Kāpēc sabiedrības locekļi parasti nosoda otras personas veselos instinktus, bet slavē kaisles izpausmes, seksu ?

2. jūl 2012. 17:04

      

Kāpēc sabiedrības locekļi parasti nosoda otras personas veselos instinktus, bet slavē kaisles izpausmes, seksu, pat kroplas dzimumdzīves izpausmes ???


        
          Kāpēc sabiedrības locekļi parasti nosoda, reizēm pat skaišās, dēļ otras otras personas veselajiem instinktiem, bet slavē kaisles izpausmes, seksu ?   Arī izvēlīgums attiecībām ir instinktīvās uztveres koriģēts, kas daudziem, reizēm mēdz nepatikt.  
         Vesie instinkti, kurus pavada skaidrs un ievērojami dziļš saprāts nepatīk arī ģenerāļiem, kuri zaldātiņu vēlas, karā sūtīt, bet šim pietiek saprāta un iedarbojās aisargāšanās instinkts, bet ne dulla karošanas kāre, saņemot par to bleķa medaļas un daudz slavinošu vārdu.
         Ne reti, arī darbaholisms ir pārveidotas nepiepildītas instinktīvās enerģijas dzīts, par ko atkal mēdz pat pasmieties.
        Tad kāda ir reālā patiesība, vai veselie instinkti ir laba lieta priekšs konkrētās personas un slikti priekšs dažādiem sabiedrības virzoņiem, kuri indivīdu ar audzināšanu, suģestiju, grib izmantot, kā skrūvīt, savās interesēs, savu instinktīvo interešu piepildīšanai ???

         Arī Staļins un Hitlers darbojās, jo tālāk, jo spēcīgāk, līdz pat totalitārai sistēmai, totalitārai mobilizācijai, galvenokārt savu aizsardzības instinktu mudināti, glābties ar masu pakļaušanu represēšanu, lai saglābtu savas, jau noziegušās, galvas.
         Vai tie amigosieši, kuri nosdoda veselīgos instinktus nav dziļi muļķi kuri paši sevi nekad nav pazinuši un nekad arī nepazīs ???  

Atslegas vārdi: doma23289, mīlestība34028, dzīve38594, attiecības38696, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

tamara m. 2. jūl 2012. 21:38

Diemžēl mēs visi bijām,esam un būsim skrūvītes šai mūžīgā mehānismā/

Vineta K. 2. jūl 2012. 19:30

Mani tas jautajums nespei,aizraut.Katris ir tiesigs darit to ko velas.Bez komentariem.

Elitá K. 2. jūl 2012. 18:25

LAURIIT.Tev liidz Hitleram un Stalinam.....soljot,soljot...un..neaizsoljot...                              ULDI, Tu saki-brrr,KAZANOVA teiktu-dod shurp!!!    Labaak vienu ,,vechu,,striptiizu Mums nodemonstreejiet....tikai....neaizmirstiet,ka zekjiites jaanovelk pirmaak!!!!! DDDDDDD

Dzēsts profils 2. jūl 2012. 18:16

Nu kapēc tad blogā bāzi tādu foto? Ko parādīt?
attaisnoja raksteli?

Lauris E. 2. jūl 2012. 18:10

Es jau tai sieviete, ne bāzu burkānus vagīnā, nedz mudināju bāzt, nedz iteicu patikšanu par tādu darīšanu.

Dzēsts profils 2. jūl 2012. 18:07

Muļķība nav savā blogā ielikt foto sievieti ar burkāniem pakaļā?,
3 viedokļi
!) garīgi slims:
2)nimfomāns uz seksu, paveidiem;
3) ņirgājošs infantilis (tak par ētisku sevi nenosauksi, ko?)

Lauris E. 2. jūl 2012. 17:50

Katram pašam ar savām ,, muļķībām ,, galā jātiek...

Vilnis S. 2. jūl 2012. 17:43

Izlasīju un laikā centos,  tik "gudru"valodu nesapratu.  Latviski tas laikam nav, laikam jau esmu no tiem muļķiem.

Uldis U. 2. jūl 2012. 17:43

Lauri,vīrietis,dabīgi,nav suns,kurš krīt uz kauliem,bet visam ir savs mērs...paskaties uzmanīgi apkārt,it sevišķi lielajās pilsētās,lauku rajonos tas nav tik izteikti....resnas,taukainas,resnas,taukainas....brrrr

Lauris E. 2. jūl 2012. 17:37

Uldis Uldis 17:31
        Sievietēm redzot kailus vīriešus iedarbotos harmoniski, iekšēji aktivējoties, tādejādi vairāk vai mazāk aktivējot vielumaiņas procesus un tauki tik daudz neuzkrātos.
         Ja sievietes būtu pavisam bez tauciņuiem-rezerves enerģijas avota, tad diez vai kādam tādas patiktu ???
      

Dzēsts profils 2. jūl 2012. 17:36

Lauri, nu neuzskati visus par truliem, nejutīgiem muļķiem! Izņem vārdu instinkts no sarunvalodas, rakstības, redzēsi, jutīsi, ka dzīve zaļāka. Paskaiti pats, cik šitajā esejā viņu nevajadzīgi izmantojis. Apsēsts vai ar tiem insektiem?

Uldis U. 2. jūl 2012. 17:31

Aija,kailiem točna visiem nevajag staigāt.....skatoties uz sieviešu(lielas daļas)tendenci aptaukoties jau jaunām esot,var gadīties,ka tas dabas dotais instinkts vīriešiem var kaut kur dziļi,dziļi palikt gēnu līmenī.....

Lauris E. 2. jūl 2012. 17:27

Aija Brice 17:20
Tieši otrādi, jo kailums visu harmonizē, nomierina, bet slēpšana atstāj pusharmonisku-satracinātu stāvokli, lielākai daļai sabiedrības.

Aija B. 2. jūl 2012. 17:20

Karš, miers, darbaholisms- par ko te ir runa?
Instinkts uz karošanu, sevis izcelšanu pāri visai cilvēcei.
Darbaholisms , nepiepildītās vēlmes.Izcelties pāri .....
Šīm īpašībām pievienojas kāda kopēja slimība, ko sauc par šizofrēniju- tā piemīt lielāko daļu ļoti gudriem cilvēkiem.
Instinkts sex. tas ir vairāk no dabas dots, dzīvnieciska vēlme. Arī dzīvnieku barā pastāv savi likumi. Kas notiktu ar cilvēkiem , ja tos šajā lietā neiegrožotu? Iedomājies skatu- ja visi staigātu kaili, vīrieši nevarētu valdīt savus instinktus......????

Lauris E. 2. jūl 2012. 17:19

       Nav SAVI instinkti publiski jāiztirzā, bet par viņiem var runāt, cik vien tīk, tikai jāņem vērā, ka skaitīsies-ļaunosies tie, kuriem reizēm dzīve pagājusi pilnīgā vai daļējā dullumā.
       Jāņem vērā arī tas, ka veselos instinktus un  vispār instinktus nevierns nevienam nevar iedot, jo tie ir katram individuāli PRIMĀRAS BIOLOĢISKĀS BŪTĪBAS radīti.

Uldis U. 2. jūl 2012. 17:11

Nosodīt instinktus,dabīgi,ir savas muļķības izrādīšana,.....bet vai vajag šos instinktus uzsvērt publiskā vidē????......tas jau arī nerada pārliecību par garīgu līdzsvarotību.....tie taču ir katram....un kas no tā....?!

Autorizācija

Ienākt