„Tēja stiprina garu, mīkstina sirdi, novērš nogurumu, veicina domāšanu un neļauj Tevī iemiesoties slinkumam...” – tik viedi vārdi par zaļo tēju rakstīti vienā no senajiem ķīniešu manuskriptiem.
Zaļā tēja satur daudz veselīgu sastāvdaļu, kas stiprina cilvēka organismu un palīdz justies mundram. Tiek uzskatīts, ka tējas lapas kopumā satur vairāk nekā 300 vielu, no kurām par īpaši noderīgām uzskatāms miecvielas, ēteriskās eļļas, minerālvielas, ogļhidrāti, kā arī dažādi vitamīni. Zinātnieki ir pierādījuši, ka zaļās tējas lietošana ikdienā >>> lasi tālāk:
Kurzemniece E. 20. mai 2012. 22:25varu un pa laikam dzeru,bet priekšroka tomēr-kafijai
Jana V. 20. mai 2012. 18:04Man garšo , labprāt dzeru !
Sandris X. 20. mai 2012. 09:44Ticu , ka tā ir , tomēr izvēlos kafiju !
Dzēsts profils
20. mai 2012. 09:41Patìkama garsha,sevishkji rìtos. Nevajag cukuru,dazhreiz pielieku nedaudz medu. Pie vinjas ir jåpierod,bet veselìgåka par kafiju ir gan. :-)
jautrite b. 20. mai 2012. 09:25es labāk kādu piparmētru vai citu augu tēju,kaut zinu dāmu ,kas dzerot zaļo tēju/pirkusi Ķīnā/ nometusi 12 kg,gan pielietojot arī trenažieri un daudz kustējusies.Varbūt kāds var padalīties -kā pagatavot garšīgu zaļo tēju,kā pareizi nopirkt,kā pagatavot
Ineta L. 20. mai 2012. 08:25Gan jau, ka tā ir ļoti laba, bet man negaršo.