Kādām sievietēm vīrieši nes rozes, bet no kādām tie purinās vaļā.

13. apr 2012. 12:57

        Kad sievietes, vīrieši vienientuļi, tad viņi mēdz domāt arī par seksu.    Ja sastopās savstarpēji ieinteresētie, tad satapšanās brīdī, laikam gan sekss pat prātā nav, bet  gan domas vienam par otra interesantumu un burvīgumu, apziņā galkvenokārt grozas, jo sastaptais interesantums ir pārāks par visu.                     
       Tādos gadijumos sievietēm no patīkamas labsajūtas, saviļņojuma mēdz pat lūpiņas nodrebēt, kas ir tik simpātiski, no mierīga, apziņā stabila, visu redzoša, uztveroša  vīrieša puses.   Šāda sieviete vīrieti iesilda un viešs, ne tikai cerību, bet arī uzticību, ka nav saskāries tikai ar atturīgu aprēķinātāju vai  aktrisi, kura gatavina un cenšas pārbaudīt vīrieti pēc pacietības, vai vēl kādas citādas sava tukšuma intereses.
        Šādām sievietēm, kurām no pretsimpātijām pret vīrieti, vīrietis nes rozes un visai kautri tās pasniedz, jo tas ir simbols sievietei, ka viņa viņam interesē un vēl notiekās brīdi, kad vīrietis sievietes dēļ sevī iekšēji sāk, ne uzbudināties, bet harmoniski nobriest savā iekšējā INSTINKTĪVAJĀ būtībā, priekšs konkrētās sievietes.    
        Vīrietis nekad nebriedīs priekšs tādas sievietes, kura izrādīs kādas atturības vai citādākas divainības.   Arī priekš tādas ne, kura skaitīsies, no tā vien, ka vīrietis nav viņas tukšuma interešu rotaļlieta.

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, dzīve38590, attiecības38696, mīlestība.29

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (138)

Dzēsts profils 20. apr 2012. 08:35

Ak tad vīrieši tie purinātāji! (pasmīnu).

Dzēsts profils 16. apr 2012. 09:54

Redzi, katram ir sava  intimitātes sapratne. Manuprat, ziedu pasniegšana dāmai
nav  tik ļoti  personīga padarīšana, ka jāslēpj no visām iespējamām acīm.. Bet- katram savs, katram savs... Ja ziedu pasniegšana kādam ir pielīdzināma gluži vai varoņdarbam- tad tiešām- stāsts par to  varētu būt- lielīšanās, bet citam- tā būs vienkārši patīkama komunikācijas daļa un pilnīgi normāla ikdienas situācija- es pasniedzu ziedus, vai- man pasniedza ziedus..
Pēdējo rindkopu nesapratu- kas ko deklarē,nedeklarē, kādas spēlītes vai viltnieces..

Lauris E. 16. apr 2012. 09:05

        Rozes un mīļotie ir savstarpējs intīms gadijums un nekādiem tantukiem, neatkarīgi no gada skaita, normāli to nedeklarē, tikai amigosā un vēl šur un tur intimitāte izpaužas lielībā, kur patiesas intimitātes nemaz nav, vai jau beigusies.
        Nedeklarē arī arī parunāšanās faktu, ar konkrētu personu, kur kāds kādu varbūt gribējis izmantot spēlītēm, vai kam citam, bet nav izdevies utt...    Tā tikai mēdz notikties amigosā, kur viltnieces pašas pievīlušās.  

Dzēsts profils 14. apr 2012. 12:35

Nesaprotu gan- kādēļ būtu jākautrējas vai pat - jākaunas par to, ka esi pasniedzis dāmai ziedus? Jo - ko dara vai nedara apkārtējie  sabiedrības locekļi tajā brīdī un vispār- ir vienalga.. Jo dīvaini sanāk- pukes pasniegt- čoms kautrējas, ka kāds ieraudzīs, bet kad tā dāma " vērsīs savas nepārprotamās simpātijas " pret pasniedzēju- turpat - ielas vidū, tajos pasos - neērtajos sabiedriskajos apstākļos( smaidīs, nobučos, kritīs ap kaklu... nu tā , lai ir  nepārprotami)- tAd  tas vairs nebūs -
mulsinoši?
Es visu laiku jau runāju par to, ka - ir patikami, skaisti, jauki- ja virietis pasniedz ziedus sievietei - ar domu- iepriecināt viņu, ar  simpātijām, vai pieklājības pēc- tas viss ir okey.. Bet šaizes būs tad, ja tos ziedus pasniegs ar domu- nu labi, redzu , ka es viņai tā kā patīku, tad jau  aizstiepsu arī to puķu bunti, kazi- būs vieglak ko sabīdīt.. vai arī- ahā, atnesu tādu smuku rožu pušķi- nu gan vakariņās 3 kotlešu vietā dabūšu 5- man pienakas , un kompota vietā- striptīzu....

