Būtisks moments

5. jan 2014. 18:16

Ir kāds paradokss-kad sievietes apraksta savu sapņu vīrieti,kā vienu no svarīgākajām īpašībām visas nosauc mīļumu un maigumu.Vēlāk viņas šos vīriešus tin ap pirkstu,dancina un sauc par lupatām.Izrādās pretruna ir pašos pamatos.Vāju vīrieti,kuram aktivizēta iekšējā sieviete,piesaista aktīvā karotāja,vīrišķīgi agresīvā sieviete.Vīrieša iekšējā sieviete,kas nav pašvaldoša,meklē sievietē viņas iekšējo vīrieti.Bet reti kura grib šādu nevīrišķīgu vīrieti.Jo tas nav dabiski.Tomēr - kad sieviete ar aktīvu iekšēju vīrieti satiek normālu vīrieti,sākas sacensība.Sieviete grib pierāsdīt,ka viņai var būt labāka karjera nekā viņas vīrietim,dažnedažādos veidos pierāda,ka ir patstāvīga,ka nekādā ziņā neatpaliek no vīrieša.Viņa neļauj sevi lolot,lutināt,mīlēt.
   Sievietes,piedodiet,mauciskā dabas daļa paredz-mātītei vajag atdoties visspēcīgākajam.Vīrietis var būt mīļš un maigs,bet nevar būt tāds nepārtraukti.Un,mīļumu,uzmanību,mīlestību,ko maza meitene gaidījusi no vecākiem,nevar nemitīgi sniegt vīrietis,jo viņš pēc savas būtības nav maigs.Pieaugusi sieviete nevar no vīrieša prasīt to,ko nav saņēmusi no tēva.Vīrietis nav sievietes emocionālā komforta garantija,laimes zelta atslēdziņa,kas nesīs viņu uz saviem lielajiem spārniem,ļaujot uz mūžu aizmirst rūpes un raizes.
   Kāds būtisks moments-sievietes neapzināti melo,paužot,ka viņas neinteresē vīrieša nauda,manta un statuss.Patiesība ir cita-seksīgāks un pievilcīgāks sievietēm šķiet vīrietis,kas izskatās pēc naudīga profesionāļa,ir labi ģērbies un izstaro pašapziņu.
   Ko darīt? Jāsāk ar atziņu,kas darbojas ar Šveices pulksteņa precizitāti:maini savu domāšanu un pasaule ap tevi mainīsies.

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Dzēsts profils 6. jan 2014. 16:42

Daļai no rakstītā  var pilnīgi piekrist- par to, ka vīrietis nav sievietes emocionālā un arī visāda citāda , jāsaka, komforta - garants, un tam, ka arī ne - laimes atslēga. Tā laime būs vien pašai sevī jāmeklē..
Par naudu- mūsdienās - nauda- tā ir sensenā mamuta- ekvivalents. Nu nav vairs vajadzības desot pa mežiem un izgāzt iekšas pirmajam pa ceļam gadījušamies meža zvēram... ne pārtikā sobrīd ir problēma.. Sabiedrībai un ikdienai mainoties- mainās arī medījumi- šobrīd tā ir- nauda.. Ir tikai viens moments-- sieviete tātad arī pati- medī, tb- pelna naudu, un gana veiksmīgi.. Tādēļ arī uz vīrieša naudu skatās mazliet citādi- kā viņs pelna un kā viņs ar to medījumu izrīkojas... vai ir vieglprātīgs un nepastāvīgs, pelna labi, bet tērē - kā pagadās, vai vispār- nesaprotami kā un kam,... vai ir gatavs dalīties- ar sievieti, saviem bērniem..

Leonora t. 6. jan 2014. 14:26

Pat visspēcīgākos argumentus bieži dzīve apgāž...sevišķi tos,kad kontā svilpo vējš un naudas maciņā ieripo jaunā valūta EIRO....

