens neko nesaprot, bet kad es kaut ko uzrakstu, tad laikam saprot, ja tik daudzi/as tik ļoti  skaišās un pat atklāti, skaļi  lamājas.
         Vasīlijs vēl ne vienai vien, manai lamātājai, draugos ticis, tik nesaprotu, par kādiem nopelniem ???

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (63)

Dzēsts profils 12. apr 2012. 16:23

Nu , Lauri, laikam vel nevienai damai neesi veltījis tik daudz  - varētu pat teikt- labu vārdu, skaties- es vēl lepna palikšu..
Tev neienāk prātā, ka noformuleta doma- tā ir doma, viedoklis, redzējums, skatījums, bez specialas likšanas pa plauktiņiem- lai tikai būt tā kā jābūt? Tur jau laikam arī ir Tava lielā bēda, ka nevari iedomāties- var būt gan šā , gan tā, bet- bez nekādam īpašajām- izskaitļošanām, aprēķiniem, ... un ir okey. Ne tikai tā, kā esi piedzīvojis Tu, vai es, vai vel kāds.. vēl savādak, taču- arī patiesi un vienkārši. Un par zināšanu nozīmi jau esmu Tev ne reizi atgādinājusi- nu nevajag  izgudrot nedz velosipēdu no jauna, nedz iedomāties- ja Tev sagribas to velosipēdu kā savādāk nosaukt- tad tas tik ir liels saniegums..  

Lauris E. 12. apr 2012. 09:54

                                                 Sonja vetra 00:10
        Tu mums te tikpat kā amigosa  psiholoģe, taisnības māte, miertienese,  kura katram piespriež, vadoties no subjektīviem uzskatiem, pēc nopelniem.
          Bet vai Tev nemaz nav ienācis prātā, ka Tu savu domu nofurmulē tikai tāpēc, lai Tavā psiholoģiskajā apziņā būtu psiholoģiskā kārtība, tāda pati, kā tiesneša rakstītajā spriedumā, atbistoša tiesību un morāles normām.?     

Dzēsts profils 12. apr 2012. 00:10

Zini, mēs katrs esam saskārušies ar gana daudz negācijām pa dzīvi, katram ir kādi novērojumi- kas ir okey, kas - nav pieņemami, un lamāties jau arī var dažādi.. Salīdzinājums ar suņiem vai kādas ķermeņa daļas nosaukšana par kapu vārtiem - tā jau arī nav nekāda - hm, par sevi pārliecināta un harmoniska cilvēka , izteikšanās.. Stāstos , it kā- iz dzīves- arī  sanāk vienmēr pretnostatījums- vīrietis pret sievieti , kur vīrietis- parasti ir tā cietusī puse, bet sieviete- nu tāds radījums , kādu zeme vēl nav redzējusi- i aptrakusi uz naudu, i instinktu pārnemta rikso pa pasauli- zobus klabinot, kapu vārtus virinot un tā vien skatās- kā izprecināt ( acīmredzot- tieši Tev,) kādu savu attālu radinieci, garāmskrienot vēl paspej kādus glaimus ar pieprasīsanu pieprasīt..
Reizēm tads jautājums tad nāk prāta- kur šito visu var sagrābties? Kur ir jāapgrozās pašam rakstītājam, ja par šito vien ir ko pateikt un kā pateikt.. Ir kā ir.Ja visur apkārt rādās tik visādi briesmekļi, glaimi, liekulība, -= tad ir dikti traki , tā dzīvot ir pagrūti..     

Lauris E. 11. apr 2012. 22:12

Cilvēks kurš nevienu nelamā, nesaukājas, bet tikai piemin visādas negācijas ar kurām vai nu sakāries, vai novērojies, laikam taču tomēr ir vissliktākais, jo neatbilst pātagai, kuru var locīt savās interesēs.

Dzēsts profils 11. apr 2012. 19:35

Dzīvē visādas kārtības ir  reālas- gan  tad, kad vārdi ir tikai iznākums kam citam, gan- vārdi ir sākums, kam seko darbi. Lai nu kā- pēc vārdiem, runas, izteiksmes stila un attieksmes pret sarunu biedriem- arī var kaut ko spriest par cilvēku.

Ingrida L. 11. apr 2012. 19:19

Cits bojājās no ārpuses , cits no iekšas, bet cits jau sabojāts piedzimis

Ingrida L. 11. apr 2012. 19:17

Lauri , vai nav apnicis, ka citi cenšās Tevi nepārtraukti pāraudzināt ?
Nu, saņemies taču un kļūsti labāks !
I pašam pa nakti miegs būs saldāks , gan Tauta apkārt smaidīgāka .
Kas attiecās uz Vasjkas kom. , es tajos neiedziļinos, man tie nav saprotami ( Vasilij, piedod , ja vari !!! ) .

