mīlestības vara.

30. jūl 2012. 00:22

Vakar nopirku 2 biļetes uz koncertu - man un Viņai. Tās biļetes bija ļoti grūti dabūt, bet dēļ Viņas es biju gatavs uz jebko. Viņa vēl neko nezināja, tāpēc vēlējos viņu pārsteigt. Sarunājām satikties. Drošības pēc atnācu 10 minūtes ātrāk. Gaidīju, 20 minūtes, pusstundu, stundu -  Viņa nenāca. Ejot uz mājām domāju ieiet, bet biju noskaities un pagāju garām. nākamajā rītā zvanīju Viņai, bet viņa necēla. Mājas durvis arī neviens neatvēra. Viņa par sevi nedeva nekādu ziņu. Domāju :'' Labi , nekontrolēšu viņu.'' Aizsūtīju sms ar tekstu :'' Kur Tu esi? Klau, es uztraucos, bet ja Tu vairs nevēlies runāt, tad labi. Attā . '' Tieši pēc sms man zvanīja draugs :'' Tu zini kāpēc viņa neatnāca ? Viņas vecāki nokļuva autoavārijā . Mamma tikko pateica.'' Man izkrita no rokām telefons. Esmu muļķis. Uzzināju slimnīcu, kurā gulēja viņas vecāki. Sākumā man neko neteica, bet tad uzzināju, ka viņas vecāki nomira tajā naktī. Jautāju :'' Kur ir Viņu meita ? '' Atbildēja, ka esot izvesta mājās. Steidzos cik ātri varēju, bet atkal neviens neatvēra durvis. Sēdēju un Viņas mājas kāpnēm. Neziņa mani beidza nost. Otrā rītā pastkastē atradu vēstuli, kurā Viņa atvadās no manis un visiem pārējiem... Es sabruku. Viņa noleca no tilta.      

Cilvēki lika ziedus un ķēdīti ar viņas vārdu uz tilta no kura viņa noleca... Nākamajā dienā blakus parādījās arī ķēdīte ar puiša vārdu...

Atslegas vārdi: love1721

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 30. jūl 2012. 13:54

Stāsts ar domu-- ai, ai, ai, cik romantiski- puisis un meitene satikās jau tajā dzīvē, viens bez otra nevarēja iztikt.. Muļķības-stāsts ir par divām visai nelīdzsvarotām personībām, ne vairak. Vecāku traģiskā bojāeja - liels satricinājums, tacu - ne iemesls pašnāvībai skuķēnam, un par puiša gājienu- vienkārši - stulbums..Divu bēru vietā- nu ir četras..
Vecāki aiziet- diemžel- reizem tas nenotiek tā kā dzīves ritums to noteiktu- gadu nastas saliekti.. ar to saskaramies mēs visi.. Iedomājies, kas būtu, ja katrs , kuram  nomirst vecāki- ietu un lēktu no tilta upē? Un pēc viņa- arī viņa draugs/-ene, mīļotais/-ātā.. Rindas stāvētu, ar iepriekšēju pierakstu..

Dzēsts profils 30. jūl 2012. 07:22

ļoti žēl vecākus, ka viņi nevarēs noskatīties no mākoņu maliņas, kā meitai būtu klājies šai saulē.

jautrite b. 30. jūl 2012. 07:17

Agri vai vēlu aiziet mūsu vecāki,bet dzīve jau nebeidzas-liekas blakus nebija draugi un paziņas-,kas sniedz palīdzību,jaunais cilvēks nu nekādi nevarēja zināt par notikušo

Autorizācija

Ienākt