Sākums

16. jūl 2012. 23:37

Par blogošanu un blogeriem sākumā.. Pieņemu, ka blogot ir jāmāk, tādēļ no tā esmu atturējies, bet šogad es jau daru daudz ko, no kā esmu atturējies. Kādēļ agrāk NĒ - bailes, ka nezinu kā par to vai šo runāt tā, lai pats pēc tam paliktu drošībā - neko kompromitējošu, nevienu neiegāzt, kā arī ne uz vienu neraidīt virkni teksta ar negatīvu domu. Arī tad, ja cilvēks nav vientuļš - blogot nav nepieciešams, ja vien nav kaut kāds slavas trūkums organismā. Omītes (vecmodīgās) arī blogo - runājās ar kaķiem. ;)
Jā, esmu vientuļnieks, bet tas tagad ir kā specializētie kursi, kuri jāiziet - finālā diploms, kurā ir ieraksts "pašpietiekams" vai "par izcilām spējām darboties autonomā režīmā".
Iespējams nebūtu šite nonācis, ja nebūtu izdarījis ko tādu, kas ir radījis nevēlēšanos atrasties citās publiskās web lapās, bet te taču darbojas bloga principi - kāds var izlasīt, tāpēc es rakstu tik cik varu atļauties pateikt. Lab tad okay - pilnu rubli nelieku uz to, ka pavilkšos uz blogošanu.

Atslegas vārdi: zinnezinzin0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dārzniece K. 17. jūl 2012. 09:18

         Runcīt, mans  nabaga kaķīt,
       Kāpēc tu glaudies man klāt?
       Abi mēs alkstam pēc glāstiem,
       Gribam, lai iemīl mūs kāds.

       Tevi es paņemšu rokās,
       Saki, kas mani vairs ņems?
       Laikam šo mūžiņu vienai
       Liktenis nodzīvot lems.

       Mierīgi murrāsi, runcīt,
       Duksis uz mēnesi kauks.
       Suns esot ģimenei radīts,
       Kaķis ir vecmeitu draugs...

            /Arnolds Auziņš

Dārzniece K. 17. jūl 2012. 09:16

            Vecmodīgās omītes ar kaķiem un suņiem runājas un bučojas klātienē...... Blogos slavina savus četrkājainos ģimenes locekļus......

Dzēsts profils 17. jūl 2012. 07:33

Manuprāt, blogs ( atšķirībā no jautājuma uzdošanas blakus sadaļā) ir drīzāk - viedokļu apmaiņa, diskusija, komunikācija  domubiedru un arī citādi domājošo starpā. Tā kā bez elementārām pieklājības normām- diez vai kādas īpašas prasmes ir vajadzīgas Tēze" ja cilvēks nav vientuļš- tad blogot nav nepieciešams"- nu tāda diskutabla- komunikācija par dažādām tēmām nu nekādi nebūs vientulības vai nevientulības rādītājs vai sekas.. Tāpat- būt vientuļniekam un būt pašpietiekamam- arī tās ir dažādas štelles..
Nu ko var vēl pateikt- atrasties šeit, neatrasties šeit, vai citur, citās publiskās neta "pļavās"- tā ir katra paša brīva izvēle, ar kādu- cilvekam svarīgu pamatojumu.. Lai veicas  

Ineta L. 16. jūl 2012. 23:47

Sākums tīri interesants. Uz atklātību rosinošs. Amigos blogo par visu ko, gan pavelk uz zoba, gan pakašķējas, gan paraud viens otram uz pleca, gan padzejo, gan cit,adi virtuāli ampelējas(dzēša, liek dubultprofilus utt.). Tie , kas grib būt drosībā, pieņem nikus(pelīte, vāvērīte utt.).

Maija V. 16. jūl 2012. 23:46

Sasmējos,šitais-''Iespējams nebūtu šite nonācis, ja nebūtu izdarījis ko tādu, kas ir radījis nevēlēšanos atrasties citās publiskās web lapās..."izklausās tā,it kā Tevi būtu izraidījuši kaut kur uz Marsu,bet ,paldies Dievam,ar pieeju internetam

Autorizācija

Ienākt