Par sievietēm, sabiedriskā bara loceklēm....

24. apr 2012. 23:59

             Vai sievietes, kuras ienāk amigosā, nezaudē savus pēdējos veselos, atsevišķa indivīda instinktus, kļūstot par psiholoģiskajām sirdaļām, priecājoties par savām <smeķīgajām > atbildēm un citu līdzīgo atziņām par tām.  

            Tādejādi kļūstot par vienota, sabiedriski psiholoģiskā aizsargāšanās instinktu bara loceklēm, pret katru brivdomājošu personu, kura atļaujas iebilst pret vispārējiem sabiedrības stereotipāžiem ?  

Atslegas vārdi: mīlestība34028, attiecības38696, doma daba dzīve0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Medus M. 26. apr 2012. 13:00

  Lauri, reizēm gribas Tev teikt- ej tak d----
  Tik sarežģīti un samudzīnāti kā Tu pajautā, teiktu Tev- nu kļūsti tak mazliet vienkāršāks! Bet- dari kā Tev pašam tīk / gluži mans viedoklis/.

Dzēsts profils 25. apr 2012. 17:07

Vārda brīvība,tāpēc katrs saka to,ko uzskata par vajadzīgu.

Dzēsts profils 25. apr 2012. 09:22

Ne katrs, kurš pauž atšķirīgu viedokli uzreiz ir- brīvdomājošs. It sevišķi tad, ja - tas viedoklis ir atšķirīgs , principā, vienā tēmā- attiecības starp vīrieti un sievieti. Tā kā nevajag sadomāties, ka  pasakot kaut ko ārpus kaut kādām ierastām komunikācijas formām- uzreiz izcelsies kā brīvdomātājs.Tas ir vienkārsi- citāds viedoklis, kas balstīts uz kaut ko, kas šim konkrētajam cilvēkam ir svarīgs- pieredze , piemēram..paša nervu sistēmas organizācija, temperaments, audzināšana..  Stereotipi arī nekas slikts jau nav- tā ir pieredze un novērojumi,  ilgākā laikā- tad daudzu paaudžu, īsākā- tad tie ir " svaigāki". Ja tik uzkrītošs ir asu komentāru un autoram nepiekrītošu komentētāju skaits, ka pilnīgi jau ir jārunā par veselu  labi organizētu baru-- tad ir variants arī tāds- autoram derēja mazliet padomāt par savu komunikācijas stilu. Nav liela māksla iznākt plača vidū, nobrēkties- sievietes ir tādas un sitādas, vīrieši šitādi un tādi--- un tad aiz prieka saberzēt plaukstas un skatīties- kas nu tālāk būs.Tā nav saruna- tā ir paštīksmināšanās. Pie tam- ja tie brēcieni tā plača vidū ir  provokācijas ar domu- nu gan es esmu baigais ērglis, kā es šām tagad parādīsu īsto vietu--- tad visas problēmas un " tarakāni" ir nevis dāmu būtībās, bet- autora smadzenēs. Ja viņam tā patik- abet tik uz priekšu, uz pasaules ir vieta visādiem " brīvdomātajiem"

Dzēsts profils 25. apr 2012. 08:19

nu skaidrot diez vai vajadzētu...viņš pat nelasa jūsu komentus...galvenais, ka pats ir runājis

Sandris X. 25. apr 2012. 07:53

Lauri Ezeriņ , Tu galīgi sapinies savā meistarībā !   Taču skaidrot ko Tev - velta laika tērēšana ..   

Ineta L. 25. apr 2012. 07:15

Kā to var iztēloties - to bara apvienošanos i-neta vidē?   Ja vairākums, nav vienādos uzskatos ar indivīdu, vai šai gadījumā indivīdam ar visiem instinktiem ir kārtībā?
Cilvēks ir sociāla būtne, kas, cita starpā, dalās savos uzskatos, pat kaut ko pamācās,  kaut ko iegūst, nonāk pie atziņām, lai no tuneļa izkļūtu zaļā pļāvā.

Dzēsts profils 25. apr 2012. 02:15

Amigosā taču nāk ne tikai sievietes.Un te ienākot nebūt nav jāpazaudē sava individualitāte.Katram ir savas domas un savi uzskati.

Inta J. 25. apr 2012. 00:27

lai jau dzīvo tā brīvdomājošā persona,ja vien tā neiedrošinās aizvainojoši  aizskart bara instinktu locekles

Vineta K. 25. apr 2012. 00:05

Milais dievin.Kas tev to trauce.Bet neaizraujies.     

Autorizācija

Ienākt