Ar visiem mīļi runājas, ar visiem itkā draudzējas ...

21. jūn 2012. 08:35

        Ir manīts un ne vienu reizi vien, kad publiskajos deju vakaros, ballēs ieradusies ļoti spoža izskata, glīta, skaista sieviete ar savu draugu vai  vīru un ja kāds no malas uzlūdz uz deju, tad jūtas ļoti ļoti nelaimīga, kā viņai negribās ar citiem vīriešiem pat dejot , kā tikai ar savu mīļoto.    Kad viņa dejo ar savu mīļoto, tad viņa sejā vērojams laimības kalna gals.   
       Turpretim ir atkal tādas sievietes pat sievas, kuras vienas pašas, atstājot mājās vīru, brūtgānu dodās uz sportisko  dancošanu un ar visiem, kuri tikai lūdz.  Danco uz nebēdu, līdz pāri pusnaktij un pēc tam steidzās uz māju pie guļošā vīra vai brūtgāna, lai iekustināto enerģiju, veltītu vīram, brūtgānam, mīlas izpausmēs.
        Tas pats internetā lielākā daļa sieviešu ar visiem vīriešiem , vismaz ar lielu skaitu  itkā mīļi runājas, ar visiem it kā draudzējas, ar daudziem grib noturēt pielūdzēja attiecības, bet patiesībā to sieviešu uzvedība  līdzinājas vēja slotas darbībai un gala rezultātā neviena vīrieša sirdi, tā pa īstam, šāda vēja slota nespēj piesaistīt.
       Turpretim arī internetā ir spožas, jaunas, pajaunas sievietes, kuras, ja ar kādu ierunājušās, sarunājušas randiņu, līdz randiņa norisei vairs tikpat, kā internetā neparādās un ar citiem traļi, vaļi dzīt nekāro. ar visiem mīļi necenšās runāties, ar visiem itkā draudzēties, līdz randiņa iznākumam, vairs nevēlas.         Tik kādēļ vecāka gada gājuma sievietes, augstās domās par sevi,  cenšas itkā grābt visu, bet visbiežāk nedabū ittin neko ???        
    Ko jūs teiksiet par šādām sieviešu tikumības izpausmēm?

Atslegas vārdi: doma23289, daba9250, mīlestība34028, dzīve38592, attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (25)

savsem k. 21. jūn 2012. 21:17

Ro T. 21. jūn 2012. 19:11

Dzīvesgudra vēja slota, Laurim kā radīta

Dārzniece K. 21. jūn 2012. 13:19

              Vinetai    
      Es arī vienmēr esmu uzskatījusi, ka pusmūža sievietei vairs nav laika GRAUDUS NO SĒNALĀM VĒTĪT......Un ja vēl  no 5 spaiņi sēnalu izbirst pāris graudi.....   Tāpēc mēs  ZINĀM ko vēlamies, un pie tā arī pieturamies....Bet, ja vēl nav, tad tai krāmu tirgū tomēr acis metam uz AUGSTĀKIEM PLAUKTIEM..........

Vineta K. 21. jūn 2012. 13:04

Tu,esi intresants spriedeletais.Ja sieviete iet uz pasakumu viena,tatad gimene ir vis ok.Jo,katra milosa sieviete,majas visu saliek pa plauktiniem,tatad ir uzticiba,milestiba.Bet kas atiecas uz randiniem.Tas nozime tikai vienu-nesi tik intresants lai ar tevi tiktos.Un kas atiecas uz vecaka gajuma sievietem.Vinas vairs negrabj,jo abdoma vai ir tas to verts.Dzives pieredze liek padomat,pirms spert soli.

Elitá K. 21. jūn 2012. 12:27

Atvainojos!-veel energija nerimst....Pljavu ziedi,UUdens Lielupee uzlaadeeja kaa naakaas...))))

Elitá K. 21. jūn 2012. 12:23

EH.....,da ja es buutu viirietis un man iepatiktos sieviete-es vinju dabuutu paari 3 muuriem,paari 5 viiriem!!!!  Kaa Vladimirs Visockis savu sapni Marinu Vladi dabuuja! Tas ir VIISS!!!!!