Lauris E. 11. apr 2012. 19:14

Neviens nebojā to, kas pats par sevi jau sācis bojāties, bet par to citā reizē.

Silva R. 11. apr 2012. 19:00

Vasilijs nesīc kā uzmācīga muša, netaisa skandālus un uzdod āķīgus jautājumus. Pilnīgs pretmets.

Dzēsts profils 11. apr 2012. 18:58

Izlasīju Tavu, Lauri, atbildi uz manu komentu- un laikam jau būsu trāpījusi visai tuvu 10.. Ja cilvēkam kaut kas neinteresē un nav svarīgi- viņs to pat nemana.. šajā gadījumā- kurš kuram " draugos " staigā un vispar nedomā tajā virzienā- kāpēc viņš , bet ne es. Ne nopietni, ne pa jokam.. .Tātad- Tev tas vairak vai mazak ķeras pie sirds. Tomēr.
Tu vari saukt mani i par muļķi, i par liekuli- no tā man ne gabals pieaugs, ne nokritīs. .taču-- nu grozies kā gribi, ir lietas, kuras Tu nezini un spītīgi izliecies, ka līdz ar to tādas vispār neeksistē. Nu tāda- strausa politika... vēlams vēl ar uzbrukuma pielietojumu- ja tā neeksistējošā( it kā) problēma ir iespērusi pa to izslieto pakaļu ( jo galva jau ir zem smiltim)- tad meklē vainīgo- un tā kā vienmēr ir - o, jā- sieviete.
Diplomātija , Lauri, nav glaimi, pielīšana, tā ir daļa no nobriedušas personības komunikācijas ar citiem. Viedokļu atšķirība- arī ir pilnīgi normāla padarīšana.Taču- so viedokļu atškirību  var izrunāt un runāt dažādi... Un tad nāk tas, kas Tev tik ļoti nepatīk- verbālā komunikācija un psihologija.  Var pateikt dazādas lietas , neaizskarot visu savu vai pretējo dzimumu, var  izteikties  visādi.  Un , ja ar vārdiem kādreiz esi kaut ko sabojājis tā, ka nespēji ar savu lielo taisnības un patiesības mīlētāja šarmu izlabot- tad kurš ir vainīgs?   Laikam jau pats vien arī būsi...  

Lauris E. 11. apr 2012. 18:20

Ne jau te kāds nolasīšanas iemesls, bet caur Vasiliju varēju atrst tēmu pulblikai mēles salīdzināt...

Skārleta H. 11. apr 2012. 18:11


Vasilijs auditoriju nolasījis? Nu traki, traki, Lauri, redz, tavs muskuls, tur pat nevar līdzēt.

Lauris E. 11. apr 2012. 18:04

Es teikšu muļķība un intereses, kuras pats sevī nespēj saprast, jeb ja saprot, tad liekuļo.

Brigita D. 11. apr 2012. 18:02

Protams, Lauri, jo diplomātija - tā ir māksla, kas ir sevī jāizkopj un jāattīsta, la spētu komunicēt ar cilvēkiem, kuru viedokļi atšķirās no Tavējiem.

Lauris E. 11. apr 2012. 17:42

Diplomātiskos glaimus runājošais neesmu bijis un nebūšu.

Andris K. 11. apr 2012. 17:40

Jā,Armīn,garām gan.Lauris atkal mēģina savus oponentus vienkārši rupji aizvērt

Lauris E. 11. apr 2012. 17:18

                           Armīns Lieders 17:05

Es pret piekritējiem, kuri paši argumentēti neko nespēj iebilst netaisos strīdēties nedz iebilst.

Armīns L. 11. apr 2012. 17:05

Pirms izsacīties, palasīju Ezeriņa k-ga literāro sniegumu. Nu ko,  egoists ar lielu tendenci uz seksopātiju. Sieviešu nīdējs, virtuālais ekshibicionists, gribu piekrist šiem komentāros paustajiem apgalvojumiem. Gribēt ar tādu draudzēties varētu tikai tāda sieviete bez pašcieņas un pilnīga mazohiste.  Sonjas atbilde ļoti saturīga, Ezeriņa kunga koments  - galīgi garām.

Nauris G. 11. apr 2012. 16:04

Lauri,tavā jautājumā vien jauir skaudība.Bet atbildes tev neinteresē,jo sevi redzēt pašam riebjas.Tāpēc arī nesapratīsi,kāpēc Vasīlijs,ne tu
Sonja,laba atbilde (zinu,ka Lauris pajautās,kam es un kāpēc lienu.Bet es jau tikai savas domas)

Dzēsts profils 11. apr 2012. 15:33

Viņš ir sarežģīts,bet jautājumi ir interesanti,dažreiz,grūti saprotami,bet ar dziļu saturu.

Autorizācija

Ienākt