Lauris E. 14. apr 2012. 10:09

        Bet vai tad viņam tam nesējam nevarēja būt simpātijas, kā dēļ viņš vispār uzdrošinās sabiedriski neērtos apstākļos savas rozes pasniegt un šāda gudra, mīloša, izveicīga sieviete prot rozes tā paņemt un nolikt sāņus, lai citi sabiedrības locekļi neredzētu un nevīpsnātu, bet pret sniedzēju vērst savas nepārprotamās simpātijas.
         Tiem kuriem rožu došanas un saņemšanas process ir savstarpēji intīms nebļaus aiz lielības pa visu plašo amigosu, lai visi redz, redz kādi mēs esam.

Dzēsts profils 14. apr 2012. 10:00

Lauri- izlasi , ko pats rakstīji priekšpēdējā rindkopā pirmajā teikumā--" šādām sievietēm, kurām no pretsimpātijām pret vīrieti, vīrietis nes rozes....u.t.t."- tatad- runājam ne jau par to, ka vīrietis dāvā rozes savai simpātijai vienkārsi tadēļ, ka dāma viņam pašam patīk, bet stiepj to pušķi tad, kad ir pārliecinājies par to, ka sievietei ir interese par viņu.... Tur jau ir tas aprēkins un nepatiesums..  
atceries, ka katrs dara tā un to- ko velas pats. Pats pieņem lēmumu- nest puķes, nenest,  visu pārējo tiesi tapat..

Gundars Ī. 13. apr 2012. 23:51


...spēj manipulēt ar citiem, bet nepārkāp robežas !!!...

Dzēsts profils 13. apr 2012. 22:39

pats sapinies savos vardos un argumentos,teikums pret pateikto un skaidribas nekadas.

Gundars Ī. 13. apr 2012. 22:08

...nu priekā, lai tava simpātija beidzot saņem šos ilgi gaidītos ziedus, reāli, nevis ...vārdos..., un nevienam pakaļ otram nav jāskrien, ...savējie sapratīs...

Lauris E. 13. apr 2012. 22:05

Vīrietis nekad nebriedīs priekšs tādas sievietes, kura izrādīs kādas atturības vai citādākas divainības.   Arī priekš tādas ne, kura skaitīsies, no tā vien, ka vīrietis nav viņas tukšuma interešu rotaļlieta.
Gundars eSTe 21:59, skrien šādai par pielūdzēju, es neskriešu...

Lauris E. 13. apr 2012. 22:02

Es esmu pasniedzis un pasniegšu ziedus savai simpātijai, bet jūs ar savām saprašanām un filozofijām varat iet pupās.

Gundars Ī. 13. apr 2012. 21:59

Lauris Ezeriņš 21:43
Bet taisīt brēku par to, ka tas ir aprēķins, ja vīrietis pasniedz ziedus simpātiskai sievietei, no kuras jūtama pretpretsimpātijas, ir vienkārši stulbi.
...tu maz pats saprati, ko esi gribējis ar to pateikt ?...tagad un iepriekš...

Vīrietis nekad nebriedīs priekšs tādas sievietes, kura izrādīs kādas atturības vai citādākas divainības.   Arī priekš tādas ne, kura skaitīsies, no tā vien, ka vīrietis nav viņas tukšuma interešu rotaļlieta.
...un netaisi no sevis Jēzu..., kam nu tagad jānes tas lielais krusts, mī un žē..., sausais satatistiķis un ...filozozofs...

Lauris E. 13. apr 2012. 21:43

       Visu var iztulkot par aprēķinu, bet tas kas notiekas vienas vai abu pušu simpātiju interesēs gan nekur neuzskata par aprēķinu.
       Pāris dienas atpakaļ braucot ārpilsētas virzienā pavedu vairākus kilometrus paris jaukas meitenītes, priekā, ka varu palīdzēt tikt uz priekšu.
       Tāpat, bez jebkāda aprēķina, ja viņām vajadzētu palīdzētu arī citādi. Es mu pat paņēmis vientuļu sievieti no attālākas pilsētas, tik tālu nebraucot pat iedevis ceļa naudu ceļa turpināšanai autobusā.
       Protams, ja man būtu puķu pušķis, ka varētu atļauties arī pa ziediņam, bet vai vienmēr sievietei ziedi izr svarīgāki par ko citu un vispār, ja viņai citādi kreņķi uz sirds.
        Vai mazums savā lakā iedevis esmu nelielu naudiņu vai pat nopircis maizes klaipu un kādu aknu pastēti vai ko citu aizdaram.  
         Bet taisīt brēku par to, ka tas ir aprēķins, ja vīrietis pasniedz ziedus simpātiskai sievietei, no kuras jūtama pretpretsimpātijas, ir vienkārši stulbi.

Dzēsts profils 13. apr 2012. 21:31

Ineta, jāpiekrīt, ka nekā konstruktīva no viņa izspiest nevar Kad Maxim uzdevu Laura jautājumuharmoniski nobriest savā iekšējā INSTINKTĪVAJĀ būtībā, priekšs konkrētās sievietes , tad šamais prātīgāk uzskatīja notīties , jo arī viņš laikam tomēr nesaprot šo sakrālo frāzi
Gundar, arī sausa definīcija nemaz nebūtu tik slikti...varbūt kkas sāks izkristalizēties kas ir kas?
Lauri, tauta gaida!

