Dzīvo ar garšu

4. jūl 2012. 06:40

Atbilde ir tikai viena - neko vairs nedari pavirši pa roku galam. Ja kaut ko dari, tad apzinies kāpēc. Ja kaut ko ēd, tad apzinies, ka tiešām tas ir tas, ko šobrīd gribi un ka caur šo konkrēto produktu Tavs ķermenis saņem vislabāko, ko tieši Tev vajag. Ja padzerties, tad nevis automātiski pasniegties pēc vīna glāzes, bet skaistā glāzē ielej ūdeni, pieliec citrona šķēlīti un izbaudi katru malku savam veldzējumam. Ja darāms kāds konkrēts ikdienas darbiņš, tad izbaudi to un tikai to. Ar maigumu un mīlestību var gan slaucīt putekļus, gan ravēt puķu dobi. Un var tieši pretēji -darīt ātri, steigā, lai tiktu fiksāk pie rezultāta, piekustu un steigšus meklētu iespēju atpūsties. Bet tajā otrā gadījumā mēs dzenam laiku, steidzamies pabeigt darbu, iedzenam savu prātu un ķermeni stresā, pēc tam „metamies" atpūsties, kad tas uzreiz nesanāk, tad vajag kaut ko, kas palīdz atslābināties un lieki teikt, ka tas viss traucē baudīt dzīvi un dzīvot saskaņā ar savu dziļāko īsteno būtību.

Savukārt, ja sevī ieklausāmies, tad tiešām dzirdam un sajūtam, ko patiesi vēlas mūsu sirds un kas ir nepieciešams mūsu ķermenim.

Atslegas vārdi: dzīve38592

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Vineta K. 4. jūl 2012. 15:13

Bez komentariem.

tamara m. 4. jūl 2012. 15:00

Vajag vienkārši sevi mīlēt un ieklausīties sevī ,organisms jums pateiks kad un cik jūs esat spējīgi paveikt.Vajag prast just sevi.

max m. 4. jūl 2012. 14:37

Pérc tik to labàko,bet arii izlietosi stipri mazàk,ja nesteigsies..

max m. 4. jūl 2012. 14:35


Visam jàbût noliktam savà vietà,
kustiibas lénas pàrliecinoshas,un miers..

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 14:20

"baudīt dzīvi un dzīvot saskaņā ar savu dziļāko īsteno būtību."
kataram tā ir  sava - tāpēc mēs esam dažādi...visa pasaule ...

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 09:46

Jap:-)

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 09:46

pirmais...- tik prātīgi....
..ar garšu...un pēcgaršu- otrais varints....
Dzīvē nepiedomā, kad dara...- katrs pēc savas dabas.

valija o. 4. jūl 2012. 08:15

Es izlasiju jusu rakstito ,jauki patikami,bet to vairs neizbaudit jo darbs tiesa nozime un majas nevari vairs baudit tur ir jarikso

Ineta L. 4. jūl 2012. 07:13

Ar maigumu un mīlestību katru darbu-tas būtu jauki. Kad nav steigas, kad vari atļauties sagādāt tieši to produktu, kas garšo, kad darītais sagādā prieku...tas ir jauks noskaņojums(termiņa ziņā visilgākais emociju izpausmes veids)

jautrite b. 4. jūl 2012. 07:11

viss jau tā,bet ,ja dienā vidēji jādzer 2-3l ūdens,tad katru reizi pasniegties pēc skaistas glāzes neiznāks,un citrons jau pēc pāris dienām liksies nepatīkams,un vispār -citroni ziemai.Par darbu steigu-jaa visus darbus gribēs izdarīt lēnam un ar baudu ,tad 24 stundu būs par maz,un atpūtai laika nepaliks

Autorizācija

Ienākt