Nepieminēt skaistu mīlestību, to personu klātbūtnē, kuri uz to vairs nav spējīgi.

19. mai 2012. 00:10

Iemīlēšanās, tad laikam būs sasniegusi kulmināciju, kad stāvēs padomā un  pamodīsies visi tie saldie ideāli, kādi bijuši zaļajā jaunībā ?
Daudziem/ām bieži vien pie visdažādākajām sarunu situācijām, tik vien kā sekss uz mēles, bet patiesībā, tā ir steigšanās pāri savai primārai būtībai, ja tāda vēl ir dzīva, vai vispār kādreiz, tā primārā būtība ir bijusi harmoniska....

     

                                      http://amigos.lv/lv/qna?id=97195

( Ne Lauri, aiz riebuma pret jautājumu un tajā lietotajiem jēdzieniem... )

          Nu kā gan Janīnai (61 g.) var  būt patikšana pret jautājumu un tajā lietotajiem jēdzieniem, ja viss jau ir pagalam, uz neatgriešanos. Jaunības romantikas saldie ideāli miruši uz neatgriešanos, mīlestības spējas ar visām cerībām tāpat. Ne pliks, ne apģērbts sekss arī vairs ne pa kaulam. Kur vairs primārais dzimuminstinkts un vispārējais harmonisms.
          Pieminēt šādas tēmas sievietei, kurai pāri 60 gadiem ir tas pats, kas kustināt neaidzijušu un neaizdziedējamu brūci.  
          Nebija mans mērķis plēst kādai/am brūces, bet diemžēl tāds ir krietni padzīvojušas sievietes liktenis, ganīties tikai pa pļāpu klubiņiem, portāliem.
          Daudzām jaunākajām sievietēm arī liktenis nav daudz laimīgāks, tāpēc jau šādas divdomīgas, it kā zirgošanās, negatīvisms, nepatika atbildēs, vēstulēs, bet patiesībā, tā ir savu neapmierinātību izpaudums pārnestā nozīmē.

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38590, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (18)

Linda Z. 19. mai 2012. 20:36

        Par mīlestību vienmēr var runāt!
Sirds vienmēr ir jauna!

Dzēsts profils 19. mai 2012. 19:10

dullam putnam , dulla dziesma.

Nauris N. 19. mai 2012. 18:29

Skaidrs .Lūgums visiem Ezeriņa klātbūtnē mīlestību nepieminēt .

Dzēsts profils 19. mai 2012. 13:04

Ja cilvēks neattīstās, vai kā Lauris izsakās- neiet uz prieksu, bet paliek visu laiku vienā limenī, un tas līmenis ir , teiksim,  agras jaunības vai pusaudžu gadu-- tad tādai situācijai ir nosaukums= infantilisms. Un  tas nav nekas tāds ar ko vajadzētu diži lepoties.
Nevajag tik ļoti baidīties no zināšanām- tad nevajadzēs bīties ne no sievietēm, ne no sevis... andropauze , diemžēl, pastāv- patīk tas Laurim vai nē, psihe- katram ir no dzimšanas līdz miršanai,  un psiholoģija- palīdzēs izprast - kas tad īsti notiek ar cilvēku, kapēc viņš rīkojas tā vai savādāk. arī ar tādu , kurš noliedz to , ka viņam ir psihe- tas par Lauri.
Atcerēties tās izjūtas, kādas bija sen, sen, pirmoreiz iemīloties - to var , ja labi grib - katrs no mums, taču- katru reizi, kad iemīlamies- mēs esam mazliet citādi nekā taja pirmajā reizē- un cits cilvēks mums ir pretī. Ir tikai norm,āli, ja katra šī mīlestība ir patiesa, bet- atškirīga no iepriekšējām..
Nepārtraukta atgriešanās pagātnē un tās glorificēšana ir raksturīga situācijai, kad cilvēkam šobrīd dzīvē nenotiek nekas interesants un saistošs- tad atmiņas par tiem lielajiem, jaukajiem vai nejaukajiem pārdzīvojumiem pagātnē  ir krietni spilgtākas par iespaidiem no šodienas ,  un to pagātnes piedzīvojumu nozīmīgums  ir krietni pārspīlētāks. .

Medus M. 19. mai 2012. 11:38

Johaidī! Iemīlēties tak var pat, ja izredzētais guļ zārkā.../Dullās Paulīnes fenomens?...
Tad, kāds ir jautājums?

jautrite b. 19. mai 2012. 10:51

Manuprāt ,ja pāris visu mūžu kopā dzīvojis-tad arī 90 gados ir mīlestība-un pietiek ar glāstu un labu vārdu-katram vecumam savs jaukums/un zinatne pēdējos gados visai nopieni ir teikuši,ka intīmas attiecības mūžu pagarina un abām pusēm dod harmoniju un labsajūtu.Nevajag nevienam /ai sevi norakstīt pirms laika/

Dzēsts profils 19. mai 2012. 09:59

Ineta, saka jau, ka vienā un tajā pašā upē nevar ieiet pat vienreiz, kur nu vēl divreiz...

Lauris E. 19. mai 2012. 09:05

Ēdajiem nav jāzinā kā desu taisa un parastajiem dzīvotājiem nav jāzina dzīves un medicīnas aizkulises.