Elitá K. 21. jūn 2012. 12:19

Labrit!Es peec Saulgriezhu NAKTS svineeshanas.....EH,da ja es buut viirietis-ja man iepatiktos sieviete-es vinju dabuutu aiz 3 muuriem un 5 viiriem nosleeptu!!!!!!!! un VISS!     U

Ewa S. 21. jūn 2012. 12:15

kad ei uz sportisko dancoshanu.tad nav ne mazakas velmes piesasitiit kaada sirdi bet gan acis...tu esi vecmodiigs..fuiii..vajag dzivot lidzi laikam...hahahahhaha

Aivars K. 21. jūn 2012. 11:08

vot vella sievieši.. ko tik visu viņām nevajag.. ar šādu tādu pat šīberēt vairs negrib.. lepnu ancuku..amuku fasādi.. i vēl dejot esot jāprot.. ppp

Aija B. 21. jūn 2012. 11:04

Ja sieviete jūtas labi ar savu vīru (mīloto) un viņš prot labi dejot, tad priekš kam vajag citu deju parneri? Turpretī, ja viņas vīrs vai mīlākais neprot dejot, viņam neinteresē balles, bet labāk sēž pie televizora ar aliņu rokās un skatās hokeju, ko tad tādai sievietei darīt-sēdēt blakus un pieturēt alus pudeli un pabļaut līdzi "Gools"? Ja ir balle,un vīrs negrib tur iet, sieva iet viena -tikai izdejoties. Vienalga ar ko, lai tikai labs deju partners.Mājās abi ir uzlādējušies.Sieva ar dejas prieku, vīrs ar labu iznākumu hokejā- abiem kopējā nakts spēle uz vella paraušanu laba. Internetā tu jau nezini-sievietei blakus ir viņas vīrs , vai draugs un viņa droši ķircina citus vīriešus, salīdzinādama sava vīra atbildi uz uzdoto jautājumu un interneta vīrošu atbildi. Protams vislabākā atbilde būs blakus esošajam vīrietim.Caur interneta saskarsmi ar citiem vīriešiem bērni nedzimst!!!!!!!

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 10:42

:))) novēlēsim to trešo.....trešo studijā!:)

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 10:40

Viņš laikam izvēlētos trešo- to, kurā ir abas...

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 10:31

:) Laurim noteikti būtu grūti izvēlēties starp vēja slotu un dzīves gudru sievieti...:)

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 10:19

Kū...ļausim, lai viņš pats izvēlas  

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 09:56

Līga, man arī viņš patīk:))

Vasilijs P. 21. jūn 2012. 09:52

Informativais ieguves auglis...

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 09:50

Lauri!  

Sandris X. 21. jūn 2012. 09:37

Būtu interesanti paskatīties uz to sievieti , kuru Lauris Ezeriņš uzskatītu par sevis cienīgu !

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 09:06

Par tām ballēm runājot- man arī patīk dejot ar vīru , jo bez visa cita pārējā- esam labi sadejojušies.. Tajā pašā laikā- neesam viens otram brunčos/bikšu starā  ieķērušies un tas "obliko morale"neliedz padejot arī ar citiem.. Tur būs svarīgs tas moments, ka - dejas ir dejas, ar mūsu savstarpējo sapratni un enerģijas apmaiņas nekādi neiespaido.
Par interneta saraksti- ja dāma ir brīva un nekādi solījumi nevienam nav doti- tad , manuprāt, ir normāli , ja viņa izvelas starp vairakiem potenciāliem  kavalieriem, sarakstās, jautā, iepazīst, domā un vērtē.. Tāpat- arī kavalieri. Ja nu tā dzirkstele šķīs t jau  pēc vēstuļu satura un ir skaidrs, ka interese ir par konkrētu cilvēku - un liela interese- tad nu jāskatās pašai... Tomēr- tā ir situācija, kad nevar domāt- nu re, mēs sarunājām randiņu, bet viņa/-š vēl kaut ko te rīpelējas... Starp tiem cilvēkiem vēl nekā nav, tikai un vienīgi - iespēja, ka kaut kas varētu būt..  

Dzēsts profils 21. jūn 2012. 08:52

Ja vīrietis atstājot mājās sievu vai mīļoto dodas uz boksa vai futbola treniņiem,vai tas ietekmē vīrieša tikumību?Ja sieviete iet tikai izdejoties,arī tas neietekmē viņas tikumību.Galu galā viss ir atkarīgs no pašu partneru attiecībām.Kā viņi uz to visu skatās.Arī runājoties internetā vēl neviena tikumību nav zaudējusi,bet tas vienīgais randiņš,ja arī notiks,vēl nevar zināt kā beigsies.Virtuālās intereses ir pavisam cits,kā reālās.

Autorizācija

Ienākt