Armīns L. 13. apr 2012. 21:29

Dāvināt ziedus ir vienkārši pieklājīgi - ej ciemos, namamātei puķes, lai arī kāda mimra tā nebūtu, mammai, sievai, meitām, mīļākajai, māsai, sievasmātei. Sievietēm piedien dāvāt ziedus un lielākajai daļai no viņām tas patīk.  No teorijas pārej uz praksi un vienreiz tāpat, bez zemtekstiem uzdāvini kādai sievietei ziedus, bez saviem bla - bla  Un tad redzēsi, kas notiks, pēc tam varēsi te jau aprakstīt pētījuma praktisko daļu, pagaidām tālāk par teorētisko neesi ticis.  

Dzēsts profils 13. apr 2012. 21:27

Lauri- pie vienām bēdam- lūdzu parādi arī to, -kuru manu rakstīto tekstu , Tu esi sapratis tā, ka PRASīT  komplimentus un ziedus/dāvanas- tas ir apsveicami un labi?

Ineta L. 13. apr 2012. 21:26

Dīvaini, Lauris grib runāt par bloga tēmu, bet patss novirzās nepārtraukti, katram blogotājam raidot tādus ping-ponga sitienus, meģinot aizskart kā..., nekādas konstruktīvas sarunas, kā parasti errošanās.
Vismaz jautrība kaut kāda!

Gundars Ī. 13. apr 2012. 21:19

Lauris Ezeriņš 20:43
Porcelāna enģelītis 20:35, Neizslēdzu, ka Tu un Sonja  varētu būt SMINOŠĀ EGOISTE, ja es jums  nestu puķes,  bet savai simpātijai draudzenei ja es nenestu, tad es būtu patiesi stulbs.  

...neesi tik liels filozofs, kas savas definīcijas raksta, lai provocētu citus..., esmu bijis agrāk ar filozofiju uz tu, bet tas ir ...garām, tāpēc man žēl tevis, kas attiecībās vnm balstās uz SAUSU definīciju, ...tu vnk neesi spējīgs dzīvot dzīvu dzīvi, bet esi tik samākslots, ka pats dažreiz pat nezini no tās, izeju...

Dzēsts profils 13. apr 2012. 21:12

Lauri- parādi man , kurā vietā esmu rakstījusi par mīlošu SIEVIETI, šī bloga kontekstā? Parasti jau dāmas tā dara- izdomā pie teiktā savu klāt, un tad pasniedz kā spožu ideju, šoreiz tā dara vīrietis- TU.
Jeb arī ir tā- savā vēlmē provocēt Tu vairs nespēj iedzilināties citu rakstītajā? Tad ir traki gan.. Jo Tu uzraksti domu - pretēju tai , ko izteicu es- un nezkādēļ gribi man piedēvēt autortiesības uz to "šedevru".. pa ceļam vēl paspēji šo savu domu, ko gribēji man piedēvet- vēl arī par stulbumu nosaukt...
Labi- skaidrošu velreiz- īpasi nesaprotošajam un apmulsušajam Tātad- mana tēze ir tāda- ja vīrietis nes ziedus dāmai , saka komplimentus dāmai tikai tad, kad ir pārliecināts par to, ka viņš viņai patīk, vai- ar domu- ar ziediem un komplimentiem  motivēt dāmu tālākām attiecībām-- tad tas ir aprēķins no vīrieša, atkārtoju- vīrieša  puses.Arī tad, ja ziedus un dāvanas un komplimentus ar domu par kādu savu īpašu labumu pasniedz  un saka - vīrs sievai..  Ja vīrietis vēlās dāvāt ziedus  , nezinot - vai patīk viņš dāmai  vai nē, vienkārsi- tādēļ, ka pats tā vēlās darīt, saka komplimentu bez domas- a kad mēs liksimies garšļaukus, vai - ahā, tagad viņa būs mana- jo es tacu esmu tads ērglis- pateicu tādu svarīgu štelli---- tad  tā ir daļa no komunikācijas starp viņiem - patīkamas - jā, iespējams, bet- tā ir brīva izvēle.
Ja Tu man pasniegtu ziedus- es pasmaidītu ( ne- pasmīnētu) un  pateiktu paldies.. jā , man būtu patīkami, jo ziedi man tiešām patīk.. Taču - tas nebūt nenozīmētu , ka es tūlīt ieinteresētos ( vai pat pirms tās ziedu p[asniegšanas ceremonijas) par Tevi kā par vīrieti, vai vēl talāk - aicinātu Tevi savā dzīvē. Nē.  

Lauris E. 13. apr 2012. 21:05

Gundars eSTe 21:01, ka Tu esi, altruists vai !?  Ja Tu tā domā tad tādus mēdz pielīdzināt tiem, kuri uz četrām staigā, lai gan tie mēdz būt daudz gudrāki.

Autorizācija

Ienākt