Arta P. 6. jan 2014. 11:16

Jūs rakstījāt "Vīrietis nav sievietes emocionālā komforta garantija, laimes zelta atslēdziņa, kas nesīs viņu uz saviem lielajiem spārniem, ļaujot uz mūžu aizmirst rūpes un raizes". Kas tad viņš ir- vai aprūpējams, akopjams un lutināms radījums, kurš gaida, ka sieviete viņam būs izpriecu un baudas gūšanas objekts gultā un apteksne, māte un kalpone sadzīvē? Abi vienlīdz strādās, pelnīs, pārnākot mājās vīrietis lasīs avīzi, skatīsies televizoru un gaidīs, kad viņam pasniegs vakariņas un apmierinās gultā! Tad nafig viņš vispār ir vajadzīgs!!! Labāk pašai labi pelnīt, pasūtīt žigolo, lai sniedz pakalpojumus, kādus sieviete vēlas (tam nebūt nav jābūt seksam) un dzīvot saskaņā ar savām vēlmēm.
Un kāpēc jūs domājat, ka sievietes melo, ka viņām nav vajadzīga vīrieša nauda, manta un statuss. Varbūt tiešā veidā arī nevajag, ja pašai ir pietiekoši ienākumi, bet kura tad gribēs uzturamu bomzi vai slaistu? Tādu tagad netrūkst, kas labprāt dzīvotu uz sievietes rēķina. Par laimi ir arī sevi cienošas sievietes, kas tādus parazītus vairs neņem pretī.
Kāds blogs, tāds komentārs!  

Dzēsts profils 6. jan 2014. 09:10

tik intresanti, kādēļ vīrieši baidās no spēcīgām sievietēm - vai tādēļ ka viņos ir tikai palicis maigums un mīļums, bet vīrišķais sāk patiesībā izzust?. Laikam kompleks ka jūtas mazvērtīgi.

Dzēsts profils 5. jan 2014. 22:26

Kāds būtisks moments-sievietes neapzināti melo,paužot,ka viņas neinteresē vīrieša nauda,manta un statuss
interesē...tik tiešām!!!...jo  tam vīrietim pieticis sexuālās enerģijas pamata iegādei, kurai līdzās nostātos jebkura meitene, kura pati to nav spējusi sagādāt...bet viņas mērķis bijis- atrast Devēju.

Gita i. 5. jan 2014. 21:01

.....Sievietes,piedodiet,mauciskā dabas daļa (c)   ...tas laikam par sievietes vissvētāko misiju- vairošanos  

Vineta K. 5. jan 2014. 19:31

Kas tas par naidu Rodas iespaids ka vissaspec vienas merlentes meri.Iegaume.Cik cilveku,tikraksturu,un neviens nav vienads.Katram savi knifini.Un nevisiem dots vinus izsprast.Un kas atiecas uz virieti-tad gridas lupatu man tocna nevajaga.Milosu,saprotosu,izlemigu,maigu..................un vel daudz citu ipasibu.Cerams ka tadu ari atradisu.Bet ja ne-tad nevajaga,gridu mazgat pate maku....................

Dzēsts profils 5. jan 2014. 19:08

tiešām, alise. man patīk, kad vīrietis bez teikšanas zina savu darāmo. tādam līdzās viegli elpot. un izdarīt varu daudz vairāk pretī arīdzan.  

Alise .. 5. jan 2014. 19:02

...Fe ja, tur jau arī ir tā gudrība, ja jūti, ka vīrietis pilda savus vīrieša pienākumus- rūpējās, atbalsta, sajūt viņa vīrišķo spēku..utt., tad arī sieviete labprāt pilda savus pienākumus..

Dzēsts profils 5. jan 2014. 18:56

pat nezinu, kur tā gudrība, bet vienam vīrietim labprāt gribas klausīt un mierā sadzīvot, bet cits izraisa vēlmi neklausīt un novērsties.  

Dzēsts profils 5. jan 2014. 18:55

Mums jau nevajag nemitīgi to mīļumu no jums vīrieši..bet nu vismaz šad un tad jau gribētos..tāpat kā jums ..

Dzēsts profils 5. jan 2014. 18:50

To var saukt ari viena varda "sievietes gudriba"

Elitá K. 5. jan 2014. 18:39

Nevajag DZIIVOT ar  s a p n i e m , vajag dziivot ar reaalu Cilveeku,nu,ja tas cilveeks veel atbilst izsapnjotajam-lieliski,super,apsveicami !!!!   
Gudra Sieviete sapratiis-IR  taa miilestiiba un maigums ieksheeji patiess vai...nav,un centiisies saprast Viiriesha garastaavokli....
Par to viirishkjiigumu pateikshu-VISI vechi KLAUSA Savas Sievas-vai tie gjeneraalji,vai krim.autoritaates,vai vnk biznesmenis.....

Viss n. 5. jan 2014. 18:31

Man gan ir paveicies....man nav šādu prioritāšu, laimes sajūtām....man ir citas vērtības, lai sasniegtu labsajūtu.

Alise .. 5. jan 2014. 18:28

..Mīlestības avots ir Sieviete, viņa var dot vīrietim mīlestību, ,,,un, ja vīrietis nesaņem šo mīlestību no sievietes, tad nevajag vainot sievieti, bet gan pašam jākļūst vīrišķīgammmm!!!

Autorizācija

Ienākt