Ineta L. 19. mai 2012. 09:04

Cilvēka zemapziņa vai ārpusapziņa, ej, nu sazin kas, ir labākais padomdevējs, ja ar "dzirdi" viss kārtībā. Vai tad nav tā, kuri ir ""dzirdīgāki"" padalās informācija ar citiem? Šeit ir pašam jāatsijā, kas sķiet pieņemams no "gudrām" grāmatām, kas ne.
Un tā vīrieša nespēja mainīties līdz ar briedumu , bet palikt jampampiņam kā 16 gados, ir briesmīga! Esmu saskārusies ar tādiem eksemplāriem, viens no kliedzošākajiem atribūtiem ir bezatbildība. Nerunājot nemaz, ka uz kādu nopietnāku mīlestību atraisīties traucē mūžīgā pusaudža egoisms. (Lauri, netver to kā sev adresētu, jo Tevi nepazīstu)

Dzēsts profils 19. mai 2012. 08:59

Perefrazijuite vopros
dļa osobo ņepoņjatļevihh

Kas primārs vai sekundārs,
zobus aplauzīsi
/ieklausīties skudrupūznī/

Lauris E. 19. mai 2012. 08:48

Ineta Lībere 08:35
        Kā redzams no jūsu atbildēm, jūs sievietes esat cikliskas un jūs spējat iet tikai uz priekšu, bet vīrietis ir kā vīrietis no sākuma un līdz beigām, savā iekšējā, primārajā būtībā nemainīgs līdz mūža beigām.
        Tā ir arī atbilde tam, ka vīriešiem no dabas nav tādas lietas, kā andropauzes, kā jums sievietēm menopauzes.   Saucamā adropauze ir pataloģija, kuru pasaules medicīna nespēj risināt un kā parasti izplata melus, lai attaisnotu savu nespēju risināt problēmas. tāpat, kā miokarda infarta smadzeņu insulta un daudzu citu  nelaimju gadijumos.
         Lasat  ,, gudras ,, grāmatas, lasiet interneta rakstus, ielieciet sevi IZGLĪTOTĪBAS RĀMJOS un jūs būsiet PSIHOLOĢIZĒJUŠIES.          

  

Ineta L. 19. mai 2012. 08:35

Var patīt atpakaļ filmu, mēģinot atcerēties iepriekšējo gadu sajūtas.. bet vai sanāks tādas pašas izbaudīt  ka agrāk,- neticu, man šķiet, ka nevar vienā un tai pašā upē ieiet divreiz. Te es piekristu vairāk Nellijai. Ar sirdīšanos tam nav nekāda sakara.
Man tā "filmas patīšana"  daudzreiz noderējusi savu bērnu audzināšanā.

Lauris E. 19. mai 2012. 08:25

Nellija Berzina 07:35
         Tu esi, kā noripojis vilciens no stacijas A līdz stacijai P un atpakaļ gaitā nekad atpakaļ nespēsi atgriesties stacijā A un ar to lielies. Ja es esmu spējīgs atcerēties, saprast, iejusties 16 un agrāko gadu vecumā un arī vēlākajos gados, tad Tu nē.  Cik tālu Tu auzās esi iebridusi, tik tālu tajās arī paliec, jo tikai spēj un centies brist tālāk.
        Tava un arī dažu citu ņirgāšanās priekš manim ir pupu mizas, jo neesmu psiholoģiskais cilvēciņš.
Priekš manim vārdi nav ittin nekas, bet man interesējošas sievietes vārdiem ir nozīmē, kād;ā attieksmē tie ir izteikti, vai virspusēji teatrāli, vai iekšējās būtības izpaudums.  

Par to P.S. visas tāpat izsakās, tikai kādēļ laimīgajām sievietem nepieciešams ar patiesu sirdību ļerkstēt portālos !!! ???

Nellija B. 19. mai 2012. 07:35

Tu, Ezeriņ, esi aizkavējies attīstībā un palicis tā desmitgadīgā puikas līmenī, kurš no šekumiem nobijās   Izstāsti mums, kā tu saproti to "skaisto mīlestību". Un mīlestība 16 gadu vecumā nekad nebūs tāda pati kā 30 gadu vecumā, savukārt 50 un vairāk gadu vecumā tā būs vēl savādāka. Cilvēki parasti mainās ar gadiem, dzīves vērtības ir citas, pieredze cita un 50 gadīgs cilvēks, kurš mīlestībā izpaustos kā jaunībā, būtu tikai smieklīgas, nevis nopietni ņemams, tieši tā kā tu, Ezeriņ, tāpēc jau mēs te par tevi ņirgājamies  

P.S. Man ar personisko dzīvi, mīlestību un seksu viss ir kārtībā  

Ināra K. 19. mai 2012. 02:23

Tu to par sevi? ...nav ar ko un nav ne mazako ceribu vairs ko ari sastapt...

Vineta K. 19. mai 2012. 00:52

Tapec ta ir milestiba,un gadi nevar iespaidot.Lai ka tu to neveletos.

Lauris E. 19. mai 2012. 00:40

Ja nu tas cilvēciņš vēl, kaut daļēji, varētu mīlestībā izpausties, tad tomēr viņam nav ar ko un nav ne mazāko cerību vairs ko arī sastapt.  Šā iemesla dēļ daudzi cenšas aizmirsties, cenšās aimirsties psiholoģijas gudrībās, bet vairās pat iedomāties dzīves realitāti.  Cenšas izklaidēt domas atbildēs uz blogiem un jautājumiem.   

Ewa S. 19. mai 2012. 00:14

savaa zinjaa tev taisniiba..tikai nedomaju ka gadiem te noziime.viss atkariigs no cilveeka pasha

Autorizācija

Ienākt